Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yumurta dondurdum bugün 8 bineMerhaba sevgili hemcinslerim, 34 yaşında bekarım, sanırım yumurta dondurmam gerekecek. Henüz amh ölçülmedi ama fsh 21.34 çıktı. Karalar bağladım resmen aranızda yumurta donduran yada süreçle ilgili bilgisi olan var mı? İzmir özelinde bilgi veren olursa ayrıca sevinirim.
nerede yaptırdınız hangi şehir4 yumurta dondurdum bugün 8 bine
nerede yaptırdınız hangi şehirBen 2gun önce yumurta toplattım fakat 1yumurtq gelişmiş sadece Birtane dondurdular. 8250 tl tuttu
İstanbul Anadolu yakası lütfü Kırdar hastanesindenerede yaptırdınız hangi şehir
Bu hastane de şehir hastanesi neden çam sakura ile arasında bu kadar fark var. 8250tl dışında başka neye ödeme yaptınız. toplam mı bu fiyat her yıl kaç tl ödeyeceksiniz.İstanbul Anadolu yakası lütfü Kırdar hastanesinde
Hepsi içinde evet her yıl başına gelecek yıl 3000tl odiyecekmisimBu hastane de şehir hastanesi neden çam sakura ile arasında bu kadar fark var. 8250tl dışında başka neye ödeme yaptınız. toplam mı bu fiyat her yıl kaç tl ödeyeceksiniz.
Cmm hemen dondurma işlemi yap ve nekadar varsa hepsini döndür bir ay bile çok önemliMerhaba sevgili hemcinslerim, 34 yaşında bekarım, sanırım yumurta dondurmam gerekecek. Henüz amh ölçülmedi ama fsh 21.34 çıktı. Karalar bağladım resmen aranızda yumurta donduran yada süreçle ilgili bilgisi olan var mı? İzmir özelinde bilgi veren olursa ayrıca sevinirim.
Merhaba.size çok iyi faydalı bir bilgi vereceğim yumurta dondurmaniza gerek yok size c- lifeyi oneriyom şiddetle tavsiye ediyorum kadınsal sorunlarına birebirdir.instagramdan sayfaya girin.memnuniyetleri okuyun ciden çok çok faydalı ürünMerhaba sevgili hemcinslerim, 34 yaşında bekarım, sanırım yumurta dondurmam gerekecek. Henüz amh ölçülmedi ama fsh 21.34 çıktı. Karalar bağladım resmen aranızda yumurta donduran yada süreçle ilgili bilgisi olan var mı? İzmir özelinde bilgi veren olursa ayrıca sevinirim.
Merhaba sevgili hemcinslerim, 34 yaşında bekarım, sanırım yumurta dondurmam gerekecek. Henüz amh ölçülmedi ama fsh 21.34 çıktı. Karalar bağladım resmen aranızda yumurta donduran yada süreçle ilgili bilgisi olan var mı? İzmir özelinde bilgi veren olursa ayrıca sevinirim.
Merhaba ben 42 yaşındayım yeni evlendik ama eşim cezaevine girdi. Sanırım benimde acil yumurta dondurma işlemi yapmam lazım. AMH değerim Mart ayında 0, 328 di bu ay 0, 151 e düştu. FSH 9.39 . Ankarada nereyi önerirsiniz . Devlet Hastanesi olursa daha iyi olur .Merhaba sevgili hemcinslerim, 34 yaşında bekarım, sanırım yumurta dondurmam gerekecek. Henüz amh ölçülmedi ama fsh 21.34 çıktı. Karalar bağladım resmen aranızda yumurta donduran yada süreçle ilgili bilgisi olan var mı? İzmir özelinde bilgi veren olursa ayrıca sevinirim.