Yumurtlama Dönemi

Kızlar 33 günde bir adet göreniniz var mı? Muhtemelen ne zamanlar yumurtluyorsunuz? Ve en çok merak ettiğim, yumurtlama akıntısını gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar, ne zaman ilişki olmalı?

Yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak, kaygan ve elastik bir mukus oluşur. diye bir bilgi edindim

Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?

Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?
Bacim bizde bilsek hamile kalabilirdik sanırım bende anlamadım gitti bu işi zaten yumurtlama gününde giriyoruz olmuyor yumurtlamadan sonra giriyoruz yine olmuyor çözen bilen varsa bizede desin

Bende evleneli 22 ay oldu hic gebelik olusmadı esim sayi düsüklügü cıktı benim rahim filmim kaldı cekildikten sonra bakalım ne olacak

çocuk olsun diye ılıskıye gırmeyın diyenler var. ne alaka anlamadım ya sonucta cocuk düşündüğümüz için illaki aklıma gelıyor. 24 saatte bır ılıskı yasıyorum bebek ıcın. cunku yumurtlama günümü kaçırmamam lazım. bıde adetlerımıde anlamaz oldum bazen 28 günde bazen 30 günde bazen de 33 günde bir yanı 2-29-30-31-32-33 günde bir bu cıvarlarda oluyor. bu düzensiz demek degıldır dimi?

Kızlar gecen ay adet gördüm 3 gün sürdü 3 4 gündür aşırı yoğun akıntım var ve adet günüme daha çok var 2 haftadan fazla var kanlı akıntım geldi peceteyle silince hafiften bir kan lekesi geldi acaba bu nedir bilen var mı ? :(

BAKAR MISINIZ???

aınternnette su yazıyor doğru bılınen yanlışlar YAZIYOR erkek spermı tam tersıne her gün ılıskıye gırıldığınde kalıtesı artarmıs ve spermdekı hata oranı düşermıs. yaptıkları deneyde 1 hafta bekleyen erkek te sperm oranı yüksek ama hergün ılıskı olan erkegın spermın hata oranı düşük çıkmış.

Henüz 17.günümdeyim dün akıntım oldu.. Acaba yumurtladım mı dedim. Sonuçta ben de 20.gün gibi bekliyordum. 10.günden beri çalışıyoruz o zaman 22 ye kadar devam etsem daha iyi sanırım
Can'ım yumurta çitlama testi var al yap çitladıgın da gülen yüz çıkıyor en azından çitliyor mu görürsün ve ona göre ilşikiye girersiniz bi de Bnm doktorum yumurta testinde gülen yüz çıkarsa ertesi günü ilişkiye gir demişti

benim adetim düzensiz ilk defa bu ay yumurtlama akıntısı gördüm
ve ogün ilişki oldu birdaha olmadı maalesef eşim şehir dışına gitti
rabbim nasip eder inşallah

merhaba aranıza yenı katıldım bende :) benım de adetim 2 gun önce bitti bittiği gün ve dün de ilişkiye girdik bu yumurtlama dönemlerini bir türlü anlayamıyorum 1 yıllık evliyim ve 3 aydır da korunmuyoruz bakalım bekliyoruz eşim ve ben çok bebek istiyoruz inşallah olur bakalım kısmet.

merhaba aranıza yenı katıldım bende :) benım de adetim 2 gun önce bitti bittiği gün ve dün de ilişkiye girdik bu yumurtlama dönemlerini bir türlü anlayamıyorum 1 yıllık evliyim ve 3 aydır da korunmuyoruz bakalım bekliyoruz eşim ve ben çok bebek istiyoruz inşallah olur bakalım kısmet.
Canım yumurtlama dönemi adetini de içinde sayarak 11. Gününden başlıyo normalde adetinin 11 .12.13.14. Günleri ilişki günleri için ideal ama testler oluyor yumurta çıtladıgını görüyorsun bir gün sonra ilişkiye girebilirsin allahım sanada hayırlısıyla nasip eder inşanlah Can'ım

selam arkadaşlar biz de 1.5 yıldır evliyiz 4-5 aydır bebiş istiyoruz ama malesef tutturamadık gününü. bu ay iyice hesap yaptım bakalım ne olacak :) daha önce ovulasyon testi de kullandım ama olmadı bu arada bugünlerde yumurtlama günüm bu sabah sağ kasığımda ağrı oldu geçen ay da aynı şekilde olmuştu bu yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor acaba of ne zor şeymiş ya çocuk sahibi olmak

Back