Kızlar sizinde ayaklarınız da üşüme olurmu oldumu daha doğrusu hamiş ler belirtileri yazın banadaMinikolar dimi valla. Ben de çoğul gebelik hissediyorum rabbim keselerini sağlıkla gördürsün kalp atışlarını duyursun, hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
12. Günden bildiriyorum, ara ara bel ağrıları, ara ara kasık ağrıları ikisi de yoğun değil, yaz günü çorap giyiyorum ve battaniye ile uyuyorum. Yoksa sabaha karşı üşüyorum. Bir de halsizlik hali mevcut gün içerisinde yarim saat civarı uyudum.Kızlar sizinde ayaklarınız da üşüme olurmu oldumu daha doğrusu hamiş ler belirtileri yazın banada
Evet bazen üşüme bazen de ter basıyor bu güne kadar öle oldu 2 günde burda hava sıcaklığı düştü ondan da ayaklarım üşüyor sanki çorap giyiyorum sonra yanıyo çıkarıyorum garip Bi şey bu hormonlar12. Günden bildiriyorum, ara ara bel ağrıları, ara ara kasık ağrıları ikisi de yoğun değil, yaz günü çorap giyiyorum ve battaniye ile uyuyorum. Yoksa sabaha karşı üşüyorum. Bir de halsizlik hali mevcut gün içerisinde yarim saat civarı uyudum.
Benim normalde de el ayaklarım çok üşüdüğü için yaz kış buzdolabı gibi olduğu için onu ayırt edemiyorumKızlar sizinde ayaklarınız da üşüme olurmu oldumu daha doğrusu hamiş ler belirtileri yazın banada
Tansiyon ve nabızda oynamalar çok normalmiş, ben ölçmedim ama ara ara nabzımın arttığını hissediyorum, sanırım bundan ötürü devayla yoruluyor olabilirim.Selam kızlar sizde de kalp atımlarınız da hızlanma oluyormu ya tansiyonu mu ölçtüm 12.7 nabız 107 neden böle oluyom ben
Hımm bazen bişey yok bazen zım zım hissediyorum evde ölçme aleti olduğundan hemen bakıyorum bide bende eksrosistol var onun içinde zamanında çok gittim Dr a bu ilaçlara başlayınca oda yapıyo ek atım 2 kez holter takıldı şükür normal dendi kalp ultrasonuna fln bakılmıştı Bi ara geçmişti bu ilaçlara başlayınca yeniden oldu bide troit değerim düşmüş ama endokrin Dr u ilaçların dozunu düşürmüyor gebelik planladığım için hep düşük isteriz biz troit değerlerini demişti oda yüksek geliyo heral böle şeyler yaşıyorumTansiyon ve nabızda oynamalar çok normalmiş, ben ölçmedim ama ara ara nabzımın arttığını hissediyorum, sanırım bundan ötürü devayla yoruluyor olabilirim.
Evet canım 2 si a kalite 1 tanesi ortaydı 3 edildi
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinKızlar ben bugün minnoşumu gördümharika bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin canım sağolRabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinkaç haftalık oldu annesi
Maşallah nazar göz değmesinAmin canım sağol6 haftalığız biz
Evet bambaşka bişi bu Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsinMaşallah nazar göz değmesin
Çok farklı bir duygu çok heyecanlı
Hele birde kalp atışlarını duy
Amin rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimiziEvet bambaşka bişi bu Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
Maşallah canım tek mi olmuş değerin yüksekti öyle hatırlıyorum sağlıklı olsun da canım tek ikiz fark etmezKızlar ben bugün minnoşumu gördümharika bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin
O şuan belli olmuyormuş kuzum daha zamanı varmış çoğul gebelik için minikMaşallah canım tek mi olmuş değerin yüksekti öyle hatırlıyorum sağlıklı olsun da canım tek ikiz fark etmez
Anladım canım hayırlısı olsun Mervecim seninde tek taraflı kasık ağrın oldumu canım bugun tek taraflı olan bi ağrı varO şuan belli olmuyormuş kuzum daha zamanı varmış çoğul gebelik için minik
Oldu canım ağrı batma hepsi oldu hala oluyor korkma normalAnladım canım hayırlısı olsun Mervecim seninde tek taraflı kasık ağrın oldumu canım bugun tek taraflı olan bi ağrı var
Ağrı olunca hemen korkuyorum nedense sevmiyorum şu ağrı olayını benOldu canım ağrı batma hepsi oldu hala oluyor korkma normal
Korkma olacak şeyler bunlar canımAğrı olunca hemen korkuyorum nedense sevmiyorum şu ağrı olayını ben
Canım çok sevindim senin adına sağlıcakla da kucağına al inşallahKızlar ben bugün minnoşumu gördümharika bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin