Ooooffff günler geçmiyor paramı sadece teste veriyorum sinirlerim bozuldu jdjjdjdjd100 lira verdim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooffff günler geçmiyor paramı sadece teste veriyorum sinirlerim bozuldu jdjjdjdjd100 lira verdim bende
Bende bende halbuki her ay hemen adet günüm gelirdiOoooffff günler geçmiyor paramı sadece teste veriyorum sinirlerim bozuldu jdjjdjdjd
Benimdeee bekarken bir bakardım adet olmuşum şimdide adet günüm gelmek bilmiyor bugün sigara yaktım yarısında midem bulandı attı öğürmekten öldüm hemen gittim teste 300 tl verdim ve sonuç negatifffBende bende halbuki her ay hemen adet günüm gelirdi
Benim adete 10 gün var yaptım ahahhah ben yanmışım kaçıncı gebeliğiniz olacak kızlarBenimdeee bekarken bir bakardım adet olmuşum şimdide adet günüm gelmek bilmiyor bugün sigara yaktım yarısında midem bulandı attı öğürmekten öldüm hemen gittim teste 300 tl verdim ve sonuç negatifff
Benim ilk benimde sözde bir hafta var uygulamaya göre ama geçen ay 17sinde olmuştumBenim adete 10 gün var yaptım ahahhah ben yanmışım kaçıncı gebeliğiniz olacak kızlar
Ay benim de canım tatlı istiyor inşallah psikolojik değildirBenimdeee bekarken bir bakardım adet olmuşum şimdide adet günüm gelmek bilmiyor bugün sigara yaktım yarısında midem bulandı attı öğürmekten öldüm hemen gittim teste 300 tl verdim ve sonuç negatifff
Benim 3. 2 kızım varBenim adete 10 gün var yaptım ahahhah ben yanmışım kaçıncı gebeliğiniz olacak kızlar
Ay maşallah Allah sana bağışlasın bende şuan negatif çıkması normal mi? İlk olduğu için herşeyi çok bilmiyorumBenim 3. 2 kızım var
Kız sen verdin mi kan ben kaçırdım orayı çok sevindimValla gördüm çok silikti kan verdim 12 cikti
Benimde 16 sı negatif bugün kaset test yapıyorum amaAy maşallah Allah sana bağışlasın bende şuan negatif çıkması normal mi? İlk olduğu için herşeyi çok bilmiyorum
Çiçeğim sen hangi markayla gördün ya o yüce hassas testi istiyorumBenim adete 10 gün var yaptım ahahhah ben yanmışım kaçıncı gebeliğiniz olacak kızlar
Belirtin var mı ? Yani şöyle kızlar belirti hissedip negatif almak çok tuhaf oluyor o yüzden bilemiyorum daBenimde 16 sı negatif bugün kaset test yapıyorum ama
Yaaaa süper inşallah düzenli artarValla gördüm çok silikti kan verdim 12 cikti
Amin canım rabbim isteyen layık olan herkese de nasip etsin. Tabi normal hem adete daha var hem de kanda belirli seviyeye ulaşmadan idrara geçmiyor. Döllenmenin üzerinden 10 gün geçmeli yani en az adete 3-5 gün olmalı . Bizim 10 günden fazla varAy maşallah Allah sana bağışlasın bende şuan negatif çıkması normal mi? İlk olduğu için herşeyi çok bilmiyorum
O belirti işte psikolojik oluyo vücudunu dinliyorsun ya ne oluyo ne olmuyo ondanBelirtin var mı ? Yani şöyle kızlar belirti hissedip negatif almak çok tuhaf oluyor o yüzden bilemiyorum da
Ayyy hadi inşallahhhhh hepimiz hamişizdirAmin canım rabbim isteyen layık olan herkese de nasip etsin. Tabi normal hem adete daha var hem de kanda belirli seviyeye ulaşmadan idrara geçmiyor. Döllenmenin üzerinden 10 gün geçmeli yani en az adete 3-5 gün olmalı . Bizim 10 günden fazla var
Amiiin allahım nolurAyyy hadi inşallahhhhh hepimiz hamişizdir
Bugün mesela sigaradan tiksindim herkes diyor ki negatif çıkmışsın hamile değilsin psikolojik ama psikolojik olduğunu ispatlayamıyorum yaAmiiin allahım nolur
Kizzz 1.bebem oyleydi şu an daha dete 10 gün var hdhdhYaaaa süper inşallah düzenli artar
Kız hatlar karıştı ben daha pozitif değilim 1.bebemde 8.gun pozitifti kan verdim 12 ciktiydiÇiçeğim sen hangi markayla gördün ya o yüce hassas testi istiyorum