Çok haklısın sana tüm kalbimle katılıyorum papatya
birde Savaş bey ve Hit eski ortaklar iş anlayışları donasyondaki tecrübeleri hemen hemen aynı sadece sanki Savaş beye ulaşmak daha kolay gibi...

Son düzenleme:

bende senin gibi cyclo kullanıyorum kendimi bilidim bileli o ilacı kullanarak adet görüyorum

Çok haklısın sana tüm kalbimle katılıyorum papatya
birde Savaş bey ve Hit eski ortaklar iş anlayışları donasyondaki tecrübeleri hemen hemen aynı sadece sanki Savaş beye ulaşmak daha kolay gibi...

canım ya ben hit aradım onlar bana hemen gün içerisinde döndüler ama savaş aramadı....

canım ya ben hit aradım onlar bana hemen gün içerisinde döndüler ama savaş aramadı....

İşte burdanda anlıyoruzki çok ince elememek gerekiyor demekki müsait zamanlarına denk geliyoruz aman çok çabuk ulaştık diyoruz, yogun zamanlarına denk geliyoruz hala arayan soran yok sorumsuzlar diyoruz demekki zaman,şans ve kadere inanmaktan başka şansımız yok...

kızlaaar,
yeğenim oldu bugün. öyle tatlı öyle küçük ki :)
Allah hepimize nasip etsin. minicik elleriyle ellerimize yapışsın, hiç bırakmasın.
yosun, aysevi, selam... en yakın sizin donasyonunuz. minicik ama büyülü haberlerinizi bekliyorum ve sizi çoookk öpüyorum.

zannedersem sizin lik denemeniz negatif le sonuçlanmıştı hite yaptırmıştınız siz bana kimi önerebilirsiniz formu baştan sona kadar okudum listeyi gözden geçirdim hitin pek başarısı olmadığını gördüm en çok savaş bey ve dünya da başarı çok arkadaşlarınızın yazdığı kadarıyla sadece verda hanım ve fridevs hanım var onlardada birer arkadaşın deneyimi olmuş ha bura fridevs hanımın soyadını biliyorsanız yazarsanız memnun olurum

Hayırlı olsun...Halamı, teyzemi oldun???
Allah analı babalı büyütmek nasipetsin ömrü uzun, şansı bol olsun inşallah...
Bizler içinde sev,öp bebişi...

Günaydın kızlar

Ruzgarselincigim hayırlı olsun yeğenin.umarim sanada şans getirir.ne güzeldir o simdi... Allah anali babali büyümeyi nasip etsin ins.
Rowinacigim mimosunda dediği gibi biraz sakin ol bu islerde en önemli şey sakin olmak.inan bana bütün kliniklerin başarısı uç aşağı bes yukarı aynı.en iyi yere gidip hamile kalamayan çok olduğu gibi adı duyulmamış bir doktora gidip te hamile kalan çok.ama tatbiki doktorların hastaya davranışları çok önemli .eger ilgi alaka istiyorsan hit i unut.seni tesadüf olarak sadece onlar aramış olabilir.ama sana tavsiyem sabah saatlerinde hiçbir kliniği telefonla arama cunku bütün işlemler sabah saatlerinde yapılıyor.o yüzden çok yoğun oluyorlar normal tedavideki hastalarını bile aramıyorlar.ben bunu öğrenene kadar az sinir krizleri geçirmedim.defalarca aramama ve mesaj yazmama rağmen bana donmuyorlardi.bunu zamanla öğreneceksin.birde hit senin telefonlarına bakmaz yani orada doktorla değil hemşireyle muhattap oluyorsun.butun tedavin boyunca doktorla konuşamazsın bile.herseyi sen hemşireye söylersin butun tedavini onunla gerceklestirirsin.doktor o kadar yoğun ki cunku hafta ici kibrista hafta sonu istanbulda calisiyor dolayisiyla bolunmus durumda hafta sonuna transferin denk gelirse yandin demektir.benimki cts gunune denk gelmisti ve doktor sabah ucagina yetisecegi icin bizi sabahin 6 sinda cagirdilar ve apar topar jet hiziyla transferimizi yapip gitti.ben ilk tedavimde orada yaptırdım açıkcası hiç ama hiç memnun kalmadım.sonradan çok tatsız olaylarda yasadım ama uzun bir hikaye....

