• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Benimde 2de gördüm silikleşti belirtim yok

Kızlar akıntınız yoğun mu yoksa wcye gittiğinizde birazcik mi benimde yumurtlamadan sonda şuan 4 gün falan

Yumurtlamadan 10 gün geçince test yapmak istiyorum ama 14 şubatta eşime varsa süpriz yapmak istiyorim sağ kasığımda ve ara ara sol kasığımda batmalar var

Akıllı gibi gittim erken gebelik testi aldım sonucun ne olacağını bile bile 😂😂 son 12 gün bata tabi negatif çıkar öyle de oldu
yok cidden kist yapmış ya yine danayamayıp doktora gittim usg ile baktı 13.gün 20 mm olan yumurta bugün 40 mm olup kist yapmış gerçekten usandım artık

yok cidden kist yapmış ya yine danayamayıp doktora gittim usg ile baktı 13.gün 20 mm olan yumurta bugün 40 mm olup kist yapmış gerçekten usandım artık
Aa ya kist olmaması için ne yapmak lazım çatlatma iğnesi mi. Neden çatlamıyor acaba ovü yapmış mıydınız yani silikleşmiş miydi

Birkaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyor. Regle yormamaya çalışıyorum. Dün dayanamayıp test yaptım negatif. Ama daha çok erken yapmışım dimi 😅🙈

Yumurtlama 2 şubat yumurta takibi artı çatlatma iğnesi🥲
Nolur bu defa sağlıkla nasip olsun bana ve tüm isteyenlere 🥲

Back