Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

yumurta donasyonu süreci nasıl tüm hazırlıklar yapıldı adetin kaçıncı günü kıbrısa gidiliyor orda süreç nasıl ilerler bilgi verebilir misiniz

merhabalar kıbrıs da hangı merkezlerı ve hangı doktorlardan pozıtıf sonuc aldınız ,ucret olarak ne kadar odedınız.. ben 2 tup bebek yaptım negatıf oldu . 43yasındayım. kıbrıs ı tavsıye ettıler. sızdn rıcam yardımcı olmanız .

Bhirts de tedavi gördüm ..iki embrio ngs sonucu sağlıklı geldi 1 tane transfer edildi bir tane döndürüldü ..merkez ücreti 5000. + Embrio badi 400 Euro ngs ücreti ..+konaklama

Merhaba suanda kibrista olupta tedavi gören var mı acaba ben kibristayim perşembe günü transfer olacak çok heyecanlıyım burda öyle güzel dualar edilmiş ki benim şuan tek ihtiyacım olan şey benden de dualarınızı eksik etmeyin lütfen RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Merhaba hangi merkezde tedavi oluyorsun

Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin fozitifi görürsün inşallah.bu ay bende başlıyorum Kıbrıs'ta

Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar bugün transfer oldum transfer sonrası tavsiyelerinizi duymak isterim
Hayırlı olsun .. Rabb'im rast getirisn inşallah
İlk üç gün dikkkat et ..eğilip uzanma...bol su iç .kabak çekirdeği badem fındık yemeye çalış..yemek yerken kendinj çok fazla.tikama ve aşırı tatlı da yememeye çalış ..inşallah pozitif olur

Allah razı olsun emin ol yapicam çok teşekkür ederim

Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar bugün transfer oldum transfer sonrası tavsiyelerinizi duymak isterim
Canım hakkında hayırlısı olsun en güzeli olsun. İçini ferah tut. Nasipse o yavru zaten doğacaktır. Stres yapma, güzel filmler müzikler tavsiye ediyorum
. İlaçlarını aksatma. Ben uzun bir sure kafein almadım. Kahve ve çay yani. İçeceksin bir tane açık çay iç. Etkili olduğunu düşünüyorum
. Çok şeker ve un tüketme. Bol sebze ve sağlıklı et. Önerim kuzu. Avokado, ceviz, badem tüket. Çok eğilip kalkma, bir yere doğru uzanma. Yani zorlama. Kabız olmamaya çalış ilk günler. Ona göre beslen. Ben nar, bakla ve tüm bitki çaylarından uzak durdum.. İlaçlarda etkili oluyorlar. Ama ilk 3 gün sonrası normal hayatına devam et. Zaten tutunma 3-4 gün içinde sonuçlanıyor. Sadece yeme içme de bence dikkat et. Ben etmiştim. 6-7 aylık hamileydim yine dikkat ediyordm.Güzel haberlerini bekliyoruz. Dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…