- Emoji Skoru
- 168
- Puanlar
- 18
Akıntı dışında hiçbişey yok gibi ya meme hassasiyeti felanda yokBelirtin var mı ? Yani şöyle kızlar belirti hissedip negatif almak çok tuhaf oluyor o yüzden bilemiyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntı dışında hiçbişey yok gibi ya meme hassasiyeti felanda yokBelirtin var mı ? Yani şöyle kızlar belirti hissedip negatif almak çok tuhaf oluyor o yüzden bilemiyorum da
Allah seni bende diyorum diğer topikte gözümden kaçtı heraldeKız hatlar karıştı ben daha pozitif değilim 1.bebemde 8.gun pozitifti kan verdim 12 ciktiydi
Ay keşke gerçek olsa pzt kan vercem hdhdhd kaşınıyorum benAllah seni bende diyorum diğer topikte gözümden kaçtı heraldeneyse bu ayda böyle öğren inşallah
![]()
Test şaptın mı bugün benimki temiz çıktı gidemişomAy keşke gerçek olsa pzt kan vercem hdhdhd kaşınıyorum ben
Yaptım şansıma bozuk çıktıTest şaptın mı bugün benimki temiz çıktı gidemişom![]()
Ona bidaha su damlatsaydın freley mi oYaptım şansıma bozuk çıktı![]()
Baby time askimOna bidaha su damlatsaydın freley mi o![]()
yok cidden kist yapmış ya yine danayamayıp doktora gittim usg ile baktı 13.gün 20 mm olan yumurta bugün 40 mm olup kist yapmış gerçekten usandım artıkAkıllı gibi gittim erken gebelik testi aldım sonucun ne olacağını bile bileson 12 gün bata tabi negatif çıkar öyle de oldu
Benim şuan akıntım pek yok benim de 6. günKızlar akıntınız yoğun mu yoksa wcye gittiğinizde birazcik mi benimde yumurtlamadan sonda şuan 4 gün falan
Aa ya kist olmaması için ne yapmak lazım çatlatma iğnesi mi. Neden çatlamıyor acaba ovü yapmış mıydınız yani silikleşmiş miydiyok cidden kist yapmış ya yine danayamayıp doktora gittim usg ile baktı 13.gün 20 mm olan yumurta bugün 40 mm olup kist yapmış gerçekten usandım artık
benim de 8 gün kaldı acayip gerginim bu arada merhabaHerkes 14 şubatta sürpriz istiyor ne olur Allahim duy sesimizi bata 9 gün kaldı benim
Merhaba cnm felaket adet sancim var bacağıma vuruyor tesadüf olamaz bu ağrı yaaaabenim de 8 gün kaldı acayip gerginim bu arada merhaba![]()
Kac gün varrrrrBirkaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyor. Regle yormamaya çalışıyorum. Dün dayanamayıp test yaptım negatif. Ama daha çok erken yapmışım dimi![]()
Hoşgeldin canım benimde 8 gün kaldı hergün test yapıyorum bakalımbenim de 8 gün kaldı acayip gerginim bu arada merhaba![]()