Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Kızlar sabah bu sabah testi tekrarladım böyle çıktı regle 5 gün var henüz böyle çıkması normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_0058.jpeg
    252,5 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sabah bu sabah testi tekrarladım böyle çıktı regle 5 gün var henüz böyle çıkması normal mi sizce
Canım normal tabi daha belirgin dünde yapmıştın demi sen

Bu daha belli silik diye buna derim ben

Kızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi
Ayy bak bu daha silik

Teşekkür ederim canlarım inşallah hepimizde vardır bebiş

Bence kan ver kesinleştir bana da dua et nolur 6 gün kaldı
Korkuyorum olumsuz çıkar diye ama iş çıkışı uğramayı düşünüyorum hastaneye
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım benim

Korkuyorum olumsuz çıkar diye ama iş çıkışı uğramayı düşünüyorum hastaneye
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım benim
Seninki baya belli canım korkma allahın izniyle bebişin seninle . Benim dünkü belli belirsizdi beklemeye çalışıyorum batı

Kızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba

Yeni test yapan yok mu uleynn

Çok teşekkür umarım sizese en kısa zamanda nasip eder belirtileriniz benimki ile çok benziyor ama her kadında değişebilirmiş o yüzden bugün yada yarın erken gebelik testi yapabilirsiniz ben 4 gün kala öğrendim reglye

Yani belirti olarak sayılabilirse eğer sarı akıntım göğüste damarlaşma hafif kasık sancıları ateş basmaları hatta 1 gün de regl gecikmesiyle beraber bugün regl oldum demekki bu olay her kadında tamamen farklı kızlar burada yapılacak tek şey beklemek sanırım yoksa üzülüyor insan kendinde bi şeyleri bulup bir de olmayınca

Kızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba
Benimde 3 gün var. Bata aynısını yaşıyorum 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…