Ben bu doktora qitmeden önce elimden hiçbirsey yoktu diyebilirim.. Kısaca anlatmaya çalışıyım.
Doktora qitmek için 1 yıl beklenmesı qerektiqini biliyordum.Eşim beklemek istedi, ben bir sorun olduqunu biliyordum daha doqrusu hisstmiştim. qitmedik.. zaman bekleye bekleye qeçti.
11 aylıkken qittik ilk doktora.. Bana 11 ayın yeterli bir süre olmadıqını söyledi..Benim ısrarım üzerine ultrasonla baktı..kist ur vs hiçbirsey yok dedi.eşinin sperm testini qetir dedi. O ''yumurtalıqın tembel '' dememişti.
eşimin testini qötürdük 3 qün sonra ama doktor 2 hafta sonra qelicekmiş qeri devlet hastanesi olduqu için deqişiyorlarmış.. tedaviye daha başlayamadan bıraktık..
2.doktora qittim.oda sadece sinir testi yapmakla yetindi.
sonuç olarak 3. doktora qittim ve bütün anlattım. doktor rahmim cok temiz olduqunu ama sol yumurtamın cok tembel saq yumurtamnda tembel qöründüqünü söyledi benden hormon testleri istedi..pazartesi qünü testleri alıp,qötürücem.daha fazla birsey olmadı
canım korkma, insallah testlerin temiz çıkacak göreceksin bak, banada 1 sene bekleyin dendi ama ben 6 ay zor sabrettim, eşim kafama takıyorum diye kızıyodu bende adet sancılarım için gidicem, çok sancılanıyorum diyip, doktora öyle gitmiştim. ilk duyduğumda bende korktum ama doktorum rahatlatmıştı beni, insallah düzelir, gerçekten ilaç tedavisiyle hal oluyor lütfen sitres yapma.