İsim vermek istemiyorum.Hangi merkez acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim vermek istemiyorum.Hangi merkez acaba?
Merhaba transfer sonucunuzu merak ettimİnşallah sadece Kıbrıs'ta ol
İnşallah güzel haberlerle gelirim inşallah
Öncelikle merhaba.Salam donosyonan anne olanların fikirini bilmek isteyirem doğdukdan sonra bebeye karşı duyğularınız ben azeriyem yazı hataları ola biler
Bende çok merak ettim resmen başkalarının haberi olmadan embryolarını transfer ediyolar şaka gibi yaa.Hangi merkez acaba?
Yanlış bilgi kendileri isteyerek yumurta bağışında yada ücret karşılığında yumurtalarını veriyorlar ve biliyorlar başka birine nakil olacaklarınıBende çok merak ettim resmen başkalarının haberi olmadan embryolarını transfer ediyolar şaka gibi yaa.
Anladım teşekkürlerYanlış bilgi kendileri isteyerek yumurta bağışında yada ücret karşılığında yumurtalarını veriyorlar ve biliyorlar başka birine nakil olacaklarını
Nasıl haberi olmadan
Haberi olmadan diye bir ifade kimse kullanamadı siz yanlış anladınız bence. Onaylı yapılıyor bu tür işlemlerBende çok merak ettim resmen başkalarının haberi olmadan embryolarını transfer ediyolar şaka gibi yaa.
Ben yaptım dr ismete ama olumsuz olduLefkoşe Yakın doğu üniversitesi Doç. Dr. İsmet Gün hakkında bilgisi olan varmı?
Tandem protokolü ne oluyorBen yaptım dr ismete ama olumsuz oldu
Tandem protokolü 6500€ ödedim. +yatak yemek kendiniz ödüyorsunuz. 6 tane embriyonum var inşallah kriyotransfer olumlu olur
Nerde tedavi görüyorsunuz inşallah pozitif sonuç elde edersinizSelam kızlar benim cumartesi transferim var güzel dualarınıza talibim
Amin insalah Vita alteraNerde tedavi görüyorsunuz inşallah pozitif sonuç elde edersiniz
Daha önceki denemem british teydi buaradaİyi günler hanımlar ben yumurta donasyonuna karar verdim dha önce 2018 yılında denedim ikinci dememem pozitif oldu bi evladım var tekrar denemek istiyorum önerebilieceğiniz bir merkez var mı
Gynolife düşünebilirsiniz ben memnun kaldımİyi günler hanımlar ben yumurta donasyonuna karar verdim dha önce 2018 yılında denedim ikinci dememem pozitif oldu bi evladım var tekrar denemek istiyorum önerebilieceğiniz bir merkez var mı
Selam siz de yumurta donasyonu mu yaptırdınızGynolife düşünebilirsiniz ben memnun kaldım
Bi önceki transferiniz nerdeydi, kesinlikle önermem yazdığınızı hatırlıyorum daAmiin İnşAllah Allah isteyen herkese nasip etsin canım
Şuan 7.haftaya girdim.
Vita Altera..