Gününüzü beklemekten başka çaremiz yokBugün mesela sigaradan tiksindim herkes diyor ki negatif çıkmışsın hamile değilsin psikolojik ama psikolojik olduğunu ispatlayamıyorum ya
He ben şimdi pozitifsin sandımKız hatlar karıştı ben daha pozitif değilim 1.bebemde 8.gun pozitifti kan verdim 12 ciktiydi
İnş görürüm 3 güne bdbdbHe ben şimdi pozitifsin sandım
İnşallahİnş görürüm 3 güne bdbdb
Hadi beraber olsun inşallahİnşallah
Çok aminHadi beraber olsun inşallah
Benim deee yasin kac bebeğimÇok aminsanki ilk gebelikmiş gibi öyle bi heyecan öyle bi istek
32Benim deee yasin kac bebeğim
34 :)32senin?
Ayyyy hadi güzel haberlerini bekliyoruzHadi beraber olsun inşallah
Oo daha çıtırız
Aynennn öyleOo daha çıtırız
Amin kuzummmmm hepimiz görelim mAyyyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Bende negatif gördümOf ya bu gün negatif gördüğüm için gardım düştü erken dimi daha kızlar bi şey diyin yaaa
Bekleyelim pazar günü 12. Gün oluyor pazartesi 13 Pazartesi tekrar test yapıcam umarım bu sefer çift çizgi görürümBende negatif gördümerken tabiki
İnşallah ben adet tarihini beklicemBekleyelim pazar günü 12. Gün oluyor pazartesi 13 Pazartesi tekrar test yapıcam umarım bu sefer çift çizgi görürüm
Ben erken yumurtladığım için adet tarihimi beklememe gerek yok :) erken yumurtlamamış olsaydım zaten adet tarihime denk gelmiş olacaktı adete 1 kala gibi yapmış olıcam yani :)İnşallah ben adet tarihini beklicem
Hayırlısı olsunBen erken yumurtladığım için adet tarihimi beklememe gerek yok :) erken yumurtlamamış olsaydım zaten adet tarihime denk gelmiş olacaktı adete 1 kala gibi yapmış olıcam yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?