- 27 Eylül 2018
- 191
- 418
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım korkma bisey yok bende biyopsi falan oldum kaç defa girdim ultrasona sıkıntı yokMerhaba bana da süt kanalında genişleme var dedi doktor mr istedi çok korkuyorum. Bu kötü bişey mi
Biz de 5000 euro verdik. 4000 euro yumurta toplamada kalanı transferde verdik. Ama bizim ücret içinde konaklamada vardıBizde vitada karar kıldık ücret 5000 Euro eşim sperm vermeye gittiğinde tamamını istiyorlar ücretin diğer merkezlerde de aynı mı
Merhaba benimde iyi çıktı çok şükürYok canım korkma bisey yok bende biyopsi falan oldum kaç defa girdim ultrasona sıkıntı yok
Euro aldı başını gidiyor altın dolar herşey öyle yeni tüp bebek tedavilerine bile zam geliyor Allah sonumuzu hayır etsin 2024 bizlerin senesi olsunMerhaba canlar bu saatte içim daraldı soluğu burada aldım ne güzel heyecanlar yaşamış burada paylaşmışım sizlerle Rabbim verdi geride aldı yine bu yola başlamak istiyorum ama korkuyorum bu çok normal değil mi...canım Allah'ım hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı kolaylikla tez zamanda nasip etve bir sonraki duam da lütfen şu Euro düşsün biriktirmekte zorlanıyoruz hemen duama da amin diyin lütfen
Ahh canım hemde herşey pahalandi emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahEuro aldı başını gidiyor altın dolar herşey öyle yeni tüp bebek tedavilerine bile zam geliyor Allah sonumuzu hayır etsin 2024 bizlerin senesi olsun
Amin canımm yeniden başlayacak olmana çok sevindimMerhaba canlar bu saatte içim daraldı soluğu burada aldım ne güzel heyecanlar yaşamış burada paylaşmışım sizlerle Rabbim verdi geride aldı yine bu yola başlamak istiyorum ama korkuyorum bu çok normal değil mi...canım Allah'ım hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı kolaylikla tez zamanda nasip etve bir sonraki duam da lütfen şu Euro düşsün biriktirmekte zorlanıyoruz hemen duama da amin diyin lütfen
Canım Merve çok teşekkür ederim inşallah bu kez sevincim yarıda kalmaz sen naptın nasılsınAmin canımm yeniden başlayacak olmana çok sevindim
Mesajında ki heyecanini okurken bende yaşadım sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah canım çok mutlu olsum senin adınaMerhaba kızlar geçen sene yumurta donansyonu tedavisi ile pozitifi görmüştüm sonra kimyasal gebelik ile sonuçlandığını görünce büyük bir yıkıma uğramıştım bir daha tedavi düşünmem diyordum çünkü hem maddi hemde manevi olarak büyük bir yıkıma uğruyoruz kullanılan ilaçlar hem ruhsal olarak hemde bedensel olarak bizi yoruyor maalesef sonra tedaviye ara verip kafamı toplamak istedim uzun bir aradan sonra tekrardan tedaviye başlamak istedik gittiğim kliniğin ismini verip reklammış gibi anlaşılsın istemiyorum .Şuan 4,5 aylık hamileyim bende tedavi fikrini arastırırken burdaki yorumları tek tek okuyup pozitifleri okurken içim rahatlardı saat başı girer bakardım şimdi o anlar geldi aklıma Rabbim hepimizin kucağını doldursun o kadar hak ediyoruz ki bunu ben çocuğun olmaz diye ağlayarak çıktığım her hastane odasından bir umutla çıkmanın verdiği heyecanı yaşarken aklımda bebek hasretiyle yüreği yanan her bir kadın için dua ediyorum burda pozitifleri görmek istiyorum asla vazgeçmeyin aklında soru işareti olan her bayan mesaj atabilir elimden geldiğince bilgim dahilince yardım etmeye çalışırım
Bana vermemişlerdi canım hiç sormak da aklıma gelmemişti açıkçasıYumurta toplandığı gün bilgi veriliyor mu kızlar ?
Çok teşekkür ederim aminnMesajında ki heyecanini okurken bende yaşadım sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah canım çok mutlu olsum senin adına
İnşallah kuzum kalmayacak merak etme Allahıma teslim ol içini ferah tut biz iyiyiz kuzum son zamanlara girdik artık doğumu bekliyoruz heyecanlaCanım Merve çok teşekkür ederim inşallah bu kez sevincim yarıda kalmaz sen naptın nasılsın
Maşallah herşey kolaylıkla olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canımİnşallah kuzum kalmayacak merak etme Allahıma teslim ol içini ferah tut biz iyiyiz kuzum son zamanlara girdik artık doğumu bekliyoruz heyecanla
İnşallah kuzum sağolMaşallah herşey kolaylıkla olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım
Benim merkezimde Girne de idi Kıbrıs'ta daha çok talep olduğu için çok fazla klinik seçeneği var galibaGirne tüp bebek merkezine giden varmı kim yazsa Dr hit diyor 10 kişiden 8i orda kızlar