- 7 Mart 2023
- 278
- 207
Yok benim bir haftadır böyle doktor demişti ama çok yüklü ilaç kullandığınız için bu süreç zor olacak miden bulanack yiyemiceksin zorlama kendini dieErken değil mi? 6. Haftada başlıyor diye biliyordum ben.
Geçmiş olsun canım desene bizim de haftaya başlar bulantılar.Yok benim bir haftadır böyle doktor demişti ama çok yüklü ilaç kullandığınız için bu süreç zor olacak miden bulanack yiyemiceksin zorlama kendini die
Aynen canım gün içinde çok olmuyor sabahları çok kahvaltı yapamıyorsunGeçmiş olsun canım desene bizim de haftaya başlar bulantılar.
Bende daha çok mide yanması var. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Aile hekimine geldim. Bakalım beta kaç olmuş.Aynen canım gün içinde çok olmuyor sabahları çok kahvaltı yapamıyorsun
Ayyy hadi güzel haberlerle güzel yükselmiştir inşallahBende daha çok mide yanması var. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Aile hekimine geldim. Bakalım beta kaç olmuş.
Şuan testten kaçıncı sonraki gün canım yatansferden sonra erken mi başlamış sende olsun bende hep derdim razıyım Bi hamile kalsamda midem bulansa diyeKızlar sabah bulantıları çok fena yaaherşey kokuyor artık asla avakado yumurta yiyemiyorum
Hadi inşallah 3 çüzler olacak şekilde attımış olsun senin transferden sonra nekadar gündesin canım güzel haberle gelBende daha çok mide yanması var. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Aile hekimine geldim. Bakalım beta kaç olmuş.
Kesinlikle öyle ben araştırdım da ne kadar gelişmemiş gibi görünse de Kıbrıs başka ülkelerde yapıldığı halde Kıbrıs'a gelmeyi tercih ediyorlarBir de ben sadece Türkiye’den gelenler var sanıyordum, Yabancı çiftler de vardı. Kıbrıs dünyada bu işin merkezi olmuş demek ki
12. Gün bugün, aşırı heyecanlıyım. Sonucu çıkar çıkmaz yazacağım inşallah buraya. İnşallah düzenli ve güzel bir artış olması temennim.Hadi inşallah 3 çüzler olacak şekilde attımış olsun senin transferden sonra nekadar gündesin canım güzel haberle gel
Biz sormadık ama gözümüzle sorduk gibi birseydiEşimde sordu bazen siz ne için geldiniz diye bende tabigüneşe katılıyorum genelde öyle biz gezmedik canım vakitte yoktu zaten eşim gitti döndü arkadasıyla bir gece kaldılar ozaman gezmiş ler Bi şehir turu ben transfere gittim 3 gün kaldık..
Mervecim ilaçlar ne senin benim sabah aç 2 estrofem aç eutroks troit ilacım kahvaltı sonrası 1 tane insilün drenci için 500 lük matofin prednol folik asit d vit damla öğlen 1 ecoprin 1 tane göbekten oksopar 2 de kalçadan erofesteron iğne günde 3 sefer de vajinal progestan 4 günde bir değiştiği vçclimare fort bant bide tok içtiklerim akşam da tok akşam aç estrofem 3 yani estrofem toplam 5 benim..Yok benim bir haftadır böyle doktor demişti ama çok yüklü ilaç kullandığınız için bu süreç zor olacak miden bulanack yiyemiceksin zorlama kendini die
İstediğin gibi olur inşallah çiçeğimm duacınızım hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz12. Gün bugün, aşırı heyecanlıyım. Sonucu çıkar çıkmaz yazacağım inşallah buraya. İnşallah düzenli ve güzel bir artış olması temennim.
Çiçeğim senin bu kadar ilaçlarını duyunca benim neden yok diye korkuyorumMervecim ilaçlar ne senin benim sabah aç 2 estrofem aç eutroks troit ilacım kahvaltı sonrası 1 tane insilün drenci için 500 lük matofin prednol folik asit d vit damla öğlen 1 ecoprin 1 tane göbekten oksopar 2 de kalçadan erofesteron iğne günde 3 sefer de vajinal progestan 4 günde bir değiştiği vçclimare fort bant bide tok içtiklerim akşam da tok akşam aç estrofem 3 yani estrofem toplam 5 benim..Haliyle ilaçların da yan etkileri oluyor
21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğneÇiçeğim senin bu kadar ilaçlarını duyunca benim neden yok diye korkuyorumşaka bir yana doktordan kliniğe değişiyor tedavi sanırım folik asitte tüm vitaminler olmuyor mu d vitamini neden gerek görmüş acaba doktorun canım yanlış da biliyor olabilirim tabi ben
Kız sen nerde yaşıyon yaa bizim burda kötü A101 de bile avakodo varŞuan testten kaçıncı sonraki gün canım yatansferden sonra erken mi başlamış sende olsun bende hep derdim razıyım Bi hamile kalsamda midem bulansa diyecanının istediği şeyleri ye hergün yediysen avakado oda baymıştır artık ben hiç yemedim yokluğundan aslında burda ağacı olup yetiştiren bile var varlık içinde yokluk satan ablayı aradım yok dedi bundan bir ay once kadın kasa kasa sattı
Bende sadece estrofem folik asit ve prolutex 25 mg ignem var21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne
A101den aldım ben içi çürümüş çıktı siyahlık olursa o avakado bozuk demek kızlar aklınızda bulunsun ama artık gerçekten mevsimi geçiyor taze bulmak çok zorKız sen nerde yaşıyon yaa bizim burda kötü A101 de bile avakodo var
İyi ya silik de olsa çizgi çıkmış işte niye moralini bozuyorsun ki :))Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayımartık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
İdrara geç geçiyor zaten canım ona bakma senCanlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayımartık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin