Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canlar ben baharat turşu ketçap mayonez hazır olan herşeyi çıkardım hayatımdan kola falan içmedim hiç sadece evde olan herşeyi yedim diyebilirim bol meyve tükettim arada kabah çekirdeği sabahları mutlaka avakado yumurta tükettim ekmek yemedim ilk haftalarda kepekli ekmek tükettim sadece şuan hiç yemiyorum gibi ekmeği.

Kız yapma öyle az ye sık ye onun yerine önümüzü alamazsak işimiz zor
Üçüzlerim bana sımsıkı tutunursa tüm yediklerimden onları mesul tutucam, ben işemedim miki işedi.

Şak bir yana nolur tutunsunlar ya bana üçü birden gelsin çok zor olacak aşırı zor olacak ama olsun gelsinler yine de

Siz test yapmış miydiniz kese göründü mu bebislerle birlikte sağlıklı olanı işte hep canım gonlundekini hayırlı eylesin Rabbim sana inşallah

Siz test yapmış miydiniz kese göründü mu bebislerle birlikte sağlıklı olanı işte hep canım gonlundekini hayırlı eylesin Rabbim sana inşallah
Yarın transferin 12. Günü ama 8. Gün kan testim 214 hcg. Yarın ve çarşamba günü düzenli artış kontrolleri yapılacak. Henüz kese için randevu almadım

Kızlar sizce dondurma yasak mı? Yememeli miyiz? Doğrusu yememek ama siz ne dersiniz? Teşekkürler
Valla Kıbrıs bana sade ce paketli hazır gıda ve bitki çayları yasak demişti zaten içilmez bitki çayı paketli gıda zaten kullanmam turşu yedim bikaç dilim onuda kendim yapmıştım sıcak suyla yapılandan zararlı şeyler tüketmiyoruz biz içim rahat ondan

Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaa valla benim ki naptı etti o kıbrısta da ev yemeği buldu tavuk mantar sote Yeşil fasulye yedirdi

Allah seni kahretmesin maşşallah sana balım iyi yapmışın hamburger kızartma dio yaaa valla benim ki naptı etti o kıbrısta da ev yemeği buldu tavuk mantar sote Yeşil fasulye yedirdi
Valla kocaların hakkı ödenmez, biz otelde makarna yemiştik. O da ev yemeği sayılır neticede. :))

Hahh göster öğrensin yapsınlar tabi ki biz neler çekiyoruz
Bu evin düzeni böyle miydi? Ne kadar çok çamaşır makinesini çalıştırıyoruz, 2 gün kalsın çamaşırlar kurutmalıklarda ne olacak, ev de amma tozlanıyormuş ha. :) bunlar kocamın transfer dönemi evimizle ilgili keşfettiği şeyler.

Son düzenleme:
Kızlar siz kıbrısta hangi otelde kaldınız çok otel var benim gittiğim merkez bize tercih sundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…