- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
Bizim merkez apart da önermişti ama yemek yapmakla uğraşmamak adına biz otel seçeneğini seçtik. Anlaşmalı oldukları otelin fiyatı internetten baktığımızdan yarıyarıya ucuza geldi.Kızlar siz kıbrısta hangi otelde kaldınız çok otel var benim gittiğim merkez bize tercih sundu.
Aynen bende uğraşmak istemedim sundular 5 6 tane seçtik ama güzeldi memnun kaldık ikisinde de orda kalmıştıkKızlar siz kıbrısta hangi otelde kaldınız çok otel var benim gittiğim merkez bize tercih sundu.
65 euroydu bizimde geceliği 3 gece kaldık kahvaltı dahil akşam yemeğini dışardan aldık güzeldi temizdi bizimde ama orda çok eğlence var gece 4 de anca bitiyordu Cafe de sesler seviyorlar eğlenmeyi dışardan gelen çokmuş oraya kızlar siz hangi şehirlerdenAynen bende uğraşmak istemedim sundular 5 6 tane seçtik ama güzeldi memnun kaldık ikisinde de orda kalmıştık
Erken mi istendi sizden kan testi değeriniz ne güzel yüksek çıkmış maşallahYarın transferin 12. Günü ama 8. Gün kan testim 214 hcg. Yarın ve çarşamba günü düzenli artış kontrolleri yapılacak. Henüz kese için randevu almadım
6. Gün idrar testi yapmıştım, pozitif çıkınca merkezim 8. Gün kan testi istedi. İnşallah yarın itibariyle de güzel bir artış olur da gönül rahatlığıyla bebişlerimle birbirimize sıkı sıkıya tutunuruz.Erken mi istendi sizden kan testi değeriniz ne güzel yüksek çıkmış maşallah
Bizim 60 euroydu kahvaltı ve akşam yemeği vardı, fena değildi otel. Ama tatil maksadıyla gitmemiştik farketmezdi yani. Lefkoşadaydım ben orası çok hareketliydi65 euroydu bizimde geceliği 3 gece kaldık kahvaltı dahil akşam yemeğini dışardan aldık güzeldi temizdi bizimde ama orda çok eğlence var gece 4 de anca bitiyordu Cafe de sesler seviyorlar eğlenmeyi dışardan gelen çokmuş oraya kızlar siz hangi şehirlerden
Aynen bizde lefkoşadaydık canımBizim 60 euroydu kahvaltı ve akşam yemeği vardı, fena değildi otel. Ama tatil maksadıyla gitmemiştik farketmezdi yani. Lefkoşadaydım ben orası çok hareketliydi
Eşimin gözü kumarhanelerde kaldı, gidemedik. Ben bırakmadım valla. Siz gezebildiniz mi?Aynen bizde lefkoşadaydık canım
Herşey gönlünüzce olsun inşallah6. Gün idrar testi yapmıştım, pozitif çıkınca merkezim 8. Gün kan testi istedi. İnşallah yarın itibariyle de güzel bir artış olur da gönül rahatlığıyla bebişlerimle birbirimize sıkı sıkıya tutunuruz.
Bence Kıbrıs'a ya kumar için gidiyor giden yada tedaviyeEşimin gözü kumarhanelerde kaldı, gidemedik. Ben bırakmadım valla. Siz gezebildiniz mi?
Rabbim muradına kavuşmak isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahHerşey gönlünüzce olsun inşallahsağlıcakla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Rabbim canım
Biz de merkezdeki insanlara bakınıyorduk eşimle, dedikodu yaptık biraz, bu kesin donördür, bunlar tedaviye geldi, bunlar kontrole vs :))Bence Kıbrıs'a ya kumar için gidiyor giden yada tedaviyebiz her gordugumuzu bence bunlarda tedaviye gelmiş dedik durduk
Hepimiz aynıymışız demekkiBiz de merkezdeki insanlara bakınıyorduk eşimle, dedikodu yaptık biraz, bu kesin donördür, bunlar tedaviye geldi, bunlar kontrole vs :))
Bir de ben sadece Türkiye’den gelenler var sanıyordum, Yabancı çiftler de vardı. Kıbrıs dünyada bu işin merkezi olmuş demek kiHepimiz aynıymışız demekki
Eşimde sordu bazen siz ne için geldiniz diye bende tabiBiz de merkezdeki insanlara bakınıyorduk eşimle, dedikodu yaptık biraz, bu kesin donördür, bunlar tedaviye geldi, bunlar kontrole vs :))
Valla gezilecek de bişi yoktu zaten biz gezdikte noldu köy gibi bi kumarhaneleri güzeldi gerçektenEşimde sordu bazen siz ne için geldiniz diye bende tabigüneşe katılıyorum genelde öyle biz gezmedik canım vakitte yoktu zaten eşim gitti döndü arkadasıyla bir gece kaldılar ozaman gezmiş ler Bi şehir turu ben transfere gittim 3 gün kaldık..
Olurmu yabancılarda bizden çok tek tük bizden gerisi hep yabancı bide Kıbrısa siyahi göç çokmuş orda Bi restoran çalışanı öle demişti kendi yerli haklı göç etmiş ediyormuşBir de ben sadece Türkiye’den gelenler var sanıyordum, Yabancı çiftler de vardı. Kıbrıs dünyada bu işin merkezi olmuş demek ki
Bizim uçak Pakistanlı, Afganlı doluydu, hayret ettim. Onların orada ne işi var diye. Sonra fark ettim ki orada çalışan o kadar çok ki. Halbuki iş sahası da yok. Hatta eşim buradaki insanlar nasıl geçiniyor, diye sormuştu. Baktığın zaman küçücük ada, ama tüm dünyanın gözü o adada.Olurmu yabancılarda bizden çok tek tük bizden gerisi hep yabancı bide Kıbrısa siyahi göç çokmuş orda Bi restoran çalışanı öle demişti kendi yerli haklı göç etmiş ediyormuş
Erken değil mi? 6. Haftada başlıyor diye biliyordum ben.Kızlar sabah bulantıları çok fena yaaherşey kokuyor artık asla avakado yumurta yiyemiyorum