Ayrıca son zamanlarda hit e gidipte memnun kalan neredeyse hiç yok gibi.ben su anda dünyaya gidiyorum.genel olarak yaklaşımlarından çok memnunum.tabi daha transfer esnasına gelemedik,yaptırdıktan sonra izlenimlerimi açıkça burada paylaşacağım kızlar.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun...Halamı, teyzemi oldun???
Allah analı babalı büyütmek nasipetsin ömrü uzun, şansı bol olsun inşallah...
Bizler içinde sev,öp bebişi...

nrm 2.kez hala oldum. o kadar küçük ki henüz öpmeye kıyamadım :)) Amin diyorum tüm dileklerine.
Yakın zamanda bizim de böyle haberlerimiz olur inşallah :))

kızlar selam,
ben 28 de dondurulmuşlarımla deneyeceğim doğuşta.
birincisi başarısız olmuştu.

bu da olmaz ise sanırım bir daha doğuşa gitmem. nedenine gelince:
-hiç doktorlar görüşemiyorsun
-ilk transferde rahim ölçümü yaptırmışlardı şimdi gerek yok yine aynı cevabı alırırz nasılsa diyorlar. yani sadece ilaçlara başladım. hiç kontrol yok
-bana siz rezervasyonunuzu ayarlayın. buradaki transferi biz yaparız dediler. ben tur şirketinden uçaklı paket aldım. şimdi oteliniz uzak oradan ulaşım sağlayamaız diyorlar.
peki ben rezervasyonumu yaptın çözüm öneriniz nedir dediğimde: daha önces soracaktın!!
-bu sefer blastosist istedim israrla. (açıklama hepsi blastosist seviyesine gelmeye bilir. o zaman transfer yapma sende değilmi..?)

hayırlısı ile 27 gideceğiz, 30 döneceğiz. iki gün kendime yatak istirahati verdim.. hemen dönmek istemedim onun için.

rüzgarseli yeğenin sanada uğur getirsin inşallah... ben de bu güne kadar yeğen sevgisiyle tatmin olanlardanım.

benindeolacak hayırlısıyle git gel olumsuzlukları görmezden gel transfere odaklan allah yuardımcın olsun....

rowina merkez konusunda karar vermek hiçbirimiz için kolay olmuyor... bazılarımız çok uzun süre bu formu takip ettiği halde henüz harekete bile geçmiş değil ( ÖRNEĞİN BEN ) madem formu okumuşsun kendine en yakın gelen merkeze karar ver en kötü seçim bile hiçbirşey yapmamaktan daha iyidir inan ayrıca hepsi aynı işi yapıyor ve hepside tecrübeli...

Hayırlı olsun benimdeolacak

Blastosist konusuna gelince...donmuşlarsa deniyorsan onlar zaten hepsi blastosist demektir.genelde 5. Güne kalan embriyoları dondururlar.baska bişey,i demek istedin anlamadım??

Tedavin hayırlı olsun benimdeolacak...
inşallah bu defa forum bebiş haberleriyle dolacak ocak ayı bereketli, bebekli olsun inşallah.....

Günaydın kızlar

Kocam Kıbrıs'ta ve su anlarda sperm veriyor olması lazım.bende evde heyecanla onu bekliyorum.bu arada sabah bir dizi izledim.ilk defa izlediğim bir dizi ;private practice .sinir bir diziydi.dizi bir hastane dizisi. bir çift var,yıllarca uğraşmış hamile kalamamış.sonra kadın tecavüze uğruyor ve bu tecavüzden hamile kalıyorrrrr.is burada degisiyor tabi,kadın bu cocuğu doğurmak istiyor adamsa asla istemiyor.

Hadi bakalım size bir soru,siz olsaydınız ne yapardınız ?? Cevaplarınızı bekliyorum....

Ben olsam ne yapardim.... doğururum,basımıza gelen her seyin bir nedeni var diye düşünüyorum.bazen kötü gibi görünen birşeyi bizim iyiliğimize hizmet ettigini biliyorum.

