- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Hmm ilk defa duyuyorum bunu neymiş acaba bugün nasılsın cnm daha iyimisinUrljye grun dedi benim yapacağım birsey yoktur dedi acil doktor u sadece 1 gecelik agrilarimi durdurdu saol canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm ilk defa duyuyorum bunu neymiş acaba bugün nasılsın cnm daha iyimisinUrljye grun dedi benim yapacağım birsey yoktur dedi acil doktor u sadece 1 gecelik agrilarimi durdurdu saol canım benim
Canim benim k.b girwmiyordum sayfaya ama şükür daha iyiyim hani hafiften ağrım oluyo arada iyiyim yani şuanlıkHmm ilk defa duyuyorum bunu neymiş acaba bugün nasılsın cnm daha iyimisin
Allahım beterinden saklasın cnm başka acılar vermesin düzelirsin inşanlahCanim benim k.b girwmiyordum sayfaya ama şükür daha iyiyim hani hafiften ağrım oluyo arada iyiyim yani şuanlık
Amin canım benim inşallah dur bakalım belli olur zaten ayin 8 ne falanAllahım beterinden saklasın cnm başka acılar vermesin düzelirsin inşanlah
Canim bide 2.gün ip gibi kan geldi neden olabilir ama çok küçüktü minnaciktıHmm ilk defa duyuyorum bunu neymiş acaba bugün nasılsın cnm daha iyimisin
Vallahi bilemiyorum cnm ya doktora söyledin mi bunu nedeni ni sormadın mı ama inşanlah bebegindir bazı kadınlarda Bebek rahme düşünce kanama olabiliyormuş ama seninki hastalık gibi acillik etti seni başka bişey de olabilir enfeksiyon da olabilir bilemiyorum yani rabbim hayırlısını versin inşanlah cnm sıkma canınıCanim bide 2.gün ip gibi kan geldi neden olabilir ama çok küçüktü minnaciktı
Saol canım benim. S hayırlısı olsunVallahi bilemiyorum cnm ya doktora söyledin mi bunu nedeni ni sormadın mı ama inşanlah bebegindir bazı kadınlarda Bebek rahme düşünce kanama olabiliyormuş ama seninki hastalık gibi acillik etti seni başka bişey de olabilir enfeksiyon da olabilir bilemiyorum yani rabbim hayırlısını versin inşanlah cnm sıkma canını
Müjde hamileyim bugün ögrendim sabah doktora gidecem cnm çok mutluyum rabbim sanada yatırsın inşanlahSaol canım benim. S hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. DMüjde hamileyim bugün ögrendim sabah doktora gidecem cnm çok mutluyum rabbim sanada yatırsın inşanlah
Müjde hamileyim bugün ögrendim sabah doktora gidecem cnm çok mutluyum rabbim sanada yatırsın inşanlah
Amin cnm saol rabbim isteyen herkese sanada nasip etsin inşanlahHayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. D
Teşekkür ederim :)Hayirli olsun
Evet evde dün gece öğrendik şimdi yoldayım doktora gidiyorumCanım bat ne zaman di peki evde mi test yaptın
Ne belirti var peki canım sendeEvet evde dün gece öğrendik şimdi yoldayım doktora gidiyorum
Inşallah canım benim dua et lütfen bende hamile olayimAmin cnm saol rabbim isteyen herkese sanada nasip etsin inşanlah
İki gündür sabahları bulantı göğüs Ağrı'sı basende bel agrısıNe belirti var peki canım sende
Can'ım adetinin kaçinci günü bugünKızlar test yaptım yorumlarmisiniz lütfen anlam veremedim ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 1787800
Daha geçmedi 4 5 gün var dahaCan'ım adetinin kaçinci günü bugün