- 25 Şubat 2019
- 161
- 120
- 42
Aynen odaya gelir gelmez yaptım çok su içmiş dim dayanamadım inşallah aynı pozitifi sende görürsünAy Allah razı olsun sağlıcakla kucağınıza aldırsın. Odaya gelir gelmez mi yaptınız sürgüye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen odaya gelir gelmez yaptım çok su içmiş dim dayanamadım inşallah aynı pozitifi sende görürsünAy Allah razı olsun sağlıcakla kucağınıza aldırsın. Odaya gelir gelmez mi yaptınız sürgüye
İçimi o kadar rahatlattınız ki İnşallah darısı bana ve isteyen herkese olsunAynen odaya gelir gelmez yaptım çok su içmiş dim dayanamadım inşallah aynı pozitifi sende görürsün
Amin tüm kalbimle diliyorumİçimi o kadar rahatlattınız ki İnşallah darısı bana ve isteyen herkese olsun
Çok teşekkür ederim.Amin tüm kalbimle diliyorum
Merhaba tebrik ederim değeriniz çok güzelmiş. Hiç belirtiniz olmuş muydu acaba transfer sonrası?Kızlar değerim 1018 11. Gün bugün. İkiz olabilir mi?
Belirtilere takılmayın herkesin farklı oluyor. Bazılarında hiç olmuyor.Merhaba tebrik ederim değeriniz çok güzelmiş. Hiç belirtiniz olmuş muydu acaba transfer sonrası?
Sizin merkez neresidir,memnunmuydunuz iletisimlerindenBelirtilere takılmayın herkesin farklı oluyor. Bazılarında hiç olmuyor.
Açıkçası bende ilk 5-6 gün olmuştu.
Kasiklarimda batmalar vardı.
Hafif de bir lekelenmem olmuştu
Ben merkez ismi yönlendirmelerini çok doğru bulmuyorum açıkçası. Forumu yıllarca takip edip karar verdim.Sizin merkez neresidir,memnunmuydunuz iletisimlerinden
Ben oraya başaldım .merhaba amerikan ivfe giden var mı acaba
Hayırlı olsunKızlar bugün 7. gün dayanamadım test yaptım. Silik de olsa çizgi var pozitiftir dimi.
Ayyy cidden çok heyecanlı. Bence de kesin hamilesiniz. Rabbim hepimize nasip etsin.Hayırlı olsun
Ben 11. Güne kadar yapmayıp 11. Gün gidip kan vermiştim.
Cesaretimin hiç olmadığını da bu süreçte öğrendim
Allah razı olsun umarım her şey güzelce ilerler. 12. günü beklerim yapmam diyordum ama dayanamadım.Hayırlı olsun
Ben 11. Güne kadar yapmayıp 11. Gün gidip kan vermiştim.
Cesaretimin hiç olmadığını da bu süreçte öğrendim
Amin amin inşallahAyyy cidden çok heyecanlı. Bence de kesin hamilesiniz. Rabbim hepimize nasip etsin.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bugün 7. gün dayanamadım test yaptım. Silik de olsa çizgi var pozitiftir dimi.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun bebişKızlar bugün 7. gün dayanamadım test yaptım. Silik de olsa çizgi var pozitiftir dimi.
Merhabalar Kıbrıs’a ne kadar ödediniz acaba şu anda tüp bebek sürecindeyim amh çok düşük yumurtalarım tam gelişmiyor tutmadığı takdirde Kıbrıs planlıyorum.Kızlar merhaba, tedaviye başladım. Kıbrıs’a gitmeye gün sayıyorum bugün rahim kalınlığına baktik 7mm çıktı. Doktorum Salı tekrar olctur ilacın dozunu artıralım şimdi defi. 7 normal değil miydi? Siz kaçla transfer oldunuz.
Çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel ilerlerHayırlı olsun bebiş
herşey yolundadır umarım ne aşamadasınız süreç nasıl ilerledi yazar mısınızBen oraya başaldım .