Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

32 yaşındayım 9 düşüğüm var 8 kürtaj 1 tanesi kimsayal ailem akraba benim yurmurtalarimda genetik mutasyon varmış 2 yıl oldu ogreneli hamile kalsamda sağlıklı çocuğum olma ihtimali %1.8 tüp bebek denedik pgt yaptırmak istiyorduk 17 yumurtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti bizde pgt yaptırmadık transfer oldum tutmadı Dr sadece donasyon ile çocuğum olabilecegini söyledi ben Allah için sabretmek istiyorum ama eşim çocuk istiyor ikinci evliliğimiz bilseydim benim genetik sorunum var asla evlenip sebep olmazdım lakin bilmiyordum eşimin 1 kızı var 9 yaşında anne alman babayı istemiyor eşimde o görüşmek istemedikçe daha çok çocuk istiyor bu gün acaba donasyon mu yapsak dedi kendi bana boşanmayı teklif etse asla red etmem ama suan çok şükür eşimle sorunum yok evliliğimi yıkmak istemem esiminde böyle bir talebi yok donasyon ile çocuğu olanlar neler hissediyorsunuz annelik duygusunu bilmiyorum başka kadının yumurtası olduğunu bildigim halde ona bagliligim nasıl olucak cevaplarsaniz sevinirim

32 yaşındayım 9 düşüğüm var 8 kürtaj 1 tanesi kimsayal ailem akraba benim yurmurtalarimda genetik mutasyon varmış 2 yıl oldu ogreneli hamile kalsamda sağlıklı çocuğum olma ihtimali %1.8 tüp bebek denedik pgt yaptırmak istiyorduk 17 yumurtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti bizde pgt yaptırmadık transfer oldum tutmadı Dr sadece donasyon ile çocuğum olabilecegini söyledi ben Allah için sabretmek istiyorum ama eşim çocuk istiyor ikinci evliliğimiz bilseydim benim genetik sorunum var asla evlenip sebep olmazdım lakin bilmiyordum eşimin 1 kızı var 9 yaşında anne alman babayı istemiyor eşimde o görüşmek istemedikçe daha çok çocuk istiyor bu gün acaba donasyon mu yapsak dedi kendi bana boşanmayı teklif etse asla red etmem ama suan çok şükür eşimle sorunum yok evliliğimi yıkmak istemem esiminde böyle bir talebi yok donasyon ile çocuğu olanlar neler hissediyorsunuz annelik duygusunu bilmiyorum başka kadının yumurtası olduğunu bildigim halde ona bagliligim nasıl olucak cevaplarsaniz sevinirim
Bağlılıkta hiç sorun yaşayan duymadım.Sonuçta hamileliği siz yaşayacaksınız

Sevgili arkadaşlarım merhaba...
18 ocakta transfer olmuştum hatırlarsanız 😊 bugün 4. Günüm ama hiç bir belirtim yok iyiyim diyorum kendi kendime ama birazda stress var sanki ben çok mu erken daha biseyler hissetmek için böyle durumları olan arkadaşlarım var mı acaba 🤔🤔♥️

18 ocakta transfer olmuştum hatırlarsanız 😊 bugün 4. Günüm ama hiç bir belirtim yok iyiyim diyorum kendi kendime ama birazda stress var sanki ben çok mu erken daha biseyler hissetmek için böyle durumları olan arkadaşlarım var mı acaba 🤔🤔♥️
Çok erken bence 7.gun erken gebelik yapabilirsin ama çıkmayabilirde endişe etme 😊

Yaa hem çok erken hem de hiç bir belirti olmadan ikiz bebekleri olanlar var 😍 hiç merak etme, kendini dinleme

Yaa hem çok erken hem de hiç bir belirti olmadan ikiz bebekleri olanlar var 😍 hiç merak etme, kendini dinleme
Ah bi yapabilsem deniyorum aslında 😊 heyecan beni öldürüyor sanki ilk tedavi gibi 2.ve 3. Gün batmalar vardı ( Tabi ki psikolojik degilse 😂) başkada hiç bir şey yok

İnşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏Ama bence erken yapmayın testi insanın morali bozulabiliyor🤦‍♀️

Benim hiç belirtim olmadı şuan 6 aylık hamileyim. Hiç takılmayın bunlara

Merhaba Herkese,
ben de kıbrıs donasyon için harekete geçtim. Çok yakın arkadaşım haftanın 3 günü Kıbrıs’ta kadın doğum uzmanı olarak görev yapıyor. Bu nedenle, Kıbrıs’ta tüp bebek ve donasyon işlerinde çok üç kağıtçılıklar döndüğünü öğrenmiştim. Kendim de çok araştırdım ve burda yazılanları da çok okudum. Sonunda arkadaşımın da tecrübe ve önerileriyle Doç. Dr. Ahmet Eser ile tedaviye başladım. Çok ilgili ve dürüst bir doktor, yumurta donasyonunda olabilecek herşeyi açıkça anlattı. İnşallah sonunda pozitif güzel haberler de alırım ve sizlerle paylaşırım. Şu anda rahim hazırlık aşamasındayım. Hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişleri olsun İnşallah😍

Donasyon ile pozitif sonucu alan arkadaşlar, transfer öncesi nelere dikkat ettiniz? Benim 10 gün kaldım transfere, çok heyecanlıyım, birazda stres var. Transfer olunca aynı gün yolculuk edebilirsin dedi doktorum. Siz ne yaptınız? Hemen yolculuk etsem mi, yoksa bir gün dinlensem mi? Kafam çok karışık, nasıl beslendiniz? Ben şimdi nar yemeğe başladım☺️

Donasyon ile pozitif sonucu alan arkadaşlar, transfer öncesi nelere dikkat ettiniz? Benim 10 gün kaldım transfere, çok heyecanlıyım, birazda stres var. Transfer olunca aynı gün yolculuk edebilirsin dedi doktorum. Siz ne yaptınız? Hemen yolculuk etsem mi, yoksa bir gün dinlensem mi? Kafam çok karışık, nasıl beslendiniz? Ben şimdi nar yemeğe başladım☺️
Canım merhaba öncelikle hayırlı olur inşallah tedavin ben 1 hafta kaldım transfer gününe kadar gezdik dolaştık eşimle tatil modundaydik yani ama transferden sonra 1 gün dinlendim hemen yolculuk yapmadım dr yapabilirsin dedi ama eşimin içi rahat etmedi transfer sonrası nasıl besleneceginle ilgili bilgi veriyorlar sana ben transfer oldum ama daha güzel haberi alamadık inşallah herkesin sonucları pozitif olur 😊

Merhaba, transfer sonucun belli oldu mu? Teşekkür ederim, önerin için… Sanırım bende 1 gün kalıp dönsem daha iyi…

Kızlaaarrrr benim kasık,bel ağrısı başladı sanki adet olacakmışım gibi 🥺 çok korkuyorum olucam diye sabah erken saatlerde sırt üstü yatıp kasıklarıma baktığımda sol taraf boş ama sağ tarafta elime bi şişkinlik geliyor böyle bişey yasayan arkadaşlar var mı acaba çok karmasigim ben yaaa bugün 7. Günüm 🤲🤲🤲

X