Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar sabah bulantıları çok fena yaa 😔 herşey kokuyor artık asla avakado yumurta yiyemiyorum
Şuan testten kaçıncı sonraki gün canım yatansferden sonra erken mi başlamış sende olsun bende hep derdim razıyım Bi hamile kalsamda midem bulansa diye 😂 canının istediği şeyleri ye hergün yediysen avakado oda baymıştır artık ben hiç yemedim yokluğundan aslında burda ağacı olup yetiştiren bile var 😂 varlık içinde yokluk satan ablayı aradım yok dedi bundan bir ay once kadın kasa kasa sattı 🤷‍♀️

Bir de ben sadece Türkiye’den gelenler var sanıyordum, Yabancı çiftler de vardı. Kıbrıs dünyada bu işin merkezi olmuş demek ki
Kesinlikle öyle ben araştırdım da ne kadar gelişmemiş gibi görünse de Kıbrıs başka ülkelerde yapıldığı halde Kıbrıs'a gelmeyi tercih ediyorlar

Eşimde sordu bazen siz ne için geldiniz diye bende tabi 😂 güneşe katılıyorum genelde öyle biz gezmedik canım vakitte yoktu zaten eşim gitti döndü arkadasıyla bir gece kaldılar ozaman gezmiş ler Bi şehir turu ben transfere gittim 3 gün kaldık..
Biz sormadık ama gözümüzle sorduk gibi birseydi 😂 biz iki üç gün gezdik manastıra falan gittik sonrada embriyonun azaldığını duyunca yataktan çıkmadık iki gün açıkçası 🙈

Yok benim bir haftadır böyle doktor demişti ama çok yüklü ilaç kullandığınız için bu süreç zor olacak miden bulanack yiyemiceksin zorlama kendini die
Mervecim ilaçlar ne senin benim sabah aç 2 estrofem aç eutroks troit ilacım kahvaltı sonrası 1 tane insilün drenci için 500 lük matofin prednol folik asit d vit damla öğlen 1 ecoprin 1 tane göbekten oksopar 2 de kalçadan erofesteron iğne günde 3 sefer de vajinal progestan 4 günde bir değiştiği vçclimare fort bant bide tok içtiklerim akşam da tok akşam aç estrofem 3 yani estrofem toplam 5 benim.. 🤲 Haliyle ilaçların da yan etkileri oluyor

Mervecim ilaçlar ne senin benim sabah aç 2 estrofem aç eutroks troit ilacım kahvaltı sonrası 1 tane insilün drenci için 500 lük matofin prednol folik asit d vit damla öğlen 1 ecoprin 1 tane göbekten oksopar 2 de kalçadan erofesteron iğne günde 3 sefer de vajinal progestan 4 günde bir değiştiği vçclimare fort bant bide tok içtiklerim akşam da tok akşam aç estrofem 3 yani estrofem toplam 5 benim.. 🤲 Haliyle ilaçların da yan etkileri oluyor
Çiçeğim senin bu kadar ilaçlarını duyunca benim neden yok diye korkuyorum 😂 şaka bir yana doktordan kliniğe değişiyor tedavi sanırım folik asitte tüm vitaminler olmuyor mu d vitamini neden gerek görmüş acaba doktorun canım yanlış da biliyor olabilirim tabi ben

Çiçeğim senin bu kadar ilaçlarını duyunca benim neden yok diye korkuyorum 😂 şaka bir yana doktordan kliniğe değişiyor tedavi sanırım folik asitte tüm vitaminler olmuyor mu d vitamini neden gerek görmüş acaba doktorun canım yanlış da biliyor olabilirim tabi ben
21.günümdeyim bende aynen herkesin kendine has tedavisi var şuan ımom, sabah 3 progestan ikindi 3 progestan gece 3 progeestan 5 ağız 2 vajinal estrofem göbekten iğne

Şuan testten kaçıncı sonraki gün canım yatansferden sonra erken mi başlamış sende olsun bende hep derdim razıyım Bi hamile kalsamda midem bulansa diye 😂 canının istediği şeyleri ye hergün yediysen avakado oda baymıştır artık ben hiç yemedim yokluğundan aslında burda ağacı olup yetiştiren bile var 😂 varlık içinde yokluk satan ablayı aradım yok dedi bundan bir ay once kadın kasa kasa sattı 🤷‍♀️
Kız sen nerde yaşıyon yaa bizim burda kötü A101 de bile avakodo var 🤣🤣

Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayım 😂artık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin

Canlar bu arada ben dün kandan sonra idrar testi yaptım çünkü neden yapmayayım 😂artık kanı verince korkmadan yaptım ama o kadar silik çıktı ki çizgi iyiki kandan önce yapsaydım moralim bozulurdu kesin
İyi ya silik de olsa çizgi çıkmış işte niye moralini bozuyorsun ki :))

İdrara geç geçiyor zaten canım ona bakma sen ☺️Yarın tekrar kan vericeksin sende değil mi artışa bakıcaz

X