Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

hoşgeldin hayatcığım bildiğiniz herkese haber veriseniz seviniriz
ben 2 kişiyle telefonda konuştum anlattım durumu, yanlı olduklarını düşünüyoruz bizde, sinir oldum ya, eskiysen moderator oluyorsun mesajları siliyorsun, benim mesajımı bile silmişler. kadınlar kulubune giderseniz haber verin yazmıştım:)) espri anlayışı olmayan insanlar ya.

ya haklısın canım yaaa bende buna yuh diyorum yani.sadece bir adamın istediği yazılmıyor diye nasıl oluyorda siliyorlar.hele yosun sadece aymen ve mimozayı yasakladılar yazdı onu bile sildiler yaaa.park falan da onların bu siteye katkısı çoktu diye yazdı anında sildiler.yani bununki artık haddini çok aşmışlık.tabi birileri okursa haksızlığı ortaya çıkacak diye korktu bence ondan sildi

merhabalar ben de geldim. ne demek kovulmak yaa... başka derdi yok mu bunların, uğraştıkları şeylere bak???

Ben de yetiştimmmmm. Gece dersim vardı ancak gelebildim.Hala nasıl kızgınım . Hani bunlar dindardı yaaaa. İnsanda biraz hoşgörü olur. Ypsun içses nicki aldı diye yasakladılar. Ona kızdım verdim veriştirdim. Hakaret değildi sadece yanlı olduklarına dair kanıtlarımızı söyledik. Bu ne lahana turşusu dedik. 2Pardon biz diğer tarafı da yasakladık Oldu mu diyeceklerine bizi banlamışlar Hem de acımasızca bizi koruyan cümleleri de silecek kadar yanii. Neyse üzülmeyelim Aymoşum . Topluma her renge ihityaç var da kırmızı olmak bir başka ayrıcalık di mi ? Yani demek en asileri bizmişiz görüyorsun :) Yine de dünya cesurlarındır diyorum ve yola devam ediyorum her türlü haksızlıkta boynum kıldan ince olsun.

kendi kendilerine takılsınlar işte... mimozacım demin baktımda sarı papatya diye biri üye olmuş aklıma sen geldin... senmsin acaba diye...

Yosuncan ben bu sibele bir mail attım olanları anlattım çok üzüldü kediyle anlasın lütfen dedi bende imkansız ddedim ama bence sende mail at olanları herkezden duysun. Bana dediki herkesin kk ne geçmesine de ayrıca üzüldüm dedi
Bu arada bende cepten yazıyorum zor oluyor yalan yanlış yazabilirim

benimde aklımda sibele yazmak.. hatta hem mail atıp hemde açık mektup şeklinde konumu açsam diye düşündüm.. ama onuda silerler nasıl olsa kadın daha görmeden.. yarın yollamaya çalışırım ama yarın burası biraz karışık olacak.. KV vefatının yıldönümü.. muhtemelen bir faaliyet olacaktır..

Slm.a burası daha gzl davetin için tşkrler yosun...

Son düzenleme:
Ay yosundan cebine msj attım umarım esinde falan değildir ve umarım seni zor durumda bırakmadım
Benim esim genelde herseyi bilir belki sen bahsrtmiyorsundur o yüzden dedim canım yani forumdan kızlarla ozeldende görüşmene bisey dermi dusunemedim

Son düzenleme:
Ben geldimmm.
Nedir, noolmuştur diye anlamadım bile, sonra Aymen'le Mimoza'nın durumunu okudum. ve yorum yaptım'Hayret birşey'diye. Baktım bu da silinmiş. Hayret edemiyor muyduk orada
Hayır zaten sonuç beklemenin gerginliğindeyim. Ne gerek var daha geriyorlar beni. Arkadaşlarım ortadan kayboluyor falan.

aymencim eşim görmedi bile mesajı :) özelden görüştüğümüzü biliyor ama bu son konuları söylemedim.. şimdi anlat anlat.. üstüne bir sürü soru. ve girme işte ne anlıyosun ki tripleri :))) uyuma modundaydım biraz cvp da yazamadım :) erken yatayım biraz dedim olmadı.. uykum kaçtı bir sivri yüzünden.. yakaladım hakladım ama oturuyorum şimdi işte:)

