Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.
Bu düşünceyi size düşündürecek bi evliliğiniz varsa zaten çocuk yapmayın bence

Merhaba bizde donasyona karar verdik .bize donörde istediğimiz özellikleri sordular aklımıza bişey gelmedi. Birde cinsiyet seçimi istiyor musunuz dediler benim anlamadığım bebeğin cinsiyetini yumurta mı belirliyor bilgisi olan arkadaşlar varsa.

Merhaba bizde donasyona karar verdik .bize donörde istediğimiz özellikleri sordular aklımıza bişey gelmedi. Birde cinsiyet seçimi istiyor musunuz dediler benim anlamadığım bebeğin cinsiyetini yumurta mı belirliyor bilgisi olan arkadaşlar varsa.
Csnim fiziksel özellik yumurts donasyonda kendine yakın birini genelde seçiliyor ..
Cinsiyet de Kıbrıs da yasal olduğu için önceden soruyorlar ona göre 3.ve ya 5. Donduruldugunda belirlemek için soruluyor..
Cinsiyet sprem belirliyor ..ama.embrio olarak cinsiyet kromozm analizi sonucu belli olur

Canım hiç üzülme ben 26 yaşındayım bende de duktal ektazi var süt kanalım geniş ara ara gögsümden yapışkan iltihap geliyor korkma süt kanalı genişliği o
Merhaba bana da süt kanalında genişleme var dedi doktor mr istedi çok korkuyorum. Bu kötü bişey mi

Arkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum
😔

Arkadaşların yolun sonuna geldim Kıbrıs’ta Donasyon istiyorum nasıl oluyor nereyi tercih etmeliyim lütfen yardım edin
Hayırlı olsun canım..ben bhirts de tedavi gördüm...ama.nasip işi çok iyiydi mutlaka git diyemem..hit i çok istiyordum ama merkezin iletişim sorunu vardı diye gitmedim.. british de istediğin an ulasabiliyorsun..çok şükür sonucun pozitif oldu..

X