İşte gel bide sen bana anlat bunu korkuyorum olmadımı tutmadımı ki diyeOlsun olsun güzel bekleyiş bunlar ağrılı sancılı
Asla korkuyu vücudumuza salgılamıyoruz canımm güzel güzel düşünüp evrene güzel enerji gönderiyoruzİşte gel bide sen bana anlat bunu korkuyorum olmadımı tutmadımı ki diye
Kız daha çıkmadımı sonucun?Bende daha çok mide yanması var. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Aile hekimine geldim. Bakalım beta kaç olmuş.
İşte sabretsek biAsla korkuyu vücudumuza salgılamıyoruz canımm güzel güzel düşünüp evrene güzel enerji gönderiyoruzbekle bakalm 2 gün daha bitmiş zaten
Çemkirtme adamı git gizli yap çok istiyorsan süpriz yap akşamaİşte sabretsek bişimdi aradım hadi beni kan testine götür diye bendeki cesarete bak hayır beklicez diye çemkirdi
Aile hekiminde yaptırdım ya 4’te ancak çıkar canım. Sayfayı yeniliyorum da geçen hafta 3.30 ta öğrenmiştim.Kız daha çıkmadımı sonucun?
Böyle zamanda idrar testi daha iyi oluyor, en azından Allah korusun istediğim sonuç gelmese bile idrara düşmemiştir, test bozuktur diyip kendi gününde tekrardan test yapacak cesaretin oluyorİşte sabretsek bişimdi aradım hadi beni kan testine götür diye bendeki cesarete bak hayır beklicez diye çemkirdi
Hadi hayırlısı güzel haberler gelsin e nabzını kontrol et arada oraya hemen düşüyor zatenAile hekiminde yaptırdım ya 4’te ancak çıkar canım. Sayfayı yeniliyorum da geçen hafta 3.30 ta öğrenmiştim.
Ben idrar testini dayanamayıp 6. Gün yapmıştım. Erken gebelik testi almıştım, çizgi de aynı dakika çıktı. İyi ki de yapmışım diyorum. 12. Gün bugün bu saatte hala kan testini beklesem 9 doğururdum herhalde.Hadi hayırlısı güzel haberler gelsin e nabzını kontrol et arada oraya hemen düşüyor zatencanım sen kaçıncı gün yaptın idrar testini bide sen at bakim testini bide hemen anında mı çıktı 2 çizgi yoksa giderek mi belirdi
Ben idrar testini dayanamayıp 6. Gün yapmıştım. Erken gebelik testi almıştım, çizgi de aynı dakika çıktı. İyi ki de yapmışım diyorum. 12. Gün bugün bu saatte hala kan testini beklesem 9 doğururdum herhalde.
Maşallah seninde testin güzelliğine yaa darısı başıma diyem ne diyem kuzum ya beklemek meşekkatli sabretcez artıkBen idrar testini dayanamayıp 6. Gün yapmıştım. Erken gebelik testi almıştım, çizgi de aynı dakika çıktı. İyi ki de yapmışım diyorum. 12. Gün bugün bu saatte hala kan testini beklesem 9 doğururdum herhalde.
Ay o kadar zor ki beklemek, çok heyecanlı, yavrularım aşağıda merak etme anne buradayızdır diyor eminim ama işte ben de bilmek istiyorum. Darısı başına ama test sonucuyla bitmiyor her şey haberin olsun.Maşallah seninde testin güzelliğine yaa darısı başıma diyem ne diyem kuzum ya beklemek meşekkatli sabretcez artık
Yani tabiki ilerisi daha endişelidir bir gebe için hayırlısını versin allahım sağlıklı hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin güzel MevlamAy o kadar zor ki beklemek, çok heyecanlı, yavrularım aşağıda merak etme anne buradayızdır diyor eminim ama işte ben de bilmek istiyorum. Darısı başına ama test sonucuyla bitmiyor her şey haberin olsun.
Canım çıktımı sonucum ne durumdasınBen idrar testini dayanamayıp 6. Gün yapmıştım. Erken gebelik testi almıştım, çizgi de aynı dakika çıktı. İyi ki de yapmışım diyorum. 12. Gün bugün bu saatte hala kan testini beklesem 9 doğururdum herhalde.
Uyudum uyandım bütün kan tahlillerim çıkmış, bir tek beta yayınlanmamış. Fırladım evden aile hekimliğine. Bir sorun mu var diye koştum geldim bekliyorum kapının önündeCanım çıktımı sonucum ne durumdasın
Beta 1188 olmuş, çok şükür içim rahatladı.Canım çıktımı sonucum ne durumdasın
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniko larBeta 1188 olmuş, çok şükür içim rahatladı.
Beta 1188 olmuş, çok şükür içim rahatladı.
Minikolar dimi valla. Ben de çoğul gebelik hissediyorum rabbim keselerini sağlıkla gördürsün kalp atışlarını duyursun, hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın canım sağlıkla gelsin miniko lar
Amin inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versinMinikolar dimi valla. Ben de çoğul gebelik hissediyorum rabbim keselerini sağlıkla gördürsün kalp atışlarını duyursun, hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah