Yani yaş neden etkiliyor ki acaba onlara soracağım bunu zamanı gelince o zaman anlatirim sizede böyleymiş diyeDonorün yaşı girilecek ne demekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yaş neden etkiliyor ki acaba onlara soracağım bunu zamanı gelince o zaman anlatirim sizede böyleymiş diyeDonorün yaşı girilecek ne demekse
Tamam canım öyle yap senYani yaş neden etkiliyor ki acaba onlara soracağım bunu zamanı gelince o zaman anlatirim sizede böyleymiş diye
Ayyy saçmalık demiş hemşire bana öle bişey denmedi kızlarDonorün yaşı girilecek ne demekse
Ne dendiğini anlamadım için yorum yapamıyorumAyyy saçmalık demiş hemşire bana öle bişey denmedi kızlar
Ayyy sorma canım ya dua et bana da hamişsiniz siz kimin duası kabul olur bilinmez o sitesi bide ben atabilsemYok canım benim hemen saniye içinde belirginleşti ayy hayırlısıyla şu zamanın bi geçseydi verseydin sende testi
Merve senin hit miydi canım merkez emriyolar nasıldı kalitesi 2 tane transfer edildi demiNe dendiğini anlamadım için yorum yapamıyorum
Evet canım 2 si a kalite 1 tanesi ortaydı 3 edildiMerve senin hit miydi canım merkez emriyolar nasıldı kalitesi 2 tane transfer edildi demi
Bende hep sordum bilgi gelmedikçe çok merak ettim vatsahap dan yazdılar bana emriyologdan geldi bana hep bilgi o aşamasıda ayrı heyecan acaba olacakmı nasıl olcak zaten tüp bebek başlı başına merakla geçen heyecanla geçen bir süreçEvet canım 2 si a kalite 1 tanesi ortaydı 3 edildi
Aynen öyle Allah yardımcımız olsunBende hep sordum bilgi gelmedikçe çok merak ettim vatsahap dan yazdılar bana emriyologdan geldi bana hep bilgi o aşamasıda ayrı heyecan acaba olacakmı nasıl olcak zaten tüp bebek başlı başına merakla geçen heyecanla geçen bir süreç
Amin canım kızlar sizinde adet gününüzde adet olcak gibi hafif ağrınız oldumu yaAynen öyle Allah yardımcımız olsun
Evet oluyor canım bel ağrısı karın ağrısı gögüs ağrısıAmin canım kızlar sizinde adet gününüzde adet olcak gibi hafif ağrınız oldumu ya
Mervecim sen erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mi valla artık sabırsızlanıyorum yaAynen öyle Allah yardımcımız olsun
Göğsümde yok öle ağrı falan sanki belimde var bacağıma inen hafiften hafiften Bi ağrı bende hiç sevmiyorum bu ağrı olayınıEvet oluyor canım bel ağrısı karın ağrısı gögüs ağrısı
Mervecim sen erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mi valla artık sabırsızlanıyorum ya
Evet canım erken gebelikAyyy testin güzelliğine maşallah bu 10. Gün erken gebelik demi
Olsun olsun güzel bekleyiş bunlar ağrılı sancılıGöğsümde yok öle ağrı falan sanki belimde var bacağıma inen hafiften hafiften Bi ağrı bende hiç sevmiyorum bu ağrı olayını
Yarın 10. Gün benimde eşime hadi teste desem daha var dicek illa 12 gün bekliyo adam ya aceleci olduğum içinde kızıyorEvet canım erken gebelik