- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
aşko ben biraz temizlik delisiyim de haldır huldur iş yapıyorum o yüzden akalsşsşsYavrum 9 ay o çocuğu taşıyacaksın varsa da sürekli yatamazsın ki. Riskli nir hamilelik olmadığı sürece normal yaşantına devam edeceksin panik yapma :)
Ağır kaldırma çok eğilip kalma normal düzeyde temizlik yapaşko ben biraz temizlik delisiyim de haldır huldur iş yapıyorum o yüzden akalsşsşs
Oo en sevdiğim en sevdiğimmmBugün de yaptim bak
Amannnn aynı benn
Aşko senin kaç gün oldu o kadar konuya bakıyorum ki unutuyorum hep
Bata 8 var benim canım şumurtlamanın üstünden 9 , 10 gün geçtiAşko senin kaç gün oldu o kadar konuya bakıyorum ki unutuyorum hep
Bennden de yineAmannnn aynı benn
Halsizlik geçmedi gerçi öksürük ve az ateşten dolayı hafif var yatıyorum eve geldiğimden beriDünden beri öksürüğüm geçmiyor ateşim çıktı 37.5 a çıktı şuan 37 olarak seyrediyoe halsizliğim geçti ama öksürük devam ediyor bağışıklık düşmesi belirti midir sizce bugünü saymazsak yarın adetime beş gün var
Böyle böyle bat gününe test kalır inşallahBennden de yine
Var var onumhzdekı aya da ayr ı alıcam 2 paket awox Total 10taneBöyle böyle bat gününe test kalır inşallah
Ya ben bu ay sadece labo aldım. Awox almadığıma pişmanım bugün versem yarın çıkmaz heralde yolaVar var onumhzdekı aya da ayr ı alıcam 2 paket awox Total 10tane
Benm aldıgım satıcı hemen kargolamıstı. 5 adet 149.90 suan,Ya ben bu ay sadece labo aldım. Awox almadığıma pişmanım bugün versem yarın çıkmaz heralde yola
Bakim hemenBenm aldıgım satıcı hemen kargolamıstı. 5 adet 149.90 suan,
Canım evet belli olur ay çok heyecanlı. Sabah veremez misin bir boşluk kaçıpEvanora E Esmasevgi7777 kızlar ben karar verdim pazartesi kan vericem. İşten erken çıkıcam çünkü başka bi iş görüşmesine gidicem. Eve geçmeden önce kan vericem laboratuvara. 477 liraymış zaten test alsam şimdiden aynı fiyata gelicek. Zaten pazartesi artık belli olmuş olur diye düşünüyorum ne diyosunuz?
Canım belirtiye takılma derim adet öncesi regl belırtılerı genelde. Sen bebek var mı yok mu ona takılİyi akşamlar kızlar hatırlayan varsa ben dün kan testi vermiştim adete 6 gün vardı negatifti bugün 5 gün kaldı ama sağ kasık ve belimde cok ağrı girip çıkıyo bacağıma vuruyor resmen acaba testi erken yaptırmış olabilirmiyim ben yine bi şüpheye düştüm
Olabilir canım belki geç döllendiİyi akşamlar kızlar hatırlayan varsa ben dün kan testi vermiştim adete 6 gün vardı negatifti bugün 5 gün kaldı ama sağ kasık ve belimde cok ağrı girip çıkıyo bacağıma vuruyor resmen acaba testi erken yaptırmış olabilirmiyim ben yine bi şüpheye düştüm
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorumBizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Yani regl gününden 1 gün öncesi yapmam gerekiyor anladım çok teşekkür ediyorum 15 ine kadar çatlaırm bende sanırımdaha çok erken çatlamadan sonra 12-14. günde test yapın biz erken davranıp negatif gördük
Benim 4 ü çatlama günüm dü ama dünden beri hafif göğüs ağrısı solda batma hissi var bugün göğs ağrım daha belirgin sertleşmiş bira ve solumda ağrı var bugünde sol diz kapağıma doğru sızlama var erken mi belirti aramak içinBirde bugün ovulasyon sonrasi 9. Günüm , adet sancısı gibi hissim var acaba birkaç güne adet mi olacağım yoksa belirti olabilir mi bu his 9. Günde fikriniz var mı ?
Sonucunu çıktı mı göremedim merak ettimAy evet şimdi gördüm bende onu yazmaya geliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?