Rowina rowinaaaa rowinaaa
Sakin ol Ben Kıbrıs ın en salaş merkezinden aldım geldim bebişimi O yüzden telaşlanma Aysevi ye yazdığım şeylere dikkat et o kadar. Bir de şunu aklınızda
bulundurursanız daha rahatlamanızı sağlar : 1 yıl sonra nerede kiminle olacağınız şu andan dizayn edilmiş durumda zaten. Biraz tevekkül yani teslimiyet
gerekiyor elden gelen herşey yapıldıktan sonra elbette. Sevgiler
toplam bir fiyat verdi.. konaklama dahil.. uçak hariç.. yazarım sana özelden.. hazırlanma süreci ise ben adet görmediğimden ve yumurta olmadığından + cyclo kullandığımdan daha kolay oluyor sanıyorum. sizlerdeki hazırlık aşamasını diğer kızlar yanıtlarlar.. inşallah hepimiz yeni yıla bebişlerimizle gireriz...
ben o konuda şanslıyım sanırım.. bana soran eden yok.. burada yeniyim.. eşimin ailesiyle mesafeliyim:) bizimkiler zaten uzakta.. sadece geçenlerde burada bir tanıdık var.. 20 yaşında.. 3-4 aylık hamileymiş.. karşılaştık yolda. hadi ama bak geç kaldın dedi.. elini çabuk tut falan filan.. dedim kasımda yapcazo zamana kadar işlerim var dedim güldüm geçtim:)
Çok haklısın sana tüm kalbimle katılıyorum papatya
birde Savaş bey ve Hit eski ortaklar iş anlayışları donasyondaki tecrübeleri hemen hemen aynı sadece sanki Savaş beye ulaşmak daha kolay gibi...
canım ya ben hit aradım onlar bana hemen gün içerisinde döndüler ama savaş aramadı....
İşte burdanda anlıyoruzki çok ince elememek gerekiyor demekki müsait zamanlarına denk geliyoruz aman çok çabuk ulaştık diyoruz, yogun zamanlarına denk geliyoruz hala arayan soran yok sorumsuzlar diyoruz demekki zaman,şans ve kadere inanmaktan başka şansımız yok...
kızlaaar,
yeğenim oldu bugün. öyle tatlı öyle küçük ki :)
Allah hepimize nasip etsin. minicik elleriyle ellerimize yapışsın, hiç bırakmasın.
yosun, aysevi, selam... en yakın sizin donasyonunuz. minicik ama büyülü haberlerinizi bekliyorum ve sizi çoookk öpüyorum.
Hayırlı olsun...Halamı, teyzemi oldun???
Allah analı babalı büyütmek nasipetsin ömrü uzun, şansı bol olsun inşallah...
Bizler içinde sev,öp bebişi...
Hayırlı olsun benimdeolacakkızlar selam,
ben 28 de dondurulmuşlarımla deneyeceğim doğuşta.
birincisi başarısız olmuştu.
bu da olmaz ise sanırım bir daha doğuşa gitmem. nedenine gelince:
-hiç doktorlar görüşemiyorsun
-ilk transferde rahim ölçümü yaptırmışlardı şimdi gerek yok yine aynı cevabı alırırz nasılsa diyorlar. yani sadece ilaçlara başladım. hiç kontrol yok
-bana siz rezervasyonunuzu ayarlayın. buradaki transferi biz yaparız dediler. ben tur şirketinden uçaklı paket aldım. şimdi oteliniz uzak oradan ulaşım sağlayamaız diyorlar.
peki ben rezervasyonumu yaptın çözüm öneriniz nedir dediğimde: daha önces soracaktın!!
-bu sefer blastosist istedim israrla. (açıklama hepsi blastosist seviyesine gelmeye bilir. o zaman transfer yapma sende değilmi..?)
hayırlısı ile 27 gideceğiz, 30 döneceğiz. iki gün kendime yatak istirahati verdim.. hemen dönmek istemedim onun için.
kızlar selam,
-ilk transferde rahim ölçümü yaptırmışlardı şimdi gerek yok yine aynı cevabı alırırz nasılsa diyorlar. yani sadece ilaçlara başladım. hiç kontrol yok
-bana siz rezervasyonunuzu ayarlayın. buradaki transferi biz yaparız dediler. ben tur şirketinden uçaklı paket aldım. şimdi oteliniz uzak oradan ulaşım sağlayamaız diyorlar.
peki ben rezervasyonumu yaptın çözüm öneriniz nedir dediğimde: daha önces soracaktın!!
-bu sefer blastosist istedim israrla. (açıklama hepsi blastosist seviyesine gelmeye bilir. o zaman transfer yapma sende değilmi..?)
hayırlısı ile 27 gideceğiz, 30 döneceğiz. iki gün kendime yatak istirahati verdim.. hemen dönmek istemedim onun için.
Günaydın kızlar
Kocam Kıbrıs'ta ve su anlarda sperm veriyor olması lazım.bende evde heyecanla onu bekliyorum.bu arada sabah bir dizi izledim.ilk defa izlediğim bir dizi ;private practice .sinir bir diziydi.dizi bir hastane dizisi. bir çift var,yıllarca uğraşmış hamile kalamamış.sonra kadın tecavüze uğruyor ve bu tecavüzden hamile kalıyorrrrr.is burada degisiyor tabi,kadın bu cocuğu doğurmak istiyor adamsa asla istemiyor.
Hadi bakalım size bir soru,siz olsaydınız ne yapardınız ?? Cevaplarınızı bekliyorum....
Ben olsam ne yapardim.... doğururum,basımıza gelen her seyin bir nedeni var diye düşünüyorum.bazen kötü gibi görünen birşeyi bizim iyiliğimize hizmet ettigini biliyorum.
kızlar selam,
dünya mı hit mi savaş mı kafam çok karıştı bizim için hangisi iyiyse onu seçmek istiyoruz daha başlamadım koca bebek bi taraftan savaş diyor ben de o kadr emek yapacaz hangisi iyiyse ona karar vermek istiyorum kısslarrrr offfff canım çokkkk sıkılıyorrrrr hayal kırıklığı olsun istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?