• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Yumurtaların tembel'' ne demek? bir bilen varsa çok sevinirim...

Reçeteye baktım Mikrobiyoloji spermiyoqram yazıyor..Doktorun dediqine qöre tüp bebek merkezlerinde devlet hastanelerine veya özel hastanelere qöre daha detaylı yapılıyormuş bu test.

Biliyorum ama bunu enqellemiyrum stres..Düşünmeyi enqelleyemiyorum..en azından pazartesi qününe kadar bunu yapıcam.hormon testleri belki iyi çıkar ve bende küçük iqnemi beklerim :)

az önce sormuştum ama arada kaynadı sanırım.Bu iqne veya hap nasıl oluyor. neye qöre veriliyor mesela yumurtası tembel olanlara hap cok tembel olanlara iqnemi vuruyorlar. yada hap işe yaramazsamı iqneye qeçili,yor ? biri saqlıklı biri tembelsemi vs ?

benim ikiside de vardı hap verdi iğne demedi, doktordan doktora değişiyo herhalde.

kişiden kişiye değişiyor canım.. ama çoğu doktor iğneyi tercih ediyor artık yumurtalığın tepkisine göre dozu yükseltiliyor yada düşürülüyor.. 2 yumurtalık içinde aynı yöntem geçerli canım ayrım yok yani..

Benım birine '' çok tembel'' diqerine sadece ''tembel'' qörünüyor dedi o yüzden sordum.. zaman kaybetmek istemiyorum inş herşey iyi olur..

Back