- Konu Sahibi mathildatuci
- #1.841
bu arada bende prp yaptırdım mayısta daha
Sen sağlıklıyı bulmuşsun ama rahim inceliğinden tutmadı demişsin.ben işe 20 embriyo topladım 1 yılda 4 havuz oldum. Okadar takviyeler içtim prp oldum eşim tese oldu oda antioksidan takviyeler kullandı sonuç 20 embriyodan 5.güne sadece 2 tanesi geldi ve genetike gönderdik sonuç kocaman bir sıfır. 1 yilimiz boşa gitti okadar emek para zaman boşa gitti.hastane aradı neymiş bukadar embriyonun gelişmemesi sperm kaynaklı olabilir prof.kaan aydosa yöndlendirdiler.gittik ankaraya göründü 32% sperm dna hasarı var.bunu yeni öğreniyoz. Ordaki hemşire kızdı hep böyle yapııyyorlarr tüp bebekciler.sizi soyup soğana çevirip maddi manevi yıpratıp en son bize gönderiyorlar.oysaki ilk başta gönderseler belki bukadar tedaviye bile gerek kalmazdı.benim başka merkezde 6 kez başarısız tüp bebek oldu. En son bu merkezde 1 yıl sadece havuzla uğraştım.sağlıklı embriyoyu bulmakla geçti.şimdi eşim 1 ay iğne tedavisi görecek onu bekliyecem.öyle son bir kez yumurta toplatacam inşallah.yani. kısacası ilk başta yapacaklarını en son yapıp bizlere hem zaman hem para hem boşa emek harcatılıyor.herkese tavsiyem kocalarınızda baktırın sperm dna hasar test yaptırın.varsada direk prof.kaan aydosa gidin.en iyisi bu doktor kendi branjında. İnşallah Allah en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bir evlât verir.Slm kaç embriyo gönderdiniz genetiğe 1 saglikliyi bulmaniz icin ve kaç toplama veya havuz yaptınız aceba?