Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Salam donosyonan anne olanların fikirini bilmek isteyirem doğdukdan sonra bebeye karşı duyğularınız ben azeriyem yazı hataları ola biler

Salam donosyonan anne olanların fikirini bilmek isteyirem doğdukdan sonra bebeye karşı duyğularınız ben azeriyem yazı hataları ola biler
Öncelikle merhaba.
Eğer başkasının yumurtası acaba duygusal olarak çocuklarakarşı nasıl hissederim diye düşünüyorsanız sakın yumurta donasyonuna başvurmayın çünkü psikolojik olarak çocukları benimseyemeyebilirsiniz.
Defalarca tüp bebek vs deneyin artık annelik isteğiyle yandığınızda donasyon size bir umut şükür kaynağı olduğunda yaptırın.

Merhaba arkadaşlar su an dr hit transfer sürecini bekleyen arkadaşlarım varmı aranızda.bende kendisinde transfer günümü bekliyorum.ben hem kendi yumurtalarımı hemde donorden alacağım yumurtaları transfer etmek istemiştim ama benimkilerin kaliteleri çok kötü transfer edilemeyecek.

İyi günler hanımlar ben yumurta donasyonuna karar verdim dha önce 2018 yılında denedim ikinci dememem pozitif oldu bi evladım var tekrar denemek istiyorum önerebilieceğiniz bir merkez var mı

Merhaba. Bu süreci babadan saklayamıyoruz değil mi? Ona da söylüyorlar. Korkuyorum acaba senin değil benim çocuğum der mi acaba diye? Yada Allah korusun bir boşanma olur çocukları elimden alır, çocukların benimle kan bağı yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…