YUMURTLAMA BİTTİ, SİMDİ SIRA REGL İ BEKLEMEYE,VAR MI 24 Martta REGL BEKLEYEN?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezson

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
126
22
13
24
Kızlar merhabaaaa benim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta

Daha önce hiç gebelik yaşadınız mı ilk mi olacak
Oglum var 6 yasında :) ılk kes gecen ay denedik olmadı, bu kez ovulasyonla takip yaptım bakalım heycanlıyım yaa :) yumurtlamayı gordum ovulasyonda . Sizin?

Oglum var 6 yasında :) ılk kes gecen ay denedik olmadı, bu kez ovulasyonla takip yaptım bakalım heycanlıyım yaa :) yumurtlamayı gordum ovulasyonda . Sizin?
Allah bağışlasın yenisini de sağlıkla bir an evvel nasip etsin inşallahben 3 ay önce ilk gebeliğimi yaşadım kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ilk bebeğim olacak inşallah

Allah bağışlasın yenisini de sağlıkla bir an evvel nasip etsin inşallahben 3 ay önce ilk gebeliğimi yaşadım kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ilk bebeğim olacak inşallah
Aminnnnn size de inşş cok cok gecmıs olsun

Aminnnnn size de inşş cok cok gecmıs olsun Allah en doğru zamanda verecektir diye düşünüyorum

Ben ovulasyon da yaptım bakalım tutacak mı, her seyı kurala uygun yaptm bakalm :)
Bende pcos var yumurtlama günüm de çok belli değil ama düzenli adet olduğum için yumurtlamayı değerlendirdm diye düşünüyorum inşallah sağlıkla bu ay iyi haberler alırız gün geçmiyo

Kızlar banada yardımcı olabilir misiniz eşimle 9 aydır çocuk istiyoruz ovulasyon testine başladık 2 günde bir değerlendirdik 8 Mart'ta pik oldu 8,9,11 i değerlendirdik sizce çatlama olmuş mu catlamayi yakalamışmiyiz regl günüm Şubat 21 di adet döngüm düzenli.

Eklentiler

• 1000034980.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar aşılama hakkında bilgisi olan varmı bugün 8.günüm ve çok az silindikçe leke gibi birşey geliyor çok açık bir renk belim ve kasıklarım ağrıyor yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz

Dayanabilir mıyım bilmiyorum test yapmak da istiyorum negatif görmekten de korkuyorum
Ya vala ben de gün sayıyorum bi de doktora gittik esımde de bende de sorun yok , tam yumurtlamamı degerlendırdık onceki aonraki günleri, Allahm hayırlısıyla bu mubarek gunlerde kabul etsın duamızı ınsallah saglık sıhhatle kucagmza alalım bebeklerimizi

Offf beklemek çocuk k zor Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine okur inşallah

Ama hassas testlerden yapsan cıkar sonucc var mı belirtiler
Daha erken degilmj yunurtlama 4 Mart elimde erken gebelik testi var aslında da negatif görmekten korkuyorum baş dönmesi vardı ara ara azaldı ama nadir de olsa var göğüslerimde dokukunca oluşan hassasiyet kasıklarda da karıncalanma gibi ağrı oluyor ama psikolojiktir diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…