- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.881
Evet görüşmeye gittim kendisiyle. Daha önce de başka bi hocaya gitmiştim o da prp için aynı şeyi söyledi. Berfu hocada bi tedaviye baslamadigim için yazdığınız şeye bi şey diyemem benim yorumum prp konusunda . Bülent hoca çıkıp tvlerde her 10 hastadan 6sinda Olumlu dönüş yapılıyor tedaviye başlıyoruz diyor da nerde bu 6 kisi ben onu merak ediyorum . Basindan beri bu forumu takip ediyorum bir yada iki kişinin gebe kaldığını okudum prp sonrası onlardan da birinin amh si bizim gibi düşük değildi . Bilemiyorum açıkçası keşke basarili bi tedavi olsaydı keşke.Doktorunuz berfu hanım mı kendi doğrularından başka hiçbir şeye açık değil o doktor
Keşke...ama berfu hanım ı bildiğimden yazdım ben de geçenlerde kendisi prp ile ilgili konferansa katıldı üstelik konuşmacı olarak olumlu etkilerinden bahsetti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum inşallah memnun kalırsınız kendisindenEvet görüşmeye gittim kendisiyle. Daha önce de başka bi hocaya gitmiştim o da prp için aynı şeyi söyledi. Berfu hocada bi tedaviye baslamadigim için yazdığınız şeye bi şey diyemem benim yorumum prp konusunda . Bülent hoca çıkıp tvlerde her 10 hastadan 6sinda Olumlu dönüş yapılıyor tedaviye başlıyoruz diyor da nerde bu 6 kisi ben onu merak ediyorum . Basindan beri bu forumu takip ediyorum bir yada iki kişinin gebe kaldığını okudum prp sonrası onlardan da birinin amh si bizim gibi düşük değildi . Bilemiyorum açıkçası keşke basarili bi tedavi olsaydı keşke.
nasip işi. ama benim ablamda prp yaptırdı öncesinde 4 başarısız tüp bebek vardı doktoru prp yaptı şuan 3 aylık hamilecanım bende bahçecide tedavideyim benim doktorum remzi bey prp önermedi bana ama grubu uzun zamandır takip ediyorum prp yaptırıp çok başarılı sonuç alan neredeyse yok
Evet belki prp ise yarıyordur ama yukarıdaki arkadasin dediği gibi prp uygulaması bizim gibi zor hastalarda ise yaramayacak sanırım . Berfu hocayla bi tedaviye baslayamadim çünkü fsh çok yüksek bu şartlar altında bana bi şey yapamayacağını söylediKeşke...ama berfu hanım ı bildiğimden yazdım ben de geçenlerde kendisi prp ile ilgili konferansa katıldı üstelik konuşmacı olarak olumlu etkilerinden bahsetti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum inşallah memnun kalırsınız kendisinden
hayıt otu içsene o düşürüyor fshıEvet belki prp ise yarıyordur ama yukarıdaki arkadasin dediği gibi prp uygulaması bizim gibi zor hastalarda ise yaramayacak sanırım . Berfu hocayla bi tedaviye baslayamadim çünkü fsh çok yüksek bu şartlar altında bana bi şey yapamayacağını söyledi
Valla içiyorum.aslinda 4 aydır o kürleri yapıyorum bana mısın demedi keşke fayda görsem ama hala devam içiyorumhayıt otu içsene o düşürüyor fshı
devam et canım polen q10 de kullan kemiksuyu da ii demişti arkadaş inşallah düşer fsh.Valla içiyorum.aslinda 4 aydır o kürleri yapıyorum bana mısın demedi keşke fayda görsem ama hala devam içiyorum
Öncelikle bu dönemi atlatmak için kendinize biraz zaman verin iyi beslenin ve mümkünse qoenzimqh impryl gibi suplementleri dr unuza danışarak kullanın sunu nasıl yaparım bu nasıl olur diye düşünmeyin sakin olun ve ancak belli bir süre geçtikten sonra bunlara karar verin çünkü suanda sağlıklı karar verebilme zamanı değil sanki yapabiliyorsanız bir süre bu konuyu hiç düşünmeyin iki uç hafta birkaç ay vs sonra evet ben artık sağlıklı karar verebiliyorum ve Allah’ın izniyle gerçekten şunu yapmayı istiyorum dediğimiz zaman karar alın SevgilerCok teşekkür ederim. Umarım senin için de her şey çok güzel olur. Yasim cok daha genç olsaydı denemeyi birakmazdim ama hem kızıma cok baglandım ona haksızlık gibi geliyor. Hem de tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu ayrıca bir sürü rahatsızlık var otizm serebral palsi vs. Onlar için hayat ayrı bir işkence oluyor zaten ben cocuk özlemim olsun diye bunu yapmaya hakkım yok gibi geliyor. Doktorum bana şükret ya boyle olsaydı veya iki üç hafta sonra doğsaydı küveze alınacağı için karninda sağlıklı bile olsa %70 80 zekası gelişmeyecekti dedi.
