- 27 Nisan 2021
- 232
- 294
Rahim duvarını devlet hastanesi yanlış ölcüm yaptığı için süreç uzadı normalden eksik ölcmüs doktorCevap verdiğin için çok teşekkür ederim Adetin ilk gününü 1. gün sayarsak 20. gün olması gerekirken 23 te mi transferin oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim duvarını devlet hastanesi yanlış ölcüm yaptığı için süreç uzadı normalden eksik ölcmüs doktorCevap verdiğin için çok teşekkür ederim Adetin ilk gününü 1. gün sayarsak 20. gün olması gerekirken 23 te mi transferin oldu?
Anladım ama çok şükür bebeğinize kavuşmuşsunuzRahim duvarını devlet hastanesi yanlış ölcüm yaptığı için süreç uzadı normalden eksik ölcmüs doktor
Tebrik ederim, darısı bizlere inşallah, benzeme konusuna çok takılıyordum. çok sevindim, Allah analı babalı büyütsünMerhabalar kızlar sizlere umut olmak için geldim erken menopoz hastasıyim ve yumurta rezervim 0,1 idi doktorlar hiç bir şekilde anne olamassin tüp bebek tedavisi dahi olmaz dediler yılmadım hep bir umut vardir dedim pes etmedim bolca araştırma yaptım ve yumurta donansyonuna karar verdim bu yolda kadınlar kulübüne üye olup buradaki bayanların tecrubleri ve yasanmışlıklarini okudukça ümit doldu içim daha da savaşmaya karar verdim pozitif haberlere sevindim negatiflere sizlerle beraber üzüldüm şuan taze anneyim Allah'ıma çok şükür binlerce şükür şuan bu mesajı okuyan binlerce kisiye de umut olmak istedim vazgeçmeyin korkmayın herşey çok güzel olacak olur mu olmazmi demeyin şuan bebeğimi görmeden bir dk bile gecrimek istemiyorum bana o kadar çok benziyor ki cevremdeki 5 kisden 4 u bana benzetiyor annelik üç güdüsüne gelecek olursak bambaşka bir duygu imiş Allahım herkese nasip etsin yolunuzu kolaylaştırsın .Soru sormak istyene bilgim dahilince yardımcı olmak da isterim yalnız değilsiniz
Yok yok hiç takılmayın bana benzediğini söyleyen hep eşimin tarafıTebrik ederim, darısı bizlere inşallah, benzeme konusuna çok takılıyordum. çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün
Ben oldum, bu civardaydı ilki , ikinci de 9 civarıydı sanırım. İkincide hanimile kaldım ikizlerimizeKizlar Kıbrıs’ta muayene oldum şimdi. Rahim 7.6 geldi. Doktor da çok beğenmedi sanki. Cuma günü tekrar bakıcam gel dedi. Türkiye’de 8.3 ölçülmüştü. Böyle transfer olan var mi
8 den aşağı olmasını istemiyorlar, e kadar kalın o kadar iyi tutunuyor gibi ama, ilaç takviye yapmadılar mıKizlar Kıbrıs’ta muayene oldum şimdi. Rahim 7.6 geldi. Doktor da çok beğenmedi sanki. Cuma günü tekrar bakıcam gel dedi. Türkiye’de 8.3 ölçülmüştü. Böyle transfer olan var mi
Yapıyorlar aslında ama kalinlasmiyir8 den aşağı olmasını istemiyorlar, e kadar kalın o kadar iyi tutunuyor gibi ama, ilaç takviye yapmadılar mı
Test sonucun ne çıktı yaptırdinmi gebelik testi evde denedn mi canımKızlar transfer sonrası 8. Günüm. Test vericem siz nerde yaptırdınız. Özel lab. Akşam 6da çıkar diyor. Devlette yaptıran var mı, daha hızlı sonuç alsam
Test sonucun ne çıktı yaptırdinmi gebelik testi evde denedn mi canım
Hadi güzel haberlerin olsunEvde test yapmicam, direk kan vericem gününde. Eşim erken yapmama izin vermiyor
Bende cok eskiyim ve eski grubumu özlüyorum cok guzel dostluklar kurmustuk buradaHerkese Merhaba, bu sayfadan Allah razı olsun Tanımadığım ama okudukça onlarla ağlayıp güldüğüm canım kadınlar umarım hepiniz Anne olmuş sağlıkla bebeklerinizi büyütüyorsunuzdur. Hala emek verenlerinde kucakları dolsun inşallah. Bende 43 yaşında sayısız tüp bebek denemeleri ameliyatlar ve operasyonlar ile sağlığını kaybetme noktasına gelmiş bir kadınım. Cerrahi menopoz ile tanışmam ile de Anne olma yolculuğum Kıbrıs’a uzandı. Rahim hazırlama aşamasındayım umarım bende meleğime kavuşurum.
Çok merak ettiklerim var ama artık hesapları pasif maalesef. Mesela Zaza şimdi nasıl, Anne oldu mu keşke tanıyan birileri yazsa
Panda, oğlu büyüdü mü neler yapıyorlar ve diğerleri.. Umarım iyisinizdir
Evet gerçekten dayanışma içerisindeymiş herkes ve inanılmaz bilgi aktarımı yapılmış Sizin son durumunuz nedir pekiBende cok eskiyim ve eski grubumu özlüyorum cok guzel dostluklar kurmustuk burada