- 28 Eylül 2018
- 215
- 303
- 32
Aaa o zaman benim kötüymüş.7 nin üzerinde olmasını isterler bende 10 mm di tranfer ettiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa o zaman benim kötüymüş.7 nin üzerinde olmasını isterler bende 10 mm di tranfer ettiler
İnşallah 9 10 mm olurAaa o zaman benim kötüymüş.
BuBizde geynolife da yaptırmayi düşünüyoruz mennun k
Hergün 1 bardak nar suyu iç, %100 olanlardan ben ikincide 10’günni gitmeden içmiştim. Daha iyiydi kalınlık , bu platformda çok söyleyen olmuştuKızlar merhaba, tedaviye başladım. Kıbrıs’a gitmeye gün sayıyorum bugün rahim kalınlığına baktik 7mm çıktı. Doktorum Salı tekrar olctur ilacın dozunu artıralım şimdi defi. 7 normal değil miydi? Siz kaçla transfer oldunuz.
Dualarım seninle canımKızlar yarın sezeryana alınıyorum dualarınızı bekliyorum
İçmeye başladım. 5 gündür içiyorum. 8.3 olmuş. Kıbrıs’ta farklı çıkar mı bilmiyorum. Bu kalınlık transfere uygun mu onu da bilmiyorum. Sabah 2 akşam 2 birde yatmadan fitil var kalınlaşsın diye.Hergün 1 bardak nar suyu iç, %100 olanlardan ben ikincide 10’günni gitmeden içmiştim. Daha iyiydi kalınlık , bu platformda çok söyleyen olmuştu
Kalçadan olan kullandım ben cnmKızlar acil yardım eder misiniz.
Progesteron iğnesi bir kalçadan bir de göbekten varmış. Göbekten olan Türkiye’de pahalıymış ve yazdirilamiyirmus. Kalçadan olan devlet karşılıyor. Siz ne kullandınız acaba?
Kalçadan olanı kullandım bendeKızlar acil yardım eder misiniz.
Progesteron iğnesi bir kalçadan bir de göbekten varmış. Göbekten olan Türkiye’de pahalıymış ve yazdirilamiyirmus. Kalçadan olan devlet karşılıyor. Siz ne kullandınız acaba?
Genelde adetin 3 gününden sonraki 17 günde oluyor benim aksilik olmuştu 20 günde transfer gerçekleştiKızlar Merhaba
Sizce transfer adet başlangıcından itibaren kaçıncı güne kadar olmalı? Sizlerin transferi ne zaman olmuştu?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Adetin ilk gününü 1. gün sayarsak 20. gün olması gerekirken 23 te mi transferin oldu?Genelde adetin 3 gününden sonraki 17 günde oluyor benim aksilik olmuştu 20 günde transfer gerçekleşti
İnşallah herşey gönlünce olur.trasferinde iyi geçsin canımKızlar bende pazar günü gidiyorum Kıbrıs’a. Cumartesi de transferim yapılacak. 8.3 ölçülmüştü rahim en son. Umarım iyidir. Buradakilerin tavsiyesi ile bir haftadır nar suyu içiyorum. Ne zamana kadar içicem. Kıbrıs’ta da bulabilir miyim ya da burdan gidince artık bırakıyor muyum
Hepimizin gönlüne göre olsun ins hersey
Dediğiniz gibi sanırım rahim durumuna göre değişiyor. Allah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin. Eski mesajlarınızı okudum sizde de memurluk var sanırım. Kurumdan izin aldınız mı süreç nasıl ilerliyor.Benimde adetin 24.gunu gerçekleşiyor transferim. 15-20 gün sürüyor demişlerdi ama Rahim kalınlığına göre vs de değişiyor sanırım.
Kurumdan izin almadım, bildirim yapma zorunluluğumuz var zaten izin değil. Kıbrıs için de gerek duymadım.gerek yok bence açığa vermeyeDediğiniz gibi sanırım rahim durumuna göre değişiyor. Allah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin. Eski mesajlarınızı okudum sizde de memurluk var sanırım. Kurumdan izin aldınız mı süreç nasıl ilerliyor.
Ben de söylemek istemiyorum çünkü söyleyince direkt anlaşılıyorKurumdan izin almadım, bildirim yapma zorunluluğumuz var zaten izin değil. Kıbrıs için de gerek duymadım.gerek yok bence açığa vermeye