Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dee geçen gün sol bacağım sol kasığımla öyle bi ağrıdı ki... Ama bu ağrı genelde benim reglden bir iki gün önce ya da regl günü olurdu o gün baya korktumMerhaba cnm felaket adet sancim var bacağıma vuruyor tesadüf olamaz bu ağrı yaaaa
Bat tarihim 16 ŞubatKac gün varrrrr
Ikimizin de aynı günHoşgeldin canım benimde 8 gün kaldı hergün test yapıyorum bakalım![]()
Hayırlara vesile olsun inşallahHer şey çok güzel olacak umudumuzu yüksek tutalım hepimize bol bol dua edicem
Ruyamda acayip tombik cok guzel bir bebek gördüm ama kız kardeşimin bebeği miydi benim miydi onu hatırlamıyorum![]()
MucizemYumurtlama 2 şubat yumurta takibi artı çatlatma iğnesi
Nolur bu defa sağlıkla nasip olsun bana ve tüm isteyenlere![]()
Bende de sancı ve bel ağrısı mevcut inşallah bebişleneceğizzSon 11 günkasık ağrım ve bel ağrım var inşallah bebiştir
evet 4ünde pik 5inde tamamen silikti ama anlamadım bende nasıl olduAa ya kist olmaması için ne yapmak lazım çatlatma iğnesi mi. Neden çatlamıyor acaba ovü yapmış mıydınız yani silikleşmiş miydi
İnşallah inşallahBende de sancı ve bel ağrısı mevcut inşallah bebişleneceğizz
Duduşkom mm sen de mi burda sınnMucizem![]()
Bende burdayım mucizemDuduşkom mm sen de mi burda sınnAyyyy Hadi inşallah kolaylıkla yaa
![]()
Yaaaaaa ne güzel olurBende burdayım mucizeminşallah bu ay beraber olur bebişlerimiz
Nasılsın ne var ne yok mucizemYaaaaaa ne güzel olur![]()
İyiiym canım benim çok şükür sen nasılsınNasılsın ne var ne yok mucizem
Benim çatlamadan tam 10 gün geçti ve bugün koyu sarı kahverengiye yakın akıntı geldi sence ne yapmalıyımmmmmm ay çatlıcammmmCatlamadan 5 gün geçti yarın 6 gün olacak pazartesi kesin kan verecem
Hemen erken gebelik testi yapBenim çatlamadan tam 10 gün geçti ve bugün koyu sarı kahverengiye yakın akıntı geldi sence ne yapmalıyımmmmmm ay çatlıcammmm![]()