23 martla ben varımKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
Ay bende böyle heyecanla bekleyen birini arıyodum tabi ki haberleşelimAyyyyyyyhaberleselm olr mu
Daha önce hiç gebelik yaşadınız mı ilk mi olacakAyyyyyyyhaberleselm olr mu
Oglum var 6 yasında :) ılk kes gecen ay denedik olmadı, bu kez ovulasyonla takip yaptım bakalım heycanlıyım yaa :) yumurtlamayı gordum ovulasyonda . Sizin?Daha önce hiç gebelik yaşadınız mı ilk mi olacak
Allah bağışlasın yenisini de sağlıkla bir an evvel nasip etsin inşallahOglum var 6 yasında :) ılk kes gecen ay denedik olmadı, bu kez ovulasyonla takip yaptım bakalım heycanlıyım yaa :) yumurtlamayı gordum ovulasyonda . Sizin?
Aminnnnn size de inşşAllah bağışlasın yenisini de sağlıkla bir an evvel nasip etsin inşallahben 3 ay önce ilk gebeliğimi yaşadım kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ilk bebeğim olacak inşallah
Ben ovulasyon da yaptım bakalım tutacak mı, her seyı kurala uygun yaptm bakalm :)Aminnnnn size de inşşcok cok gecmıs olsun
Aminnnnn size de inşşcok cok gecmıs olsun Allah en doğru zamanda verecektir diye düşünüyorum
Bende pcos var yumurtlama günüm de çok belli değil ama düzenli adet olduğum için yumurtlamayı değerlendirdm diye düşünüyorum inşallah sağlıkla bu ay iyi haberler alırız gün geçmiyoBen ovulasyon da yaptım bakalım tutacak mı, her seyı kurala uygun yaptm bakalm :)
Benimde 24 mart canım merakla bekliyorum aşılama olacaktı bu ay iptal olduKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
Takvim 17 gösteriyor ama ben 20 yi bekliycemKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
Ayy hadi bakalmTakvim 17 gösteriyor ama ben 20 yi bekliycem
Dayanabilir mıyım bilmiyorumAyy hadi bakalm
Ya vala ben de gün sayıyorumDayanabilir mıyım bilmiyorumtest yapmak da istiyorum negatif görmekten de korkuyorum
Ayy hadi bakalm
Ama hassas testlerden yapsan cıkar sonuccDayanabilir mıyım bilmiyorumtest yapmak da istiyorum negatif görmekten de korkuyorum
Offf beklemek çocuk k zor Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine okur inşallahYa vala ben de gün sayıyorumbi de doktora gittik esımde de bende de sorun yok , tam yumurtlamamı degerlendırdık onceki aonraki günleri, Allahm hayırlısıyla bu mubarek gunlerde kabul etsın duamızı ınsallah saglık sıhhatle kucagmza alalım bebeklerimizi
Daha erken degilmj yunurtlama 4 MartAma hassas testlerden yapsan cıkar sonuccvar mı belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?