- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Yalnız 2ab olanlar guzel embrıyolar degıl 4aa guzel bir embrıyo sadece. 2ab nın tutması bıle mucize olmuş hatta. Eşinizin sperm sonucuna detaylı bakıldı mı?2 ab 2 ab 4 aa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız 2ab olanlar guzel embrıyolar degıl 4aa guzel bir embrıyo sadece. 2ab nın tutması bıle mucize olmuş hatta. Eşinizin sperm sonucuna detaylı bakıldı mı?2 ab 2 ab 4 aa
Ben eşime siperm analiz testi yaptım düzen laboratuvarında genetik testte yaptım bir sorun yok dedilerYalnız 2ab olanlar guzel embrıyolar degıl 4aa guzel bir embrıyo sadece. 2ab nın tutması bıle mucize olmuş hatta. Eşinizin sperm sonucuna detaylı bakıldı mı?
Düzen iyi bir lab dogru sonuclar verıyor. Ama embrıyo 4aa kaliteli diğerleri pek kaliteli degıl. Pıhtılaşma için bişey kullandınız mı? Troid ilaç kullanıyosanız etkı etmez ama haşimato daha farklı bir troid çeşiti, tansıyonda ilaç kullandıkca bişey olmazBen eşime siperm analiz testi yaptım düzen laboratuvarında genetik testte yaptım bir sorun yok dediler
Tüm testlerimi yaptım ben basta hemşireye bu embriyolar içime sinmedi dedim çünkü herkes 5 aa veya 5 ab Tiransfer oluyor dedim benim bu risk dedim yok dedi hepsi iyi kalite hepside gebelik getirecek emriyo dedi değilmiş ilaçlarımı hep kullandım zamanında hiç bir iş yapmadım sırt üstü yattım sadece iğne yapmaya gidiyordum birde sabah kahvaltısı yapıyordum tek eşimle yaşıyorum eşimde çalışıyor her dakika yanımda değildi bu donasyon kendi yumurtam değildi ki yere çekimiyim herke donasyonda geziyor dolaşıyor çalışıyor nerde yanlış oldu bilmiyorumDüzen iyi bir lab dogru sonuclar verıyor. Ama embrıyo 4aa kaliteli diğerleri pek kaliteli degıl. Pıhtılaşma için bişey kullandınız mı? Troid ilaç kullanıyosanız etkı etmez ama haşimato daha farklı bir troid çeşiti, tansıyonda ilaç kullandıkca bişey olmaz
Pıhtılaşma için oksapar aspirin kullaniyordumDüzen iyi bir lab dogru sonuclar verıyor. Ama embrıyo 4aa kaliteli diğerleri pek kaliteli degıl. Pıhtılaşma için bişey kullandınız mı? Troid ilaç kullanıyosanız etkı etmez ama haşimato daha farklı bir troid çeşiti, tansıyonda ilaç kullandıkca bişey olmaz
Embrıyolar iyi degıl bence bende begenmedim kalitelerını bence bir daha konuşun merkezle bi çözüm bulsunlar. Bence yatmaya gerek yok yatarsanız kan dolaşımı olmuyor hatta bebege kan gitmiyor demişti doktorum bana mümkün oldugunca kendıni yormadan hareket et demişti. Bence sizde bi yanlış yok merkezle bi daha konuşunTüm testlerimi yaptım ben basta hemşireye bu embriyolar içime sinmedi dedim çünkü herkes 5 aa veya 5 ab Tiransfer oluyor dedim benim bu risk dedim yok dedi hepsi iyi kalite hepside gebelik getirecek emriyo dedi değilmiş ilaçlarımı hep kullandım zamanında hiç bir iş yapmadım sırt üstü yattım sadece iğne yapmaya gidiyordum birde sabah kahvaltısı yapıyordum tek eşimle yaşıyorum eşimde çalışıyor her dakika yanımda değildi bu donasyon kendi yumurtam değildi ki yere çekimiyim herke donasyonda geziyor dolaşıyor çalışıyor nerde yanlış oldu bilmiyorum
Sizin bebeğimiz varmı merkezle çok konuştum tekrar deneriz diyorlar oda Tiransfer ücreti istiyorlar bence ikinciyi bedava yapmalari lazım ben yapıştırmaya yaptım garanti olsun diye buna rağmen olmadi 100 milyar gitti bize yazık günah degilmi inanki aldıkları para haram çünkü emeğimizi umutlarımızı caldilarEmbrıyolar iyi degıl bence bende begenmedim kalitelerını bence bir daha konuşun merkezle bi çözüm bulsunlar. Bence yatmaya gerek yok yatarsanız kan dolaşımı olmuyor hatta bebege kan gitmiyor demişti doktorum bana mümkün oldugunca kendıni yormadan hareket et demişti. Bence sizde bi yanlış yok merkezle bi daha konuşun
