Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ben küçük bir ildeyim, söylemesem olur mu? Zaten sevmiyorum da burayı.
Olur canım nasıl istesen
İdrara geç geçiyor zaten canım ona bakma sen Yarın tekrar kan vericeksin sende değil mi artışa bakıcaz
Canım sen yapmışmıydın idrar testi kaset test falan kaset teste geç çıkarmış diyorlar erken gebelikte yapanlar o daha hassas mış buraya yazanlar hep öle bide adet tarihin geçince kasette çıkıyor galiba ben bikere normal yoldan hamile kalmıştım 10 gün geçmişti yaptım kasette anında çıkmıştı ama ben lekelenme ler de görmüştüm onda..

10.gün yaptım idrar testi ben kuzum benim ki baya belirgin çıktı

Mervecim ankarada gittiğin doktor var mı canım seni hazırlayan yada
Öncesinde beni hazırlayan bi doktor olmadı direk kıbrısta tedavi gördüm ben öncesi hiç yok geçen hfta hamile olduğumu öğrendikten sonra bülent yirciye gittim cok araştırdım herkes güzel yorum yapmış ona başladım bakalım zaman ne göstericek

Bende senin gibi direk Kıbrıs'a gittim acibademde sarp bey vardı ona gittim anlattım gidecegim diye oda baktı falan estrofem o verdi sonraki kontrole aradım ofisine çağırdı ne alaka dedik bizde tekrar aradım ödeme yapmayacağız değil mi diye olur mu öyle şey seni burada hazırlayacağım bir muayene ücreti yeter mi hiç 9 bin vereceksin dedi şok oldum sinirlendim kapadım telefonu gitmedim devlet Hastanesi'ne gittim ölçüm yaptı sadece herşey yolunda dedi sonrada Kıbrıs'a gittim yani anlayacağınız işi ticarete dökmeye çalıştı Kıbrıs'a Euro ile gideceğimizi bilince galiba birazda o para istedi

Anladım canım hemen belirginleştimi sonradan mı netleşti idrar testlerinde ole oluyormuş demi erken zamanda bakalım kana gideyim de bende offff yaklaştıkça heyecan başlıyo
Yok canım benim hemen saniye içinde belirginleşti ayy hayırlısıyla şu zamanın bi geçseydi verseydin sende testi

Kıbrıs'ı donasyonu duyunca haa para bol bunlarda deyip bide o yolmak istemiş belli ki pislik
Bakalım ilk görüşme de çok tatlişti bülent bey ilgiliydi zamanla anlarım onla devam edip etmeyeceğimi

Kıbrıs'ı donasyonu duyunca haa para bol bunlarda deyip bide o yolmak istemiş belli ki pislik
Bakalım ilk görüşme de çok tatlişti bülent bey ilgiliydi zamanla anlarım onla devam edip etmeyeceğimi
Aynen öyle çiçeğimm Bülent bey hangi hastanede canım bakayım bende birde size de Kıbrıs'ta soyelyen oldu mu canlar bana hemşire pozitif olursa gebelikte ayrıntılı ultrasonda falan donorun yaşı girilecek senin deegil dedi anlamadım onu size söylendi mi öyle birşey

Medical parkta canım da diğer dediklerini anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…