Arastirdim buraz belli bir yaşın üstündeki kadınlarda erken dogum riski artıyormuş.
Tup bebekte zaten mecburen bir sürü hormon veriyorlar sonra vucuda ne olacağı belli değil.
Prp de bile ilac veriyorlar.
Anlayacağın kafam allak bullak.
Kasımın sonuna doğru kontrolüm var doktorum istersen amh ye bakalım dedi tekrar bebek istersen konuşuruz diye.
Benim yerime olsanız ne yaparsınız. Bazen delirecek gibi oluyorum
Ne güzel bir haber , işte bizimde bahsettiğimiz gibi prp menopoz sürecindeki kişilere fayda etmiyor ne yazıkki ...Kızlar prp sonrası ilk randevu günümde yazmıştım prp işe yaramış ilk defa 6 adet yumurta görülmüştü, yaşım 34 fsh 17 amh 0.50 benim 2 yılda 5 tüp bebek denemesi yaptık farklı merkezlerde 2 tedavimde 1 yumurta 2 tedavimde 3 yumurta ve 1 tedavimde hiç yumurta gelişimi olmamıştı transferlerim oldu hep negatif sonuçla karşılaştık, bu yaz eşimle karar verip Bülent Traş a gittik son kez deneyelim dedik prp önerdi farklı olarak yaptırdık 6 yumurta görülmüştü prp den sonra iğnelerden sonra toplama gününde ise 8 yumurta toplandı bu bir mucize ilk defa bu kadar yumurta toplandı 7si döllendi ve ilk defa 5 embriyom donduruldu Allahıma şükürler olsun, şimdi 1 ay ara verip kasımda tekrar bir toplama daha yapıcaz prpnin etkisi devam ederken bir toplama daha yapalım dedik inşAllah kasimdada yüzümuz güler güzel bir sayı yakalarız, kasımdaki toplamadan sonrada oluşan embriyolarla birlikte eylüldeki enbiyalarımızı genetiğe göndereceğiz bu sefer hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyoruz, inşallah zamanıdır Rabbim ol der ve olur, prp bende olumlu sonuç yaptı bunu doktorum kendiside söyledi hem sayıyı hem kaliteyi arttırdı bende, inşallah sonuda güzel olur, deneyimimi paylaşmak istedim prp ile ilgili pek paylaşım yapılmıyor oysa o kadar çok yaptıran varki... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah güzel haberlerimizde paylaşırız buralardan..
Cok teşekkür ederim. Umarım senin için de her şey çok güzel olur. Yasim cok daha genç olsaydı denemeyi birakmazdim ama hem kızıma cok baglandım ona haksızlık gibi geliyor. Hem de tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu ayrıca bir sürü rahatsızlık var otizm serebral palsi vs. Onlar için hayat ayrı bir işkence oluyor zaten ben cocuk özlemim olsun diye bunu yapmaya hakkım yok gibi geliyor. Doktorum bana şükret ya boyle olsaydı veya iki üç hafta sonra doğsaydı küveze alınacağı için karninda sağlıklı bile olsa %70 80 zekası gelişmeyecekti dedi.