Rüzgarselin

Yeğenin hayırlı olsun annesi kucağına verirken dualar etseydi temenniler etseydi.Biz de buradan birbirimize dua edelim Toplu dualar kabul olurmuş.

Benimdeolcak - Olsun tabii senin de olsun her isteyenin de olsun. Merkeze takma Aysevi yi dinle Forumun en çok konuşan en emekçisi sevgili arkadaşımı dinle.

Aymoşşş- Nasıl heyecanlısındır kimbilir? Eşin de senin gibi ilgili meraklı ise tek tek anlatır sana . Donorü bu kez hiç sormamışsın ??? Olsun hayırlısı olsun. Berk bey herşeycikleri

düşünmüştür sen merak etme hiç. Yosun ne yaptı acaba ?? Hiç ses seda yok. Soruna gelince biliyorsun biz iki köyün delisi Doğururduk tecavüz çocuğunu.

Benim oğlum olmasına rağmen yine de doğururdum Çünküüü bence her çocuk bize Yaratıcının birer hediyesidir. Siz de eminim buna katılıyorsunuzdur.

Bu yolu tırmananlar daha iyi bilir nasıl kıymetlidir bu armağan . Hem dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. Geçen gün Boluda ki hayvan barınağının görüntüleri orada zincirlenmiş hayvanların

soğuktan donduğunu ağlayarak izledim. Sonra belediye başkanı hayvanseverlerin barınak ziyaretlerini yasakladı tam bir ....... Ama aynı gün Konya dan vicadanlı

bir demircinin ayağı kopmuş ya da hastaa birkaç köpeği toplayıp gecekondusunun bahçesinde beslediğini gördüm yine ağladım Diyordu ki : Bunları kalabalık olsun diye yaratmamıştır Yaradan

elbet bir fonksiyonları vardır bir nedeni vardır yaradılışlarının. Bence de herşeyin bir nedeni vardır Belki de hiçbir şey tesadüf değildir tesadüflerin de mesajı vardır Sizlerle buluşmamızın da

kimbilir !

Çok güzel bir link Sevdiğiniz bir kişinin ismini yazıp bkleyin biraz olmadı başka versiyon için tıklayıp bekleyin ama mutlaka çıkıyor Çok güzel

A Personal Apology (just for you) doubleyu.doubleyudoubleyu nokta obtampons nokta kom :)
w.obtampons.com

Son düzenleme:
Mimosum haklisin canım arkadasım...yaratılan her canlının,cansızın bir nedeni var.hersey birbiriyle ilintili.bir tanesi aradan çıkarıp atmak butun düzeni bozar.insanlar bunu göremiyor maalesef.hersey insanlık için yaratılmış diye düşünen öyle çok kisi var ki...bencillikleri,egoları o kadar güçlü ki baska canlıların yasamasına izin vermiyor.

Bende bu haberleri görünce icim çok acıyor.seyredemiyorum ve inanırmisin bir hayvanın basına gelen kötü bir seye daha çok üzülüyorum.insanlara bu kadar üzülmüyorum.cunku insan kendini savunabilirr ama o zavallıların hiçbir şansı yok.dedikleri gibi insanları tanıdıkta hayvanları daha çok seviyorum...

Son düzenleme:

Sevgili Aysevi
İnşallah bebeğini bu sefer alıp geleceksin.Seni takip ediyoruz ordaki izlenimlerini yaptıklarını yazarsan sevinirim.
O kadının yerinde olsam zor bir durum ama ben eşime sordum sperm donasyonu durumunda napardık diye..
Yaptırırdık demişti.Zor bir soru??

Merhaba
Neden bu dr.lar ikincide hiç ilgilenmiyorlar sanki..Aynı parayı almıyorlarmı bunlar.
Kendi yumurtalarınlamı deniyorsun??
Allah kolaylık versin inşallah sende bebeklerini alır gelirsin...

Sevgili Rovina
Benim fikrim hangisi daha ilgiliyse ona gitmak lazım çünkü işlem olarak sanırım hepsi aynı şeyi yapıyor.
HİT benim anladığım kadarıyla insana fazla değer vermiyor.
Bence sen Ayseviyi takip et...Onun Dünyayla ilgili zilenimlerine bak...Gerçi bende karar vermedim dahada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…