- 28 Eylül 2018
- 215
- 303
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henuz gitmedim hic kibrisa yaz sonu gidecegimEvet gerçekten dayanışma içerisindeymiş herkes ve inanılmaz bilgi aktarımı yapılmış Sizin son durumunuz nedir peki
%90Kızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
Hadi ins.saglikla gelsinler, sizin merkez neresiydiKızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
Ben 3 ay kullandım bıraktım bir sorun olmadıKızlar gebelik sürecinde Folbiol kullanan var mı? Transferle birlikte 3 hafta kullandım. Ama okuduğuma göre çok zararlıymış bebek için. Otizm riski varmış. Çok sinirlerim bozuldu. Şimdi bıraktım ama kullandığım süre zarfında sorun olur mu bilemedim. Dozu çok yüksekmiş
Bize kesinti olacağını söylediler o yüzden ordan çekmedik hiç para. Giderken yanımızda götürdük. Transfer öncesi zaten büyük kısmını ödüyorsun.Merhaba kızlar
Kıbrıs'ta ödemeyi nasıl yaptınız? Yanımızda taşımak istemiyoruz orada atm den ya da bankadan çekebilir miyiz?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Yanımızda götürmeye de korkuyoruz ama kesinti olacaksa böyle yapalım biz de.Bize kesinti olacağını söylediler o yüzden ordan çekmedik hiç para. Giderken yanımızda götürdük. Transfer öncesi zaten büyük kısmını ödüyorsun.
Estrofem, progestan, corasprin, decavit, Omega bunlardan birer kutu götürsek yeterli olur mu?Bir de ilaçlarınızı Türkiye’den götürün. Orda ilaçlar pahalı. Yemek vs Türkiye ile aynı.
Çok sevindim senin adına, bence de ikiz çok yüksek değerinKızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
Bence nakit götürün bir de orda para çekme işlemi kaydınız olmasın, bir zarfta az yer tutuyor.Merhaba kızlar
Kıbrıs'ta ödemeyi nasıl yaptınız? Yanımızda taşımak istemiyoruz orada atm den ya da bankadan çekebilir miyiz?
Kizlar Kıbrıs’ta muayene oldum şimdi. Rahim 7.6 geldi. Doktor da çok beğenmedi sanki. Cuma günü tekrar bakıcam gel dedi. Türkiye’de 8.3 ölçülmüştü. Böyle transfer olan var mi
Bir de lütfen pozitif diye kendini bırakma, kabız olma, güzel su iç. Ağır kaldırma, uzanma biryerlere.. bir süre daha dikkat et. Benim de ikizdi. kanamam oldu, istirat verildi, 3. Aya kdar iğne kullandım. Çok şükrü 4 ayı geçti. Bir sorun yok. İkizin kendisi risk, tedbiri elden bırakmaÇok sevindim senin adına, bence de ikiz çok yüksek değerin
Ya evet zazayı bende çok merak ediyorum, rehber oldu herkese, katkısı çok, en son ukraynaya gidiyordu, sonuç almıştır umarım, bilemin varsa yazsın lütfenHerkese Merhaba, bu sayfadan Allah razı olsun Tanımadığım ama okudukça onlarla ağlayıp güldüğüm canım kadınlar umarım hepiniz Anne olmuş sağlıkla bebeklerinizi büyütüyorsunuzdur. Hala emek verenlerinde kucakları dolsun inşallah. Bende 43 yaşında sayısız tüp bebek denemeleri ameliyatlar ve operasyonlar ile sağlığını kaybetme noktasına gelmiş bir kadınım. Cerrahi menopoz ile tanışmam ile de Anne olma yolculuğum Kıbrıs’a uzandı. Rahim hazırlama aşamasındayım umarım bende meleğime kavuşurum.
Çok merak ettiklerim var ama artık hesapları pasif maalesef. Mesela Zaza şimdi nasıl, Anne oldu mu keşke tanıyan birileri yazsa
Panda, oğlu büyüdü mü neler yapıyorlar ve diğerleri.. Umarım iyisinizdir
Sinem Hanım Merhaba, daha önce tedavi olduğunuz bir klinik olmadı mı. Ben öyle diyorum mecbur eski hastanemde dondurulmuş embriyom var dedim. Olursa da orda oldu diyeceğimKızlar merhaba, 40 yaş üzeri hamileyim diye doktor ismi soruyorlar, ne diyeceğimi bilemiyorm, bu konuda iyi bir fikri olan var mı
Bulunduğunuz yerdeki bir tüp bebek doktorunu söyleseniz. Küçük bir yerde yaşıyorsanız büyük bir şehirdeki doktorun adını verseniz.Kızlar merhaba, 40 yaş üzeri hamileyim diye doktor ismi soruyorlar, ne diyeceğimi bilemiyorm, bu konuda iyi bir fikri olan var mı
Böyle yapalım o halde çok teşekkür ederimBence nakit götürün bir de orda para çekme işlemi kaydınız olmasın, bir zarfta az yer tutuyor.