Yumurtlama Dönemi

Amin Can'ım hayırlısı olsun ama bnde de var hamileyim ama adet olucam gibi hissediyorum iki günüm geçiyor bence test yap cnm belli olmaz sen git iyi bir test al cnm buna güvenme yinede ekranı bile değişik ortadan çizgi geçmiş yanlış olabilir yenisini yap cnm
Aynen öyle canım benim ama beklemek istiyorum çünkü çok korkuyorum o negatif sonucu alcam diye beklemek istiyorum

Kizlar biz de iki aydır korunmuyoruz ama korunmayı bıraktım bırakalı yumurtlama dönemini çok yoğun yaşıyorum sanki her yumurtlamada adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum daha önce prezervatif kullanıyorduk ama yumurtlama dönemini hiç hissetmezdim neden böyle oluyor acaba iki aydır da acaba hamile mi kaldım ondan mi ağrıyor dedim ama o da yokmuş

E
Kizlar biz de iki aydır korunmuyoruz ama korunmayı bıraktım bırakalı yumurtlama dönemini çok yoğun yaşıyorum sanki her yumurtlamada adet olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşıyorum daha önce prezervatif kullanıyorduk ama yumurtlama dönemini hiç hissetmezdim neden böyle oluyor acaba iki aydır da acaba hamile mi kaldım ondan mi ağrıyor dedim ama o da yokmuş
Enfeksiyon falan olmasın tatlım

arkadaslar bu yumurtalama döneminde akıntı oluyormus ve bazı belşrtileri varmıs..ama ben sanırım yaşamıyorumn bu belirtileri ve ben hep
14. günden sonra ilişkiye grdim bu zamana kadar yanlısmı olmus yani

arkadaslar bu yumurtalama döneminde akıntı oluyormus ve bazı belşrtileri varmıs..ama ben sanırım yaşamıyorumn bu belirtileri ve ben hep
14. günden sonra ilişkiye grdim bu zamana kadar yanlısmı olmus yani
Canim hiç mi akıntı olmuyor

Kızlar 33 günde bir adet göreniniz var mı? Muhtemelen ne zamanlar yumurtluyorsunuz? Ve en çok merak ettiğim, yumurtlama akıntısını gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar, ne zaman ilişki olmalı?
en iyisi doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak bence. yeterince büyüyüp büyümediğini ve ne zaman çatlayacağını söyleyip ilişki günü belirliyor doktorlar.

Merhabalar sorumu soracak bi konu başlığı bulamadım. Buraya yazıyorum. 29 şubat adet günümdü martın 13-14 ü yumurtlama günüm akıntım oldu martın 11'inde ise ilişki oldu geri çekme ile korunuyorduk kazayla çok az bi boşalma oldu ilk defa. sizce hamile kalma olasılığım nedir kızlar adet günüm 28 i. Kızımda hemen hamile kalmıştım çok sabırsızım bi yanım istemiyor diğer yanım olsun diyor :)

Back