Erken menapozda tüp bebek amh düşük fsh çok yüksek

Çok teşekkür ederim yok bursa bana çok uzak gerçekten olsun nihayetinde sonuç olumlu olmuş çok sevindim sizin adınıza. Umarım benimde güzel ilerler sürecim bu zamana kadar pek iyi olmadi ama. En güzelini yapmışsınız stres olmaya da gerek yok boşu boşuna söyleyip. Hacamat duydum evet sadece güvenilir biri yok cevremde yaptıran yapan onu bulmam lazım tavsiyeniz coin cok saolun 😊
Rica ederim drdan şüphe duymuş yada emin değilseniz değiştirin . O güven bağıda çok önemli . Yazdıklarınız olurken dr dedikleri bana da biraz farklı geldi . Hadi vücutda normal kist olur önce o tedavi edilir rahim sağlığa kavuştuktan donra yumurta geliştirilir. Benim dr önce rahim sağlığına değerlere bakıp vücut tamamen hazır olduktan sonra işlem yapıyor.çok okuyorum böyle önce deneyip tutmadıktan sonra araştırmaya giden doktorlarda varmış çok şaşırıyorum. O kadar maddiyat kolay değil ki! Benim eşimin sperm sonucuda bile genetik istedi bu durum genetikse embriyoda gen incelemesi yapalım çocuga geçmesin dedi . Rabbim önce sizi iyi insanla karşılaştırsın.Allah tez zamanda özleminizi dindirsin 🙏🏻Hiç korkmayın

X