- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Ama bence yanması normal deil doktora mi gitsen idrar yolu enfeksiyonu da olabilirBilmiyorum ki canım benim ama du gece ye göre suan kat kat iyiyim hafif bir yanma ve cok açık derece kahverengi idrarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bence yanması normal deil doktora mi gitsen idrar yolu enfeksiyonu da olabilirBilmiyorum ki canım benim ama du gece ye göre suan kat kat iyiyim hafif bir yanma ve cok açık derece kahverengi idrarim
Göğüste birsey yok ama du gece kemiklerime kadar usudugumu hissettim sonra bianda sıcaklık basiyoduVallahi Can'ım annem bana hep sorar idrarın ne renk diye koyuysa hamile ihtimali var ve çok yorgun kokuyorsa seni umutlandırmak istemem ama hamilelik belirtileri sen yinede çok umutlanma sonradan olmazsa üzülürsün göğüslerinde hassasiyet ve sıcaklık var mı
Herkes git diyo ama ben istemiyorum kAma bence yanması normal deil doktora mi gitsen idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Can'ım şimdi senin adetinin 14. Günü bugün geçmiş olabilir ama belli olmaz sen yinede test i yapmaya devam et bnmki doktor beni adetimin 12. Günü yumurtan var dedi ama çitlamıyor o yüzden teste çıkmıyo dedi çitlama iğnesi ile çitladı normal de çitlama günleri 11.12.13.14 o günlerde doktor degerlendirin diyo bu ay kaçirdıysan bile üzülme önümüzde ki ay test yaparsın inşanlah çitlar çitlamadıgını görürsen üzülme kız sen hiç doktora gittin mi ne dedi
Can'ım bence hemen git daha kötü olabilirsin neden gitmek istemiyorsun idrar testi yapar hem bence hemen git düşünme bile Bebek olmayabilir enfeksiyon kapmiş olabilirsinHerkes git diyo ama ben istemiyorum k
Ki gitmeyi
Bilmem yap istersen sonuçta test yapmanın bi Zararı yok hala çitlama olasılığı var kimi insanın yumurtası adetin 20.22. Günleri bile çitlama biliyo olmazsa da üzülme bir sonunun yokmuş şükür önümüzde ki ay erken test yapmaya başla mutlaka yakalarsın inşanlah cnmdoktora gittim evet bişey cıkmadı normal hersey bu akşamda test yapayım mı ovulasyon testi??
Önce kan testi ve idrar testi yapar sende söyle hamilelikten şüpheleniyorum de test yapar Bebek yoksada ona göre tedavi eder bnde idraryolu enfeksiyonu olmuştum hem kanda test hem idrarda yapmişti hamilelik var mi diye ona göre tedavi eder hem sen söylersin şüpheliyim diye önce test edin de hemen git daha kötü olmadanAma birde şunu düşünüyorum ya varsa bilmeyip iç falan verseler bişe olursa diye istemiyorum
Haklısın canım bakayım kötü olmaya baslarsam kesin giderimÖnce kan testi ve idrar testi yapar sende söyle hamilelikten şüpheleniyorum de test yapar Bebek yoksada ona göre tedavi eder bnde idraryolu enfeksiyonu olmuştum hem kanda test hem idrarda yapmişti hamilelik var mi diye ona göre tedavi eder hem sen söylersin şüpheliyim diye önce test edin de hemen git daha kötü olmadan
Bence bekleme cnm rabbim hayırlısını versin dua ediyorum sana inşanlah hayırlısı olsunHaklısın canım bakayım kötü olmaya baslarsam kesin giderim
Çok saol canım benim çok teşekkür ederim sana inşallah iyi olur iyi hbrlwr verrm sana cnm bnmBence bekleme cnm rabbim hayırlısını versin dua ediyorum sana inşanlah hayırlısı olsun
İnşanlah cnm dört gözle bekliyorum iyi haberlerini rabbim hayırlısını nasip etsinÇok saol canım benim çok teşekkür ederim sana inşallah iyi olur iyi hbrlwr verrm sana cnm bnm
Tamam canım benim ama Kimi diyo kan testinde suan çıkmaz hemenİnşanlah cnm dört gözle bekliyorum iyi haberlerini rabbim hayırlısını nasip etsin
Bilmiyorum cnm ya evet çıkmayabilirTamam canım benim ama Kimi diyo kan testinde suan çıkmaz hemen
O yüzden beklemek istiyorum canım benim inşallah hayırlı şey olsun inşallahBilmiyorum cnm ya evet çıkmayabilir
Amin cnm hayırlısı olsun sen bilirsin bekle o zaman ama kötüleşirsen git iyideO yüzden beklemek istiyorum canım benim inşallah hayırlı şey olsun inşallah
Zaten öyle dusunuyorum canım benimAmin cnm hayırlısı olsun sen bilirsin bekle o zaman ama kötüleşirsen git iyide
Canim benim gittim ben hastaneye acil olarak çünkü yine başladı kan ve sancı ama bebek falan yoktu yani daha erken mi diye acabaZaten öyle dusunuyorum canım benim
Sorun neymiş peki ne dedi doktor belki de erkendir cnm test filan yaptılar mi geçmiş olsun bu aradaCanim benim gittim ben hastaneye acil olarak çünkü yine başladı kan ve sancı ama bebek falan yoktu yani daha erken mi diye acaba
Urljye grun dedi benim yapacağım birsey yoktur dedi acil doktor u sadece 1 gecelik agrilarimi durdurdu saol canım benimSorun neymiş peki ne dedi doktor belki de erkendir cnm test filan yaptılar mi geçmiş olsun bu arada