Kızlar prp sonrası ilk randevu günümde yazmıştım prp işe yaramış ilk defa 6 adet yumurta görülmüştü, yaşım 34 fsh 17 amh 0.50 benim 2 yılda 5 tüp bebek denemesi yaptık farklı merkezlerde 2 tedavimde 1 yumurta 2 tedavimde 3 yumurta ve 1 tedavimde hiç yumurta gelişimi olmamıştı transferlerim oldu hep negatif sonuçla karşılaştık, bu yaz eşimle karar verip Bülent Traş a gittik son kez deneyelim dedik prp önerdi farklı olarak yaptırdık 6 yumurta görülmüştü prp den sonra iğnelerden sonra toplama gününde ise 8 yumurta toplandı bu bir mucize ilk defa bu kadar yumurta toplandı 7si döllendi ve ilk defa 5 embriyom donduruldu Allahıma şükürler olsun, şimdi 1 ay ara verip kasımda tekrar bir toplama daha yapıcaz prpnin etkisi devam ederken bir toplama daha yapalım dedik inşAllah kasimdada yüzümuz güler güzel bir sayı yakalarız, kasımdaki toplamadan sonrada oluşan embriyolarla birlikte eylüldeki enbiyalarımızı genetiğe göndereceğiz bu sefer hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyoruz, inşallah zamanıdır Rabbim ol der ve olur, prp bende olumlu sonuç yaptı bunu doktorum kendiside söyledi hem sayıyı hem kaliteyi arttırdı bende, inşallah sonuda güzel olur, deneyimimi paylaşmak istedim prp ile ilgili pek paylaşım yapılmıyor oysa o kadar çok yaptıran varki... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah güzel haberlerimizde paylaşırız buralardan..