Benım bebegım yok transfer olucam. Yapıştırma içinde ekstra bir ücret ödenıyor zaten fiyatlar cok fazla. Haram ki ne haram bi de psikolojı bozuluyoSizin bebeğimiz varmı merkezle çok konuştum tekrar deneriz diyorlar oda Tiransfer ücreti istiyorlar bence ikinciyi bedava yapmalari lazım ben yapıştırmaya yaptım garanti olsun diye buna rağmen olmadi 100 milyar gitti bize yazık günah degilmi inanki aldıkları para haram çünkü emeğimizi umutlarımızı caldilar
Inş güzel sağlıklı hamilelik geçirirsiniz sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 2023 bebeğimiz kucağınıza olur birde ben hayatımda ilk defa hamile kaldım herkes bana kendiligindede hamile kalabilirsin diyorlar olabilirmi birde hala ölü bebek karnında ocağın 6 kurdaj olucam kendiliğinden düşsün diye bekliyorum o güne kadar bir sorun olurmuBenım bebegım yok transfer olucam. Yapıştırma içinde ekstra bir ücret ödenıyor zaten fiyatlar cok fazla. Haram ki ne haram bi de psikolojı bozuluyo
Amın inşallah hepımız anne olalım hamıle kalmak rahımın tutuculuğu oldugunu gosterıyo iyi bişey demişti doktorum bana yani hamıle kalmakta buyuk bir olay bişey olmaz benımde 5 gun kalmıştı küçük oldugu için zehirlemiyo sonra kendılığınden kanama ile düştüInş güzel sağlıklı hamilelik geçirirsiniz sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 2023 bebeğimiz kucağınıza olur birde ben hayatımda ilk defa hamile kaldım herkes bana kendiligindede hamile kalabilirsin diyorlar olabilirmi birde hala ölü bebek karnında ocağın 6 kurdaj olucam kendiliğinden düşsün diye bekliyorum o güne kadar bir sorun olurmu
O kadar acki 2023 ölü bebeğime giriyorum herkez gülerken sabahtan ağlıyorum gözyasim dinmiyor allahım onu tekrar canlandır diyorumAmın inşallah hepımız anne olalım hamıle kalmak rahımın tutuculuğu oldugunu gosterıyo iyi bişey demişti doktorum bana yani hamıle kalmakta buyuk bir olay bişey olmaz benımde 5 gun kalmıştı küçük oldugu için zehirlemiyo sonra kendılığınden kanama ile düştü
Bende 2021 e aynı şekilde girmiştim seni o yuzden cok iyi anlıyorum anca 2 sene sonra koydurabılıyorum tekrardan. Zaman herşeyın ilaçı herşey guzel olacakO kadar acki 2023 ölü bebeğime giriyorum herkez gülerken sabahtan ağlıyorum gözyasim dinmiyor allahım onu tekrar canlandır diyorum
Sizinde donasyonmuyduAmın inşallah hepımız anne olalım hamıle kalmak rahımın tutuculuğu oldugunu gosterıyo iyi bişey demişti doktorum bana yani hamıle kalmakta buyuk bir olay bişey olmaz benımde 5 gun kalmıştı küçük oldugu için zehirlemiyo sonra kendılığınden kanama ile düştü
Sperm donasyonuyduSizinde donasyonmuydu
Canım ne yaptın güzel haberler aldın inşaallah. Bugün test günündü merak ettimEvet bende öyle düşünüyorum hanii ilk baslarda bir tüp bebek doktoruna giderim illaki yani
