Canim 11 ile 14 u bekliyorum geçerse o zaman kan testi yaptırmayı dusunuyorumbu test hatalı yani bozukmuş yeni bir taneyle denemende fayda var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 11 ile 14 u bekliyorum geçerse o zaman kan testi yaptırmayı dusunuyorumbu test hatalı yani bozukmuş yeni bir taneyle denemende fayda var.
Aynen öyle canım benim ama beklemek istiyorum çünkü çok korkuyorum o negatif sonucu alcam diye beklemek istiyorumAmin Can'ım hayırlısı olsun ama bnde de var hamileyim ama adet olucam gibi hissediyorum iki günüm geçiyor bence test yap cnm belli olmaz sen git iyi bir test al cnm buna güvenme yinede ekranı bile değişik ortadan çizgi geçmiş yanlış olabilir yenisini yap cnm
Bekle o zaman Can'ım allahım Hakkı'nda hayırlısını versinAynen öyle canım benim ama beklemek istiyorum çünkü çok korkuyorum o negatif sonucu alcam diye beklemek istiyorum
Enfeksiyon falan olmasın tatlımKizlar biz de iki aydır korunmuyoruz ama korunmayı bıraktım bırakalı yumurtlama dönemini çok yoğun yaşıyorum sanki her yumurtlamada adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum daha önce prezervatif kullanıyorduk ama yumurtlama dönemini hiç hissetmezdim neden böyle oluyor acaba iki aydır da acaba hamile mi kaldım ondan mi ağrıyor dedim ama o da yokmuş
E
Enfeksiyon falan olmasın tatlım
Gitmenı tavsiye ederim canım benim peki bebek için çalışma yapiyormusunuzValla korkuyorum akıntı da çoğaldı bende bebek düşünmeden önce doktora gitmiştim bir sorun yok demişti (iki ay önce) ne yapsam tekrar gitsem mii
Gitmenı tavsiye ederim canım benim peki bebek için çalışma yapiyormusunuz
Canim hiç mi akıntı olmuyorarkadaslar bu yumurtalama döneminde akıntı oluyormus ve bazı belşrtileri varmıs..ama ben sanırım yaşamıyorumn bu belirtileri ve ben hep
14. günden sonra ilişkiye grdim bu zamana kadar yanlısmı olmus yani
Allah bagislasin canım 3 de erkekmiBazen adetten birkaç gün önce de kalabiliyorsun ben üçüncüye o şekilde kaldım öğrendiğimde inanmamıştım çok kötüydüm doğurdum onu da şimdi 3,5 aylık bir oğlum daha var
en iyisi doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak bence. yeterince büyüyüp büyümediğini ve ne zaman çatlayacağını söyleyip ilişki günü belirliyor doktorlar.Kızlar 33 günde bir adet göreniniz var mı? Muhtemelen ne zamanlar yumurtluyorsunuz? Ve en çok merak ettiğim, yumurtlama akıntısını gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar, ne zaman ilişki olmalı?