Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta donasyonu süreci nasıl tüm hazırlıklar yapıldı adetin kaçıncı günü kıbrısa gidiliyor orda süreç nasıl ilerler bilgi verebilir misinizBu konu başlığı erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum
Bhirts de tedavi gördüm ..iki embrio ngs sonucu sağlıklı geldi 1 tane transfer edildi bir tane döndürüldü ..merkez ücreti 5000. + Embrio badi 400 Euro ngs ücreti ..+konaklamamerhabalar kıbrıs da hangı merkezlerı ve hangı doktorlardan pozıtıf sonuc aldınız ,ucret olarak ne kadar odedınız.. ben 2 tup bebek yaptım negatıf oldu . 43yasındayım. kıbrıs ı tavsıye ettıler. sızdn rıcam yardımcı olmanız .
İki tane 5. Gün genetik taramdan sağlıklı geldi ..1 transfer bir tane de dondurulduHamile kalan arkadaşlar kaç embriyonuz oldu dondurulan embriyonuz kaldı mı ?
Transfer oldunuz mu hamilemisinizİki tane 5. Gün genetik taramdan sağlıklı geldi ..1 transfer bir tane de donduruldu
Evet oldum..çok şükür hamileyim ..Transfer oldunuz mu hamilemisiniz
Genetik yaptırma nedeni nedir daha önce düşükler mi oldu sağlıkla ilerlesin insallahEvet oldum..çok şükür hamileyim ..
Hyr eşimde kromozm translokayon var ..aminGenetik yaptırma nedeni nedir daha önce düşükler mi oldu sağlıkla ilerlesin insallah
Merhaba hangi merkezde tedavi oluyorsunMerhaba suanda kibrista olupta tedavi gören var mı acaba ben kibristayim perşembe günü transfer olacak çok heyecanlıyım burda öyle güzel dualar edilmiş ki benim şuan tek ihtiyacım olan şey benden de dualarınızı eksik etmeyin lütfen RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin fozitifi görürsün inşallah.bu ay bende başlıyorum Kıbrıs'taMerhaba suanda kibrista olupta tedavi gören var mı acaba ben kibristayim perşembe günü transfer olacak çok heyecanlıyım burda öyle güzel dualar edilmiş ki benim şuan tek ihtiyacım olan şey benden de dualarınızı eksik etmeyin lütfen RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Ben dr hit'te tedavi görüyorumMerhaba hangi merkezde tedavi oluyorsun
Allah razi olsun kardeşim insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahRabbim gönlüne göre hayırlısını versin fozitifi görürsün inşallah.bu ay bende başlıyorum Kıbrıs'ta
Transfer olan arkadaşlarımdan duyduğum Bol bol uzanıp dinlenip 3 gün duş almamak pozitif haberlerin olsun inşallahSevgili arkadaşlar iyi akşamlar bugün transfer oldum transfer sonrası tavsiyelerinizi duymak isterim
Hayırlı olsun .. Rabb'im rast getirisn inşallahSevgili arkadaşlar iyi akşamlar bugün transfer oldum transfer sonrası tavsiyelerinizi duymak isterim
Allah razı olsun emin ol yapicam çok teşekkür ederimHayırlı olsun .. Rabb'im rast getirisn inşallah
İlk üç gün dikkkat et ..eğilip uzanma...bol su iç .kabak çekirdeği badem fındık yemeye çalış..yemek yerken kendinj çok fazla.tikama ve aşırı tatlı da yememeye çalış ..inşallah pozitif olur
Inşallah canım dr bol bol dinlen ilk 3 gün dikkat et dediTransfer olan arkadaşlarımdan duyduğum Bol bol uzanıp dinlenip 3 gün duş almamak pozitif haberlerin olsun inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun en güzeli olsun. İçini ferah tut. Nasipse o yavru zaten doğacaktır. Stres yapma, güzel filmler müzikler tavsiye ediyorumSevgili arkadaşlar iyi akşamlar bugün transfer oldum transfer sonrası tavsiyelerinizi duymak isterim