Su an ki durumunuz nedir?Insallah iyi sonuclar almissinizdir.Olaya maddiyatla bakip,bir de lutuf yapar gibi kibirli olanlari Allah'a havale etmek en güzeliHic ama hic inandirici gelmedin bana firdev hanim kesinlikle hastakariyla muhatap olmayan bir dr ve cok merhametsiz yada benim 7 bin eurimu yedi aslada benle iletisime gecmedi benim nasil piskolojim bozuldu ilkden irem cok iyiydi basta ilki negatif olunca tabi benim piskoloji sifir ben iskerini iyi yapmadikkarini soykeyince ve burda yasadiklarimi anlattim bicok hastalari anlatti nedense ben kotu oldum irem beni aradi hastalari etkileniyomusda isleri bozuluyonusda bana neler neler soyledi firdevs taransferimi yapmicakmista irem ikna etmiste tabi ilki negatif olunca hepsi buz kesti ikinci transgere gittimde hastane bombostu hasta namina kimse yoktu hepsi buz gibi soguktu ikinci transferim kimyasal oldu dr embriyo kotu dedi tabi kabul etmediler onlar icin hersey mukemmel di ben kotuymusum hicbir embriyo bende tutunmazmid embriyo rahat ortami severmis firdevs cok acimasizca konustu ben hak etmiyormusum onlara beddua etmis8m hakaret etmisim sanki tek beddua eden hastalariymisim ben neolursa olsun hicbir dr un hastasina busekilde konusmasi dogru degil sonucta bedava yapmadi fazlasiyla aldi parasini yine soyluyorum haram zikkim olsun ben hak etmiyorsam hicbiseyi daha benimle calisamazzlarmis sanki ben onlarin isvereniyim bedavada yapsan ben sana gelirmiyim daha ben nasil aldandim onlara nezorluklarla biriktirdim o paralarini ben yaziklar olsun haram olsun simdi tekrar kredi cekip baska merkezle deniyecem bide bu arada onlar embiyoyu graderlerini soylemezlerdi onlarda siniflandirma yoktu hani ne ara 4bb 5aa demeye basladilar onlar benim ahimi aldi 7 bin euromu yediler haram olsun o dr verdigim para
Tabiki bulaşıcı hastalık vb kalıtsal hastalık testleri yapılıyordur.Hepatit B hepatit C HIV gibi.Bunlar hem embriyonun nakil olacağı anne hem de bebek açısından çok önemli ve riske atılmaz.Ayrıca sanırım ilgili kanun veya yönetmelikte buna ilişkin zaten madde vardı diye hatırlıyorum.Benim bahsettiğim ise daha detaylı genetik tarama testlerinin donörlere yapılmadığını düşünüyorum.Zaten bu testlerin yapılması gibi bir zorunluluk yok merkezlerin uygulamasında.Hal böyleyken de bu kadar maliyeti yüksek testlerin yapılması olası değil donörler açısından.Bu konuya önem veren, çocuğumun genlerinden bir nebze de olsa emin olayım riske girmeyeyim diyen annelerin embriyoya uygulanan genetik testleri yaptırmalarını tavsiye edebilirim ancak.tesekkurler Kazen
genetik tarama yapilmiyor bir takim testler bulasici hastalik ve kalitsal hastalik testleri yapiliyor kendimden biliyorum
ama daha once bahsettig gibi herkes detayli arastirip sorsun
Tabi yine belirteyim benim kendi görüşüm bu işleme hiç başvurulmamasıdır etik açısından fakat seçim herkesin kendine kalmış neticede bunu kendi açısından uygun gören arkadaşlar varsa da onlar içindir bu genetik test yaptırmaya yönelik tavsiyem yanlış anlaşılma olmasın.Tabiki bulaşıcı hastalık vb kalıtsal hastalık testleri yapılıyordur.Hepatit B hepatit C HIV gibi.Bunlar hem embriyonun nakil olacağı anne hem de bebek açısından çok önemli ve riske atılmaz.Ayrıca sanırım ilgili kanun veya yönetmelikte buna ilişkin zaten madde vardı diye hatırlıyorum.Benim bahsettiğim ise daha detaylı genetik tarama testlerinin donörlere yapılmadığını düşünüyorum.Zaten bu testlerin yapılması gibi bir zorunluluk yok merkezlerin uygulamasında.Hal böyleyken de bu kadar maliyeti yüksek testlerin yapılması olası değil donörler açısından.Bu konuya önem veren, çocuğumun genlerinden bir nebze de olsa emin olayım riske girmeyeyim diyen annelerin embriyoya uygulanan genetik testleri yaptırmalarını tavsiye edebilirim ancak.