Arastirdim buraz belli bir yaşın üstündeki kadınlarda erken dogum riski artıyormuş.
Tup bebekte zaten mecburen bir sürü hormon veriyorlar sonra vucuda ne olacağı belli değil.
Prp de bile ilac veriyorlar.
Anlayacağın kafam allak bullak.
Kasımın sonuna doğru kontrolüm var doktorum istersen amh ye bakalım dedi tekrar bebek istersen konuşuruz diye.
Benim yerime olsanız ne yaparsınız. Bazen delirecek gibi oluyorum
Sizin adınıza sevindim, allah hayırla sonuçlandırsın inşallah. Sizin prp öncesi durumunuz neydi fsh amh e2 değeriniz mesela ve ilaçsız regli olabiliyor muydunuz? prp sonrası hangiialçları kullandınız bitkisel bir şeyler takviye olarak kullandınız mı . bende prp yi haziranda yaptırmıştım, 8 haftayı tamamladım prp sonrası ilk regli muayenemde folikül görülmedi, görülmemesine rağmen folikül oluşma ihtimaline karşın iğne tedavisine başlandı yedi gün uygulandı fakat folikül yinede de oluşmadıKızlar prp sonrası ilk randevu günümde yazmıştım prp işe yaramış ilk defa 6 adet yumurta görülmüştü, yaşım 34 fsh 17 amh 0.50 benim 2 yılda 5 tüp bebek denemesi yaptık farklı merkezlerde 2 tedavimde 1 yumurta 2 tedavimde 3 yumurta ve 1 tedavimde hiç yumurta gelişimi olmamıştı transferlerim oldu hep negatif sonuçla karşılaştık, bu yaz eşimle karar verip Bülent Traş a gittik son kez deneyelim dedik prp önerdi farklı olarak yaptırdık 6 yumurta görülmüştü prp den sonra iğnelerden sonra toplama gününde ise 8 yumurta toplandı bu bir mucize ilk defa bu kadar yumurta toplandı 7si döllendi ve ilk defa 5 embriyom donduruldu Allahıma şükürler olsun, şimdi 1 ay ara verip kasımda tekrar bir toplama daha yapıcaz prpnin etkisi devam ederken bir toplama daha yapalım dedik inşAllah kasimdada yüzümuz güler güzel bir sayı yakalarız, kasımdaki toplamadan sonrada oluşan embriyolarla birlikte eylüldeki enbiyalarımızı genetiğe göndereceğiz bu sefer hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyoruz, inşallah zamanıdır Rabbim ol der ve olur, prp bende olumlu sonuç yaptı bunu doktorum kendiside söyledi hem sayıyı hem kaliteyi arttırdı bende, inşallah sonuda güzel olur, deneyimimi paylaşmak istedim prp ile ilgili pek paylaşım yapılmıyor oysa o kadar çok yaptıran varki... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah güzel haberlerimizde paylaşırız buralardan..
Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin, prp den önce fsh 17, amh 0.50 idi ilaçsız adet oluyordum.Sizin adınıza sevindim, allah hayırla sonuçlandırsın inşallah. Sizin prp öncesi durumunuz neydi fsh amh e2 değeriniz mesela ve ilaçsız regli olabiliyor muydunuz? prp sonrası hangiialçları kullandınız bitkisel bir şeyler takviye olarak kullandınız mı . bende prp yi haziranda yaptırmıştım, 8 haftayı tamamladım prp sonrası ilk regli muayenemde folikül görülmedi, görülmemesine rağmen folikül oluşma ihtimaline karşın iğne tedavisine başlandı yedi gün uygulandı fakat folikül yinede de oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?