Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne
Anam progestan ağızdan mı var o uykuda yaparmış ağızdan evet doğru sölüyon herkesin ki farklı kalçadan iğne yok güneşinde yok benim burdaki Dr başlamıştı kalçadan progestanı kasık ağrılarınız oldumu msl hafiften bel ağrılarınız fln
21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne

Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayım artık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
Hadi bakalım inşallah yarın düzenli artış haberini alacağız senin de.

Yok kız ağız değil progestan vajinal

Valla tedavinin başından beri var o benim aylardır bide b 12 vardı dil altı onu içemedim bende arada ritim bozukluğu var o iyice arttırdı b 12 me baktı çok düşük değil kullanma madem dedi ama kullansan daha iyiydi benim Dr ilaççı çok seviyo ilaç yazmayı

ESTROFEMi ağızdan ve fitil gibi vajinadan alıyorum. Mesela yazıyorlar başka fitil kullananlar da var ama benim doktorum bana başka fitil önermedi. Bir de göbekten 2x0,25 iğne yapıyorum. Haftada bir de düşük önleyici iğne.

Kasık ağrılarım gün içinde ara ara kendini hissettiriyor ama transferin ilk günlerindeki gibi değil artık. Bel ağrısı da ara ara kendini hissettiriyor. Ben çok çabuk yoruluyorum kızlar, bu belirti sayılır mi bilmem.

Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayım artık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
Ayyy atsana bizede testi hemen çıktımı ikinci çizgi biraz geçtimi belirgenleşmesi kaset testmi yaptın canım bana da hemşire sakın yapma moralin bozulur belkide pozitif sen moral bozunca belkide etkilenecek demişti

Kızlar siz nerde yaşıyorsunuz benim merkezde bitane İzmir vardı bide adana dan insan türkiye'den görünce birini seviniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…