- 7 Mart 2023
- 278
- 207
Bu düşünceyi size düşündürecek bi evliliğiniz varsa zaten çocuk yapmayın benceMerhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.
Günaydın Merve nasıl gidiyor hamilelik canım cinsiyetleri belli olmuştur canımBu düşünceyi size düşündürecek bi evliliğiniz varsa zaten çocuk yapmayın bence
Günaydın kuzucum şükür iyiyiz şuan oğlum olacak diğerini malesef kaybettim kalbi durduGünaydın Merve nasıl gidiyor hamilelik canım cinsiyetleri belli olmuştur canım
Canım benim sağ salim oluşunu al kucağına Rabbim ona sağlıklı ömürler versinGünaydın kuzucum şükür iyiyiz şuan oğlum olacak diğerini malesef kaybettim kalbi durdu
Amin kuzum inşallah sağolCanım benim sağ salim oluşunu al kucağına Rabbim ona sağlıklı ömürler versin
Bi başka arkadaş vardı senle aynı dönem Di onunda 4 tane tutmuştu hatta o bayandan haber varmı canım inş oda sağlıkla ilerliyordurAmin kuzum inşallah sağol
İyi oda dördüyle beraber hastanede devam ediyorlar şükür sağlıkları iyiBi başka arkadaş vardı senle aynı dönem Di onunda 4 tane tutmuştu hatta o bayandan haber varmı canım inş oda sağlıkla ilerliyordur
Maşallah Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin onların bellimi cinsiyetleri 4 tane Allah yardımcıları olsunİyi oda dördüyle beraber hastanede devam ediyorlar şükür sağlıkları iyi
En son konuştum da biri kız biri oğlandı ikisi belli değildi A acitatlisosMaşallah Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin onların bellimi cinsiyetleri 4 tane Allah yardımcıları olsun
Maşallah sağlıkla gelsin minnoşlar darısı bize olsun diyeyimEn son konuştum da biri kız biri oğlandı ikisi belli değildi A acitatlisos
Csnim fiziksel özellik yumurts donasyonda kendine yakın birini genelde seçiliyor ..Merhaba bizde donasyona karar verdik .bize donörde istediğimiz özellikleri sordular aklımıza bişey gelmedi. Birde cinsiyet seçimi istiyor musunuz dediler benim anlamadığım bebeğin cinsiyetini yumurta mı belirliyor bilgisi olan arkadaşlar varsa.
Merhaba bana da süt kanalında genişleme var dedi doktor mr istedi çok korkuyorum. Bu kötü bişey miCanım hiç üzülme ben 26 yaşındayım bende de duktal ektazi var süt kanalım geniş ara ara gögsümden yapışkan iltihap geliyor korkma süt kanalı genişliği o
Arkadslar bugün tarifi çok zor bir gün geçirdim bebeğinin kalbi durmuş ve kurdaş önerdiler 6 ocakta gelin kürdaj yapalım dediler 3 tane kaliteli emriyo Tiransfer ettiler ama hiç biri olmadi vita alterada yapmıştım çok mutsuzum maddi manevî yıkılsın neden kalbi durdu hala inanamıyorum sanki tekrar kalbi geri gelecek diyorum sabahtan agliyorum
Kararını verdiysen eğer doktor araştıracaksın senin içine sinen doktorla yola çıkacaksın ama herkes bişi söyler sen hepsiyle görüş seni rahatlatıp evet bu dediğinle olArkadaşların yolun sonuna geldim Kıbrıs’ta Donasyon istiyorum nasıl oluyor nereyi tercih etmeliyim lütfen yardım edin
Hayırlı olsun canım..ben bhirts de tedavi gördüm...ama.nasip işi çok iyiydi mutlaka git diyemem..hit i çok istiyordum ama merkezin iletişim sorunu vardı diye gitmedim.. british de istediğin an ulasabiliyorsun..çok şükür sonucun pozitif oldu..Arkadaşların yolun sonuna geldim Kıbrıs’ta Donasyon istiyorum nasıl oluyor nereyi tercih etmeliyim lütfen yardım edin
Hayır yarısı opu işleminde yarısı transferde veriliyorBizde vitada karar kıldık ücret 5000 Euro eşim sperm vermeye gittiğinde tamamını istiyorlar ücretin diğer merkezlerde de aynı mı
.Hayır yarısı opu işleminde yarısı transferde veriliyor