Yumurtlama Dönemi

selam arkadaşlar biz de 1.5 yıldır evliyiz 4-5 aydır bebiş istiyoruz ama malesef tutturamadık gününü. bu ay iyice hesap yaptım bakalım ne olacak :) daha önce ovulasyon testi de kullandım ama olmadı bu arada bugünlerde yumurtlama günüm bu sabah sağ kasığımda ağrı oldu geçen ay da aynı şekilde olmuştu bu yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor acaba of ne zor şeymiş ya çocuk sahibi olmak
Evet Can'ım bn de bu ay yumurta çitlama iğnesi oldun ve sağ tarafım kasılıyor şu an yumurtam çitlak bu gece inşanlah Bebişim bana tutunur çitlama testi al yap çıkarsa 24 saat sonra ilişkiye girin doktorum öyle dedi bnmkindün çitladı bu gece ilişki olucak hayırlısıyla

Evet Can'ım bn de bu ay yumurta çitlama iğnesi oldun ve sağ tarafım kasılıyor şu an yumurtam çitlak bu gece inşanlah Bebişim bana tutunur çitlama testi al yap çıkarsa 24 saat sonra ilişkiye girin doktorum öyle dedi bnmkindün çitladı bu gece ilişki olucak hayırlısıyla
nasıl yanı çatlama olduktan bir gün sonra gec olmuyor mu?

Dun demekki catlama oldu dun zaten değerlendirdik o zaman bugun de yapcaz vallaha gorev gibi oldu artik :)

Son düzenleme:
merhaba aranıza yenı katıldım bende :) benım de adetim 2 gun önce bitti bittiği gün ve dün de ilişkiye girdik bu yumurtlama dönemlerini bir türlü anlayamıyorum 1 yıllık evliyim ve 3 aydır da korunmuyoruz bakalım bekliyoruz eşim ve ben çok bebek istiyoruz inşallah olur bakalım kısmet.

Kaç günde bir adet oluyosun ona göre söyleyeyim sana yumurtlaman ne zanan oluyor diye

Inşallah canım benim yaaa inşallah folic asit ne kadar bilgin varmı
Can'ım folik asit hamilelikten önce alınmaya başlanıyor banada verdi doktor hamile kaldiktan sonra da bebeğin gelişimine çok yardımcı beynine filan hamilelikten önce de yardımcı oluyor vücudu bebeğe hazırlıyor

bende bir kaç gündür karın agrısı gibi birşey vardı bugun bir ovulasyon testi aldım akşam evde yapıcam inşallah becerebilirim adetlerim düzensiz gecen ay adet söktürücü kullandım da adetim başladı bu ayı iyi değerlendiriyoruz inşallah hamile kalabilirim bakalım çok istiyorum Allah gönlümüze göre verir inşallah bu testler bir kere mi kullanılıyor??

Can'ım folik asit hamilelikten önce alınmaya başlanıyor banada verdi doktor hamile kaldiktan sonra da bebeğin gelişimine çok yardımcı beynine filan hamilelikten önce de yardımcı oluyor vücudu bebeğe hazırlıyor
Eşim almış bugün basliucam inşallah nas kullanılıyor bilginiz varmi

Back