- 4 Kasım 2024
- 395
- 168
- 18
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Atar mısın ca
Aa ciddi msn benm de 4 gun maks 5 var negatif. Peki catlamaya göre mı 5 gun vardı cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atar mısın ca
Aa ciddi msn benm de 4 gun maks 5 var negatif. Peki catlamaya göre mı 5 gun vardı cidden
Canm laboquıck de ckmaz bence kurumadır o. Gecen ay 2 testte kuruma verdi benm hem de cok netti karartmadanEki Görüntüle 3541349 Ancak böyle görünür oluşor kuruma gölgeside olabilir daha 8 gün var bata
Bende zor tutuyorum kendimi yarın sabah yapmamak içinCanm laboquıck de ckmaz bence kurumadır o. Gecen ay 2 testte kuruma verdi benm hem de cok netti karartmadan![]()
Canm laboquıck de ckmaz bence kurumadır o. Gecen ay 2 testte kuruma verdi benm hem de cok netti karartmadan![]()
Burda bi laboratuvar var amh için de oraya gitmiştim 477 lira diyo kan testine güvenilir bi lab. Bugün de akşamüstü eltimlere gidicez gitmeden kan versem mi? Kan için erken mi kızlar? Aklımda soru işareti kalacağınaBende zor tutuyorum kendimi yarın sabah yapmamak için![]()
Yok şimdi vermeyecm pzt gecesi hastanede kayinbabamin mr var gitmişken veririm adete 6 kalıyorBence bir 5 gün daha bekle canım boşuna kan verme
6 kala bence de cıkablr canım ay bız ler cok sabırsızız benm ablam gebelklerınde 1 hafta bekler sonra mide bulantısı baslaynca test yapar kan verirYok şimdi vermeyecm pzt gecesi hastanede kayinbabamin mr var gitmişken veririm adete 6 kalıyor
Aynıydık biz dmii kanda ckablr bence canım cok merak edıyorsan ver bence,Burda bi laboratuvar var amh için de oraya gitmiştim 477 lira diyo kan testine güvenilir bi lab. Bugün de akşamüstü eltimlere gidicez gitmeden kan versem mi? Kan için erken mi kızlar? Aklımda soru işareti kalacağına
Kuzum merak ediyorum ama negatif olursa diye de korkuyorum karnıma ağrılar girdi stresten çok kararsızım. Umudum yok gibi6 kala bence de cıkablr canım ay bız ler cok sabırsızız benm ablam gebelklerınde 1 hafta bekler sonra mide bulantısı baslaynca test yapar kan verir
Aynıydık biz dmii kanda ckablr bence canım cok merak edıyorsan ver bence,![]()
Kızlar varsada bişey olur mu? İlaçsız mümkün değil iyileşemicem dahada kötüye gidiyorum yoksaBende üşütmüşüm herhalde yumurtlama zamanımda hastalanmıştım öksürün halsizlik vardı bi gün dinlendim sonra işe devam etttim dün sabahta öksürük başladı durmadı bugünde durmadı dışarıdaydık son saatlerde dedim suratımdan ateş fışkırıyor gibi ve kasığımın arka tarfına birden saplantı giriyor muhtemlen üşüttüm eve geldim ateşim 37.5 öksürüğüm devam ediyor sabah öksürük şurubu içtim şimdi gelincede içtim ve taylot içiyorum şimdi yoksa geçmeyecek artık bi şey vardada yapacak bişeyim yok çünkü içmeden geçmiyor tekrar etti hastalık![]()
Ben de yarın sabah ya da pazartesi sabah yapacağımAman saldım kızlar ya 13’ünde test yaparım belirti de aramıcam
37.7 ateşim gittikçe artıyor 38 olursa artık acile gideceğim hiç halim yok öksürüğüm durmuyor gitmişken şüphem var diyeyim mi yarın itibariyle 5 gün kalmış olacak adetime çıkar mı test yaparsalar. En azından ona göre serum filan taksınlar bu aydan hiç umutlu değilim niyeyse yok gibi ama insanda tedirgin oluyorBilerek hasta oldum kesin boğaz enfeksiyonu falan geçiriyorum diye midem bulanıyor karnım ağrıyor tam da tesadüf yaaaa hamileyim sandiriyor
Evet çıkar testte hadi gitttt37.7 ateşim gittikçe artıyor 38 olursa artık acile gideceğim hiç halim yok öksürüğüm durmuyor gitmişken şüphem var diyeyim mi yarın itibariyle 5 gün kalmış olacak adetime çıkar mı test yaparsalar. En azından ona göre serum filan taksınlar bu aydan hiç umutlu değilim niyeyse yok gibi ama insanda tedirgin oluyor
ProdoctorKızlar erkek gebelik testi alıcam ama hangi marka kuruma çizgisi bırakmıyor ya internetten toplu alıcam
Tamam canım teşekkür ederimProdoctor
Ama negatif çıkar gitsemde sabah test yaptım psrodoctor 6 gün var adetime bişey çıkmadı. Ama kötüleşirsem gidicemEvet çıkar testte hadi gitttt