Eylül hoşgeldin.. relaaxx.. bak spor oluyor:) bir oraya bir buraya

Son düzenleme:
[video]http://www.dailymotion.com/playlist/x1kvo7_musicplay_syla/1#videoId=xdqiv1[/video]

:) Bu günlerin anlam ve ehemmiyetini anlatan bir şarkı ile günaydın diyorum arkadaşlar...

eşlik etmeniz için şarkı sözlerini de eklediiim :)

Soldan kalktım bu sabah olamazmı
Terslendim bakkala çakkala olamaz mı
Kudurttular belki beter oldum
Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi

Tek taraflı olurmu yani bu işler
Yüzde elli haksızlık payın
Hababam dürter
Yok rahat uyku
Mecbur kalkıp yakıcan bir sigara
Koyucan takkeyi tam ortaya

Kendine güvenen şöyle gelsin
Bıraksın inadı dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
Kafayı düzelttim senden sonra
Kendime yararım bundan sonra
İster gelirim ister gelmem
Hesap mı vericez bundan sonra!
.....ne güvenen şöyle gelsin
Bıraksın inadı dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
Kafayı düzelttim senden sonra
Kendime yararım bundan sonra
İster gelirim ister gelmem
Hesap mı vericez bundan sonra

Evet gözümün üstünde kaşım var
Hiç utanmıosun dimi?
Kavganın da adabı var
Zerre kesmez seni
Bu düz ayak sevmeler
Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar

(Nakarat)

BİR :Hayat senin hayatın

İKİ :Vahşi biraz tabiatın

Sert lugatın şiddetli tavrın
Huzur istedin ama yine bulamadın
Gül her son bir başlangıç
Güle güle, Güle güle
Kolay ilişki gelmez işine
Biliyorum seni
Kaderin ellerinde sakın üzme kendini!...

sabah sabah yosunumun özel msjını aldım. diğer siteden topluca ayrıldığınızı öğrendim. ve bende bu siteye üye oldum. oldum da diğer sitede kullandığım nicki burada kullanamadım. bende yaklaşık 2 sene kadar önce bu sitede kullandığım adımla giriş yaptım. tanımayanlara hatırlatmak istiyorum, ben temmuz :)

şimdiiiii, diyeceksiniz ki nerdeydin bunca vakitdir? valla haklısınız kızlar. hatırlarsanız bayram sonrası ev taşımaktan bahsetmiştim. biraz gecikmeli de olsa evi taşıdık. ama bu arada kayınvalidem yardıma geldi taşınma esnasında. sağolsun da.... ne yardım ne yardım :) gene işin terlemesi bana kaldı. ağır kaldırmadım ama koşturması yetti. 10 gün kadar önce dr.a gittiğimde acil istirahat verdi. tam kayınvalidem dönmeye karar vermişken dr.un bu tavsiyesiyle biraz daha kaldı.

onun yanında bilgisayarı doğru düzgün kullanamadım. yazamasam da sizlerin yazdıklarını okudukça rahatlıyordum.

kayınvalidemi kısmetse yarın uğurlayacağız. bende rahat edeceğim inşallah. çok bunaldım yaaa. az önce pazara gitti de rahatça yazabiliyorum bunları. inşallah daha sık iletişime geçeriz.

p.tesi günü dr.a kontrole gideceğim. umarım güzel haberlerle dönerim. kendinize iyi bakın. öpüyorum

hoşgeldin 8temmuuzz :) gelmene sevindim :) yeni evin hayırlı olsun... inşallah bebişinle mutlu, huzurlu yıllar geçirirsiniz orada... geçmiş olsun birde.. dikkatli olsaydın diyeceğim ama bitmiş zaten koşuşturmanız:) kimsenin yaptığı olmuyor değilmi.. ille elimiz değecek herbirşeye.. bende aynı senin gibiyimdir.. millet poposunu kaldıramaz.. içimin yağları erir:)

slm... yosun şarkı çok ii gitti valla bu linki birde diger foruma atmak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…