Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Biotexcom gitmek istiyoruz. Kiew sakinmiş ama yinede tereddüt ediyoruz. Yakın zamanda giden veya gitmeyi düşünen varmı?

Biotexcom gitmek istiyoruz. Kiew sakinmiş ama yinede tereddüt ediyoruz. Yakın zamanda giden veya gitmeyi düşünen varmı?
Slm canım ben 3 yıl once orda yapmak istedim para gönderdim diğer kalan parayı toplamak için calisiyordumki savaş çıktı ve gidemedim ama paramı istiyorum birtürlü göndermiyorlar gitmeyi çok istedim ama savaş çıktı savaş var diye paramı göndermiyorlar sonrada kibrisa gittim ordada olmadi vita alterada yaptım şimdi hayal kırıklığı yaşıyorum heryerde param gitti sonuç sifir

Merhaba arkadaşlar. 8 temmuz da inşallah transferimiz olacak. Lakşn rahim duvsrı 4.50 çıktı görüştüğümüz merkez ilacı artırdı. Rahim duvarı kalınlaşır mı ? Bu durumda ne öneriyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. 8 temmuz da inşallah transferimiz olacak. Lakşn rahim duvsrı 4.50 çıktı görüştüğümüz merkez ilacı artırdı. Rahim duvarı kalınlaşır mı ? Bu durumda ne öneriyorsunuz?
Kalınlaşır benim ki de öyleydi ilacın dozu artınca kalınlaşır ekstra olarak doğal nar suyu iç

Merhaba canım Kalınlaşır zaten istenilen kalınlığa gelmeden transfer yapmazlar ölçüm istiyorlar gitmeden herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲💕

Geçmiş olsun
Kan sulandırıcı (oksapar, çorapsan, vs...) kullanmışsınızdır muhakkak diye düşünüyorum
Tiroidler içinde ilaç içmişsinizdir belki (bir sorun olmasa da 2.0 altı değerde isteniliyor genelde)
Rahim filmi (hsg) çekilmiş miydiniz?
Belki hidrosalpinks (tüplerde sıvı) olabilir
Merhaba evet kan suladırıcı igne ve coraspirin kullandım tirotlerim düzenli ve her hafta ölcüldü ve 2. Ve 2 nın altında idi hsg vektirdim 3 kere tüpler acık rahim temiz sorun yok dedıler bebegide genetige gonderdık dıger katıplarımda da ama sorun cıkmadı bizde sasirdık kaldık artık

kilo, şker ya da troid sorunu mu vardı sizde?bir sebep saöyledi mi dokto
Kilo problemım yok aslında kilom 60 şeker vı tırot var 29 ysındayım hep vardı bende bu dıyabet heo dıyet yapıyorum sınırda duruyor ama hamıle kalınca hemen yükseliyor 300 kere insülin başlatmıslardı tok 140 gecmesın dedıler cok dıkkat ettm yememe ıcmeme sadece ınsulınde termıyordu cunkı hep dıkkat ettım tiroitlerime de her hafta bakıldı 2. Ve altındaydı deger kan sulandırıcı ıgne hap kullandım ama sonuc aynı oldu kalplerı duryor bizde doktorlarda anlamadı

Merhaba arkadaşlar, ben ve eşimde sıkıntı olduğu için embriyo olusmuyordu. Biz de embriyo donasyonu yaptırdık, bugün 3. günümdeyim merakla bekliyoruz bakalım :KK15:

İşte bende anlamadım 🙈yani ilerleyen zamanda hemşireye soracağım kibristaki
Ayrıntılı ultrasonda yada tarama testlerinde biliyorsunuz ki sağlıklı ı özürü varmı diye bakılır. yaşa bağlı olarak bazı değerler yüksek çıkabilir buda doktorları yanıltır. Mesela ben 11 haftalık 2 tarama testinde 38 yaşındaydım çocuk özürlü olabilir yada yaşa bağlı olarak değer yüksek çıkmış olabilir denmişti. İleri yaş doktoru değerlendirme konusunda yanıltabilir o nedenle donör yaşı girilmeli demişlerdir

İyi geceler arkadaşlar,
Öncelikle herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum.
Annelik, anne olma istegi çok derin
anlatılamaz bir duygu
sizleri anlıyorum
Asla yargılamıyorum
Şunu belirtmek istiyorum ki
Donasyonla dünyaya gelmiş bebekler
belli bir yaşa ve olgunluğa gelince
bu gerçeği bilmek hakkıdır
diye düşünüyorum. Soylenmelidir.
kesinlikle söylenmelidir.

Gün gelip evlenmeye karar verdiğinde
karşısındaki kisi de donasyonla dünyaya gelmişse DNA testi yapılıp evlenmelidirler.
Aynı kadının yumurtalarindan olmuş olabilirler sonuçta
Eğer soylenmezse kardeş evliliği bile olabilir.
Çok doğru.

X