Anam progestan ağızdan mı var o uykuda yaparmış ağızdan evet doğru sölüyon herkesin ki farklı kalçadan iğne yok güneşinde yok benim burdaki Dr başlamıştı kalçadan progestanı kasık ağrılarınız oldumu msl hafiften bel ağrılarınız fln21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne
21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne
Hadi bakalım inşallah yarın düzenli artış haberini alacağız senin de.Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayımartık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
Kız ben kendim gitsem markete poşet poşet alırdımKız sen nerde yaşıyon yaa bizim burda kötü A101 de bile avakodo var
Yok kız ağız değil progestan vajinalAnam progestan ağızdan mı var o uykuda yaparmış ağızdan evet doğru sölüyon herkesin ki farklı kalçadan iğne yok güneşinde yok benim burdaki Dr başlamıştı kalçadan progestanı kasık ağrılarınız oldumu msl hafiften bel ağrılarınız fln
Valla tedavinin başından beri var o benim aylardır bide b 12 vardı dil altı onu içemedim bende arada ritim bozukluğu var o iyice arttırdı b 12 me baktı çok düşük değil kullanma madem dedi ama kullansan daha iyiydi benim Dr ilaççı çok seviyo ilaç yazmayıÇiçeğim senin bu kadar ilaçlarını duyunca benim neden yok diye korkuyorumşaka bir yana doktordan kliniğe değişiyor tedavi sanırım folik asitte tüm vitaminler olmuyor mu d vitamini neden gerek görmüş acaba doktorun canım yanlış da biliyor olabilirim tabi ben
Heee vajinal hep baştan berimi öyleydi benim hep günde 3 kezdi..Yok kız ağız değil progestan vajinal
ESTROFEMi ağızdan ve fitil gibi vajinadan alıyorum. Mesela yazıyorlar başka fitil kullananlar da var ama benim doktorum bana başka fitil önermedi. Bir de göbekten 2x0,25 iğne yapıyorum. Haftada bir de düşük önleyici iğne.Anam progestan ağızdan mı var o uykuda yaparmış ağızdan evet doğru sölüyon herkesin ki farklı kalçadan iğne yok güneşinde yok benim burdaki Dr başlamıştı kalçadan progestanı kasık ağrılarınız oldumu msl hafiften bel ağrılarınız fln
Evet progestanı hep vajinalden aldım günde 9 taneye tekabül ediyor estofemin 5 i ağız 2 si vajinalHeee vajinal hep baştan berimi öyleydi benim hep günde 3 kezdi..
5 ağız yazmışın ya ondan21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne
Benim koca da avokadoyla mangoyu karıştırıyordu, öğrendi sonunda.Kız ben kendim gitsem markete poşet poşet alırdımeşim bulamıyor
Hehhh şimdi anladım şükürEvet progestanı hep vajinalden aldım günde 9 taneye tekabül ediyor estofemin 5 i ağız 2 si vajinal
5 ağız 2 vajinal estrofem demişim kız sende5 ağız yazmışın ya ondan
Heralde 12. Haftadan sonra bunları da yavaş yavaş bitirecezHehhh şimdi anladım şükürestrofem önceki tedavide benimde sabah 2 akşam 2 vajinal vardı bunda yok sadece ağızdan 5 yapıldı günde
Ayyy atsana bizede testi hemen çıktımı ikinci çizgi biraz geçtimi belirgenleşmesi kaset testmi yaptın canım bana da hemşire sakın yapma moralin bozulur belkide pozitif sen moral bozunca belkide etkilenecek demiştiCanlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayımartık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
Ankaradayım benKızlar siz nerde yaşıyorsunuz benim merkezde bitane İzmir vardı bide adana daninsan türkiye'den görünce birini seviniyor
Ben küçük bir ildeyim, söylemesem olur mu? Zaten sevmiyorum da burayı.Kızlar siz nerde yaşıyorsunuz benim merkezde bitane İzmir vardı bide adana daninsan türkiye'den görünce birini seviniyor
Bende İzmirAnkaradayım ben
Olur canım nasıl istesenBen küçük bir ildeyim, söylemesem olur mu? Zaten sevmiyorum da burayı.
Ayyy canım İzmir çook severimBende İzmir