Yumurtlama Dönemi

Vallahi Can'ım annem bana hep sorar idrarın ne renk diye koyuysa hamile ihtimali var ve çok yorgun kokuyorsa seni umutlandırmak istemem ama hamilelik belirtileri sen yinede çok umutlanma sonradan olmazsa üzülürsün göğüslerinde hassasiyet ve sıcaklık var mı
Göğüste birsey yok ama du gece kemiklerime kadar usudugumu hissettim sonra bianda sıcaklık basiyodu

Can'ım şimdi senin adetinin 14. Günü bugün geçmiş olabilir ama belli olmaz sen yinede test i yapmaya devam et bnmki doktor beni adetimin 12. Günü yumurtan var dedi ama çitlamıyor o yüzden teste çıkmıyo dedi çitlama iğnesi ile çitladı normal de çitlama günleri 11.12.13.14 o günlerde doktor degerlendirin diyo bu ay kaçirdıysan bile üzülme önümüzde ki ay test yaparsın inşanlah çitlar çitlamadıgını görürsen üzülme kız sen hiç doktora gittin mi ne dedi

doktora gittim evet bişey cıkmadı normal hersey bu akşamda test yapayım mı ovulasyon testi??

Ama birde şunu düşünüyorum ya varsa bilmeyip iç falan verseler bişe olursa diye istemiyorum

doktora gittim evet bişey cıkmadı normal hersey bu akşamda test yapayım mı ovulasyon testi??
Bilmem yap istersen sonuçta test yapmanın bi Zararı yok hala çitlama olasılığı var kimi insanın yumurtası adetin 20.22. Günleri bile çitlama biliyo olmazsa da üzülme bir sonunun yokmuş şükür önümüzde ki ay erken test yapmaya başla mutlaka yakalarsın inşanlah cnm

Ama birde şunu düşünüyorum ya varsa bilmeyip iç falan verseler bişe olursa diye istemiyorum
Önce kan testi ve idrar testi yapar sende söyle hamilelikten şüpheleniyorum de test yapar Bebek yoksada ona göre tedavi eder bnde idraryolu enfeksiyonu olmuştum hem kanda test hem idrarda yapmişti hamilelik var mi diye ona göre tedavi eder hem sen söylersin şüpheliyim diye önce test edin de hemen git daha kötü olmadan

Önce kan testi ve idrar testi yapar sende söyle hamilelikten şüpheleniyorum de test yapar Bebek yoksada ona göre tedavi eder bnde idraryolu enfeksiyonu olmuştum hem kanda test hem idrarda yapmişti hamilelik var mi diye ona göre tedavi eder hem sen söylersin şüpheliyim diye önce test edin de hemen git daha kötü olmadan
Haklısın canım bakayım kötü olmaya baslarsam kesin giderim

Back