- 28 Temmuz 2019
- 38
- 46
- 18
- 46
- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.861
Haklısın iyi fikirSıkma canını arkadaşım.azda olsa gelişim varsa artacaktır inşallah.sana önerim yumurta takibi için kendi bulunduğun ilde bir doktor varsa git.sonucu bülent neye bildir.çünkü gerçekten bu yasadiklarimiz manevi anlamda tek değil maddi anlamdada bizi sarsıyor.
canım bunu kimden duydun kesin bişeyy miMrb. Kök hücre ve pek aynı işlem değil.5000 tl ye yapılan yumurtalık prp sı.henüz kök hücre uygulaması acibademde baslamamis.suan labratubar hazırlık asamasindalar 1 yıl sonra baslayacaklarmis
Evet canim bülent bey söyledi.hatta prp olmazsa ilerde kök hücre de yapariz dedicanım bunu kimden duydun kesin bişeyy mi
bu süper haber canım inşallah bir an önce gelir çok kişiye umut olacak bu iş..Evet canim bülent bey söyledi.hatta prp olmazsa ilerde kök hücre de yapariz dedi
Merhaba; bende prp den sonraki 2.adetimde 3 folikül görüldü 1 tane dolu çıktı. o da döllenmedi. Döllenmeme sebebini söylediler mi?Mrb arkadslar 12 temmuZda prp yaptirmistim.hiç yumurtam yoktu.2.adetimde 1 yumurta oluştu tedaviye başladık.yumurtam dolu cikti fakat dollenmedi.tedavi iptal edildi.
Rahimde perde ameliyatı olucam iyi bir doktor mu hakan hoca diyar bakırdan histereskobi de en iyi isim kim bilginiz varmibende pazartesi hakan çoksüer e prp yaptırdım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba,Rahimde perde ameliyatı olucam iyi bir doktor mu hakan hoca diyar bakırdan histereskobi de en iyi isim kim bilginiz varmi
bizim arkadaşın ablası 49 yaşında doğurdu canım hem de bildiğim normal yollaBen en son dr a gittiğimde (geçen ay) su anda Türkiye’de 43-44 yasında daha önce Doğum yapmamış ve spontane hamile kalmış kimse tok dedi aynı akşam internette dolaşırken Sebile Ölmez diye bir YouTuber a rastladım Kadın 44 yasında spontan hamile kalmış ve sağlıkla doğurmuş çocuğunu yani herkes herseyden bihaber
Daha önce Doğum yapmış mıydı ?bizim arkadaşın ablası 49 yaşında doğurdu canım hem de bildiğim normal yolla
Bedenini söyledi mi Meral hnm neden PRP önermesiğinin ?canım bende bahçecide tedavideyim benim doktorum remzi bey prp önermedi bana ama grubu uzun zamandır takip ediyorum prp yaptırıp çok başarılı sonuç alan neredeyse yok
Bedenini söyledi mi Meral hnm neden PRP önermesiğinin ?
yok canım ilk ve tek çocuğuymuş.Daha önce Doğum yapmış mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?