Kız yapma öyle az ye sık ye onun yerine önümüzü alamazsak işimiz zorAy benim iştahım şimdiden açıldı, umarım hamilelik sonrası depresyona girmem. Çok korkuyorum kilo almaktan ama bir yandan da aman hamilesin zaten diyip kendimi kandırıyorum.
Üçüzlerim bana sımsıkı tutunursa tüm yediklerimden onları mesul tutucam, ben işemedim miki işedi.Kız yapma öyle az ye sık ye onun yerine önümüzü alamazsak işimiz zor
Siz test yapmış miydiniz kese göründü mu bebislerle birlikte sağlıklı olanı işte hep canım gonlundekini hayırlı eylesin Rabbim sana inşallahÜçüzlerim bana sımsıkı tutunursa tüm yediklerimden onları mesul tutucam, ben işemedim miki işedi.
Şak bir yana nolur tutunsunlar ya bana üçü birden gelsin çok zor olacak aşırı zor olacak ama olsun gelsinler yine de
Yarın transferin 12. Günü ama 8. Gün kan testim 214 hcg. Yarın ve çarşamba günü düzenli artış kontrolleri yapılacak. Henüz kese için randevu almadımSiz test yapmış miydiniz kese göründü mu bebislerle birlikte sağlıklı olanı işte hep canım gonlundekini hayırlı eylesin Rabbim sana inşallah
Valla Kıbrıs bana sade ce paketli hazır gıda ve bitki çayları yasak demişti zaten içilmez bitki çayı paketli gıda zaten kullanmam turşu yedim bikaç dilim onuda kendim yapmıştım sıcak suyla yapılandan zararlı şeyler tüketmiyoruz biz içim rahat ondanKızlar sizce dondurma yasak mı? Yememeli miyiz? Doğrusu yememek ama siz ne dersiniz? Teşekkürler
Sanmıyorum canım dondurmanın ne zararı olcak kiKızlar sizce dondurma yasak mı? Yememeli miyiz? Doğrusu yememek ama siz ne dersiniz? Teşekkürler
Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaaBenimki nefes alma diyo kısacasıtursunun zararı yoktur heral ya bende dikkat ediyom sen yedinmi Merve turşu ben transferden sonraki gün hamburger Cola patates kızartması yedim sonra evime geldim zaten kıbrısta doğru düzgün yemek kültürü yok mecbur kaldım fesfod yemeye merveeee
Valla kocaların hakkı ödenmez, biz otelde makarna yemiştik. O da ev yemeği sayılır neticede. :))Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaavalla benim ki naptı etti o kıbrısta da ev yemeği buldu tavuk mantar sote Yeşil fasulye yedirdi
Eminim normalde asla içmiyorsundurBen de zaten Cola içmem normalde o gün nedense soğuk soğuk içesim geldi yarıya anca geldiçocuklarım derken başka varmı evladınız?
Aynen ödenmez deValla kocaların hakkı ödenmez, biz otelde makarna yemiştik. O da ev yemeği sayılır neticede. :))
Dua et enginar brokoli bulmamışAynen ödenmez deyeşil fasulye de yedirmezsin be kardeşim
Tarif etseydin pişirseydi canım öğrensinDua et enginar brokoli bulmamışbiz eve geldik dışardan ev yemekleri sipariş ettik iki gün, yeşil fasülye, mantar sote. :))
İlerleme kaydetti ama haşlama, pilav ve türlü yapmışlığı da var. Yarın da dolma girişimimiz olacak. Onu da yaparsa daha da doğuma kadar mutfağa girmem. :))Tarif etseydin pişirseydi canım öğrensin
Hahh göster öğrensin yapsınlar tabi ki biz neler çekiyoruzİlerleme kaydetti ama haşlama, pilav ve türlü yapmışlığı da var. Yarın da dolma girişimimiz olacak. Onu da yaparsa daha da doğuma kadar mutfağa girmem. :))
Bu evin düzeni böyle miydi? Ne kadar çok çamaşır makinesini çalıştırıyoruz, 2 gün kalsın çamaşırlar kurutmalıklarda ne olacak, ev de amma tozlanıyormuş ha. :) bunlar kocamın transfer dönemi evimizle ilgili keşfettiği şeyler.Hahh göster öğrensin yapsınlar tabi ki biz neler çekiyoruz
Bizim iyiliğimiz için kızlar ya canları sağ olsun da tmm Merve içmem kız normalde ben Cola o gün işte oldu öleAynen ödenmez deyeşil fasulye de yedirmezsin be kardeşim
Hadi öle olsun bakalımBizim iyiliğimiz için kızlar ya canları sağ olsun da tmm Merve içmem kız normalde ben Cola o gün işte oldu öle