- 25 Eylül 2024
- 578
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
- #1.561
Aşko benim yarından itibaren ovülasyon başlıyor 21-22 şubat çatlama gözüküyor sende nedir durumlarYeni konu mu açsak yumurtlamalar ne zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko benim yarından itibaren ovülasyon başlıyor 21-22 şubat çatlama gözüküyor sende nedir durumlarYeni konu mu açsak yumurtlamalar ne zaman![]()
Kuzum benim yarından 21’inden itibaren verimli gösteriyor ama pik 25-26 şubat olarak gözüküyor. Ben ovulasyon testi aldım internetten birkaç güne gelir onunla takip edicem bir de ateş ölçücem gerçi unuttum bu sabah amaAşko benim yarından itibaren ovülasyon başlıyor 21-22 şubat çatlama gözüküyor sende nedir durumlar
Ben de sabahları ölçüyorum 36.8 - 37.2 arası cıkıyor genelde. Ovülasyon testine de ben düşmanım beni iyice strese sokar diyeKuzum benim yarından 21’inden itibaren verimli gösteriyor ama pik 25-26 şubat olarak gözüküyor. Ben ovulasyon testi aldım internetten birkaç güne gelir onunla takip edicem bir de ateş ölçücem gerçi unuttum bu sabah ama![]()
Bu ay deniyim dedim kuzum ya doktor bu ay bana ilaç vermedi. Olmazsa bi daha almıcam zaten ama benim hiç umudum yok ya senin de öyle mi? Hayalmiş gibi geliyoBen de sabahları ölçüyorum 36.8 - 37.2 arası cıkıyor genelde. Ovülasyon testine de ben düşmanım beni iyice strese sokar diyegün aşırı deneyerek devam edeceğim
![]()
Valla ben Allaha bıraktımBu ay deniyim dedim kuzum ya doktor bu ay bana ilaç vermedi. Olmazsa bi daha almıcam zaten ama benim hiç umudum yok ya senin de öyle mi? Hayalmiş gibi geliyo
Çatlama hangi gün aşkım sormuş muydum unuttum benim 25-26 yumurtlama gibi gösteriyor takvimValla ben Allaha bıraktımgün aşırı ve çatlama günü oncesinden sonraki gününe kadar 3 gün olcak sekilde bi denicem bi de hemen kalkmıcam bakalım nolcak
tevekkül modundayım artık
![]()
Benim de 21-22 gösteriyor aşkım muhtemel döngünün 12.günü çatlama oluyor bende hep şükür kürtaj sonrası döngü bozulmadı 3 regl gördüm 3ü de 24-25 günde olduÇatlama hangi gün aşkım sormuş muydum unuttum benim 25-26 yumurtlama gibi gösteriyor takvim
Benim de 21 Şubat çatlama gösteriyorrAşko benim yarından itibaren ovülasyon başlıyor 21-22 şubat çatlama gözüküyor sende nedir durumlar
O zaman o gün dahil 3 günü değerlendiriyoruz tevekkül allahtanBenim de 21 Şubat çatlama gösteriyorr![]()
Ay ben bugün başlıyorum yumurtlama testim böyle çıktı sabah yarın Pik olursa bakalım ne zaman çatlayacak aslan pençesi içtim bu ay belki çatlaması da erken olur takip edicem bakalım canım. Bu hafta Full çalışma snjajsjsO zaman o gün dahil 3 günü değerlendiriyoruz tevekkül allahtan![]()
Benim de 21-22 gösteriyor aşkım muhtemel döngünün 12.günü çatlama oluyor bende hep şükür kürtaj sonrası döngü bozulmadı 3 regl gördüm 3ü de 24-25 günde oldu
Ben de ovulasyon testi sipariş etmiştim yarın gelecek. Acaba benim de mi 21'i gelince hemen başlıyımAy ben bugün başlıyorum yumurtlama testim böyle çıktı sabah yarın Pik olursa bakalım ne zaman çatlayacak aslan pençesi içtim bu ay belki çatlaması da erken olur takip edicem bakalım canım. Bu hafta Full çalışma snjajsjs
Adetin kaçıncı günü oluyor 21 i kuzumBen de ovulasyon testi sipariş etmiştim yarın gelecek. Acaba benim de mi 21'i gelince hemen başlıyım
12 şubat 1. gün, 21 şubat 9. gün oluyor canım. Geçen ay 13 gün sonra yumurtlamıştım. Takvimde de 25-26 şubat gösteriyor.Adetin kaçıncı günü oluyor 21 i kuzum
O zaman evet başlasan iyi olur kuzum geldiği gibi başla12 şubat 1. gün, 21 şubat 9. gün oluyor canım. Geçen ay 13 gün sonra yumurtlamıştım. Takvimde de 25-26 şubat gösteriyor.
Onun bir saati yok dimi canım akşam işten çıkınca eve gidip yapabilir miyim yoksa sabah ilk idrarla mı o daO zaman evet başlasan iyi olur kuzum geldiği gibi başla![]()
Canım ilk idrarla olmaz ben ilk idrardan sonra 2 saat sıvı alımına dikkat ediyorum yani minimum içmek gerekiyor 2. Saatte yapıyorum iş yerinde yapma durumun varsa orda yap olmadı akşam 2 saat sıvı alımına dikkat edip yap testiOnun bir saati yok dimi canım akşam işten çıkınca eve gidip yapabilir miyim yoksa sabah ilk idrarla mı o da
İş yerinde zorlanırım kuzum 6 buçuk gibi evde oluyorum madem saat 8'e kadar çok bişey içmeyip 8'de test yapıyımCanım ilk idrarla olmaz ben ilk idrardan sonra 2 saat sıvı alımına dikkat ediyorum yani minimum içmek gerekiyor 2. Saatte yapıyorum iş yerinde yapma durumun varsa orda yap olmadı akşam 2 saat sıvı alımına dikkat edip yap testi
Işteyken sıvı alımını 4 buçuk gibi kesersen o zaman 6 buçuk da eve gelince yapabilirsin canım en geç 8 e kadar doğru sonuç veriyor çünkü sonrasında da yemek vs derken eve gidince yapman daha iyi sankiİş yerinde zorlanırım kuzum 6 buçuk gibi evde oluyorum madem saat 8'e kadar çok bişey içmeyip 8'de test yapıyım
Ay bu işler ne böyle ya tamam öyle yapıyım kuzum çok sağol sen başladın mıIşteyken sıvı alımını 4 buçuk gibi kesersen o zaman 6 buçuk da eve gelince yapabilirsin canım en geç 8 e kadar doğru sonuç veriyor çünkü sonrasında da yemek vs derken eve gidince yapman daha iyi sanki