Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Asla korkuyu vücudumuza salgılamıyoruz canımm güzel güzel düşünüp evrene güzel enerji gönderiyoruz bekle bakalm 2 gün daha bitmiş zaten
İşte sabretsek bi şimdi aradım hadi beni kan testine götür diye bendeki cesarete bak hayır beklicez diye çemkirdi

İşte sabretsek bi şimdi aradım hadi beni kan testine götür diye bendeki cesarete bak hayır beklicez diye çemkirdi
Böyle zamanda idrar testi daha iyi oluyor, en azından Allah korusun istediğim sonuç gelmese bile idrara düşmemiştir, test bozuktur diyip kendi gününde tekrardan test yapacak cesaretin oluyor

Aile hekiminde yaptırdım ya 4’te ancak çıkar canım. Sayfayı yeniliyorum da geçen hafta 3.30 ta öğrenmiştim.
Hadi hayırlısı güzel haberler gelsin e nabzını kontrol et arada oraya hemen düşüyor zaten canım sen kaçıncı gün yaptın idrar testini bide sen at bakim testini bide hemen anında mı çıktı 2 çizgi yoksa giderek mi belirdi

Ben idrar testini dayanamayıp 6. Gün yapmıştım. Erken gebelik testi almıştım, çizgi de aynı dakika çıktı. İyi ki de yapmışım diyorum. 12. Gün bugün bu saatte hala kan testini beklesem 9 doğururdum herhalde.

Eklentiler

• IMG_5710.jpeg
    203,6 KB · Görüntüleme: 91

Maşallah seninde testin güzelliğine yaa darısı başıma diyem ne diyem kuzum ya beklemek meşekkatli sabretcez artık

Maşallah seninde testin güzelliğine yaa darısı başıma diyem ne diyem kuzum ya beklemek meşekkatli sabretcez artık
Ay o kadar zor ki beklemek, çok heyecanlı, yavrularım aşağıda merak etme anne buradayızdır diyor eminim ama işte ben de bilmek istiyorum. Darısı başına ama test sonucuyla bitmiyor her şey haberin olsun.

Ay o kadar zor ki beklemek, çok heyecanlı, yavrularım aşağıda merak etme anne buradayızdır diyor eminim ama işte ben de bilmek istiyorum. Darısı başına ama test sonucuyla bitmiyor her şey haberin olsun.
Yani tabiki ilerisi daha endişelidir bir gebe için hayırlısını versin allahım sağlıklı hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin güzel Mevlam

Hepimiz de inşallah bebeklerimize kavuşuruz. Biz daha hangi merkeze gideceğimize tam olarak karar veremedik. Kiev biotexcoma gitmek istiyoruz fakat savaş var orda. Azerbaycan veya Batum'a gidebilirix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…