Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar adetime 3 gün kaldı kaset tets yaptım negatif çıktı saatlerdir ağlıyorum çok üzüldüm ovülasyon testi ile takip etmiştim ben bugün 14.gun pik gününün galiba olmadı erken gebelik testim olmadığı için birde ovülasyon testi ile bakayım dedim pik gösterdi tekrardan umutlandim ne dersiniz burdan pozitife döner mi
Bak üzülme canım benim bat günümde bile negatif çıkmıştı halbuki hamileydim. Yani kötüye hazırlayalım kendimizi ama şimdiden üzme kendini... eğer olmazsa bile bir dahaki sefere olacak mutlaka olacak 🙏

Bizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)
Merhaba birsey soracağım benim son regl tarihim 18 Ocak idi yumurtlama 2 Şubat ama 3 Şubat devam etti 4 Şubat çatlama oldu test günü ne zaman oluyor bide psikolojik mi bilmiyorum bugün göğüs hafif ağrı başladı ve sol kaşığımda sabit batma hissi var normalde regl öncesi batma hissim hiç olmazdı gün öncesi sancım olurdu sadece ilk defa kontrollü ilerledim ne olacak bilmiyorum 🥹🌸
daha çok erken çatlamadan sonra 12-14. günde test yapın biz erken davranıp negatif gördük🥹
Yani regl gününden 1 gün öncesi yapmam gerekiyor anladım çok teşekkür ediyorum 15 ine kadar çatlaırm bende sanırım 🤣🤭
Birde bugün ovulasyon sonrasi 9. Günüm , adet sancısı gibi hissim var acaba birkaç güne adet mi olacağım yoksa belirti olabilir mi bu his 9. Günde fikriniz var mı ?
Benim 4 ü çatlama günüm dü ama dünden beri hafif göğüs ağrısı solda batma hissi var bugün göğs ağrım daha belirgin sertleşmiş bira ve solumda ağrı var bugünde sol diz kapağıma doğru sızlama var erken mi belirti aramak için 🥹

Bak üzülme canım benim bat günümde bile negatif çıkmıştı halbuki hamileydim. Yani kötüye hazırlayalım kendimizi ama şimdiden üzme kendini... eğer olmazsa bile bir dahaki sefere olacak mutlaka olacak
Çok üzüldüm ama bı taraftan da daha hasta olmadım zaman var diyorum kendimi avutuyorum

Kızlar napıyorsunuz ne durumdasınız? Ben bugün aşırı halsizim kahvaltı yaparken salamdan midem bulandı dün ton balığına öğürdüm. Ama umudum çok düşük ya

Esma napıyorsun bu sabah yataktan 1 buçukta çıkabildim başım dönüyo esmaaa 😂😂😂😂
Ayyyyy napiiim napimmmm bekliyorum kara kara hahahaahha benim de göğüslerim resmen taş gibi ve bana ağır geliyor ilk defa böyle oldum evi süpürdüm şimdi ama belim de kopuyor kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen ahahahahaj pazartesi ilk idrarla yapıcammm

Kızlar napıyorsunuz ne durumdasınız? Ben bugün aşırı halsizim kahvaltı yaparken salamdan midem bulandı dün ton balığına öğürdüm. Ama umudum çok düşük ya
test yapanları görünce gaza geldim akşam test yaptım negatif, halbuki hem çok erken hem de akşam idrarıyla yakalayamazdım ama gereksiz bir beklenti ve hayal kırıklığı yaşadım 🤣 direnelim yapmayalım lütfen

test yapanları görünce gaza geldim akşam test yaptım negatif, halbuki hem çok erken hem de akşam idrarıyla yakalayamazdım ama gereksiz bir beklenti ve hayal kırıklığı yaşadım 🤣 direnelim yapmayalım lütfen
Agahahana birbirimizi gaza getirip test yapıp sonra negatifi görünce yine birbirimizi teselli ediyoruz şaka gibiyiz ya hahahahaaha

Kızlar ben bir önce ki hamileliğimde 5 gün kala koca bir negatif gördüm 3 gib kala çok çok silik çıktı teste o yüzden şimdiden moral bozmayın. Kan gelene kadar Umut vardır

Kızlar ben bir önce ki hamileliğimde 5 gün kala koca bir negatif gördüm 3 gib kala çok çok silik çıktı teste o yüzden şimdiden moral bozmayın. Kan gelene kadar Umut vardır
Ne dersin yarın ilk idrarla yapayım mı? Prodoctor erken gebelik testi var elimde yoksa pazartesiyi mi bekleyeyim yarın 12. Gün olacak.

Ne dersin yarın ilk idrarla yapayım mı? Prodoctor erken gebelik testi var elimde yoksa pazartesiyi mi bekleyeyim yarın 12. Gün olacak.
Yapma bekle azıcık daha geçsin günler silik çıkınca da insan emin olamıyor varla yok arasıydı o zaman da emin olamamıştım benim şu an 3 gün var bekliyorum. Ama karnımda ağrıyor 3/4 gündür inşallah regli olmam 🤲🏻🥹

bozdum heralde bende öyle bişey gördüm 🥹👌🏻
Atar mısın ca
Aa ciddi msn benm de 4 gun maks 5 var negatif. Peki catlamaya göre mı 5 gun vardı cidden

Back