sabah sabah yosunumun özel msjını aldım. diğer siteden topluca ayrıldığınızı öğrendim. ve bende bu siteye üye oldum. oldum da diğer sitede kullandığım nicki burada kullanamadım. bende yaklaşık 2 sene kadar önce bu sitede kullandığım adımla giriş yaptım. tanımayanlara hatırlatmak istiyorum, ben temmuz :)
şimdiiiii, diyeceksiniz ki nerdeydin bunca vakitdir? valla haklısınız kızlar. hatırlarsanız bayram sonrası ev taşımaktan bahsetmiştim. biraz gecikmeli de olsa evi taşıdık. ama bu arada kayınvalidem yardıma geldi taşınma esnasında. sağolsun da.... ne yardım ne yardım :) gene işin terlemesi bana kaldı. ağır kaldırmadım ama koşturması yetti. 10 gün kadar önce dr.a gittiğimde acil istirahat verdi. tam kayınvalidem dönmeye karar vermişken dr.un bu tavsiyesiyle biraz daha kaldı.
onun yanında bilgisayarı doğru düzgün kullanamadım. yazamasam da sizlerin yazdıklarını okudukça rahatlıyordum.
kayınvalidemi kısmetse yarın uğurlayacağız. bende rahat edeceğim inşallah. çok bunaldım yaaa. az önce pazara gitti de rahatça yazabiliyorum bunları. inşallah daha sık iletişime geçeriz.
p.tesi günü dr.a kontrole gideceğim. umarım güzel haberlerle dönerim. kendinize iyi bakın. öpüyorum