Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok üzüldüm sizin adınıza benim sperm donasyonu olucak. Burdaki doktoruma sordum tüp bebek oldugu için rahim filmine gerek yok dedi tıkanıkta olsa yumurtalık orayla işimiz yok dedi . Arkadasımız gitti 6 aylık ikizlere hamile. Birazda nasip işi hersey

Her hayırda bir şer vardır. Gitseydiniz belki olmayacaktı Rabbim engel koydu.
İnşallah doğru klinik merhametli doğru doktorların eline düşeriz
Aminin bende hep öyle düşünüyorum hakkımda hayırlısı bugüne kadar hep engel çıktı rabbim iyi dr iyi merkezleri bizimle ilgilenecek dürüst kişileri karşımıza çıkarsın gerçekten çok yıprandım burdaki tüp bebekten oraya para yetiştirmekten allah yardımcımız olsun rabbim bu yolda surundurmesin bu merkezlerde biraz insaf olsa ne olur indirim yapsalar yada sadece türkiye bir merkezde kontrollü şekilde yapsa su yurt dışına çıkmak olmasa ne olurdu zaten gidiyoruz niye bu yasak anlamadım iranda bile şeriatla yönetilen bir devlet izin veriyorsa biz burda demokrasi diyoruz ama yasak varkeske bir merciye dilekçe toplasak burda olsun diye

Ukrayna parayı iade etmedi mi

Rahîm niçin cizdiriliyor
Sanırım prp gibi rahimi canlandırmak, kan akışını hareketlendirmek için yapılıyor. Tüp bebek doktorum da önermişti. doktorunuza bir danışın isterseniz. bilimsel olarak izah edemem bana anlatılınca mantıklı gelmişti. yaptırdım. yapıştırma diye bişi duymadım. yani tutacağı varsa kendi tutuyo zaten yapıştırmak manasız geldi açıkcası.
Merhaba
Siz 2 defa yumurta donasyonu mu negatif sonuç aldınız.
Rabbim yardımcınız olsun İnşallah
Hayır ilki yine vita daydı ve negatif sonuçlandı. 2. si tuttu beta hcg degerlerim gayet iyi. yarın kese ve kalp atışı için doktordayız.
Vita ile bende görüşmek istiyorum. Memnun musunuz? Ben ağustosta yumurta donasyonu yaptırdım negatif çıktı. İnşallah tutunur bebişleriniz. Sonucunu da verirseniz sevinirim.
Güzel bir tesis. Ben pek bir sorun yaşamadım ama benim İstanbul da ki doktorum tüm takiplerimi yaptı. dediğim gibi benim de ilki tutmadı. bana kalırsa sinir stres yapmak süreci olumsuz etkiliyor. Bu sefer çok rahattım. 3-4 günde kıbrısta kaldık eşimle transfer sonrası hemen istanbul'a dönmedim. Gezdik dolaştık. Umarım bu sefer olumlu sonuç alırsınız siz de. Haber veririm tabiki.

Vita ile bende görüşmek istiyorum. Memnun musunuz? Ben ağustosta yumurta donasyonu yaptırdım negatif çıktı. İnşallah tutunur bebişleriniz. Sonucunu da verirseniz sevinirim.
Stres yapmışmıydınız transferden sonra? Gerci atres yapan arkadasımında tuttu herşey nasip kısmet birazda

Yok vermedi savaş biterse verecem diyor
Ayyyy inanamıyorum pislikler savasın bitmesi kim bilir kaç sene sürer! Su an hala tedavıler devam edıyo mu acaba ukraynada.. bi ara herkes oraya gidiyodu cok yuksek başarı deniliyodu ama coğu kişinin işbirliği varmış galıba hatta üyeliklerini aldı kazen onların

Evet haberim var onları burdan çıkartırlar olan bize oldu paramızı alamıyoruz acaba benden başkasında varmı bilmiyorum arıyorum biz para çıkışı yapamıyoruz diyorlar

Evet haberim var onları burdan çıkartırlar olan bize oldu paramızı alamıyoruz acaba benden başkasında varmı bilmiyorum arıyorum biz para çıkışı yapamıyoruz diyorlar
Cok iyi oldu atıldıkları anne olmak için ne çabalar harcıyoruz, bu yolda olanlara Allah sabır güç versin yüce rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın hepımızı

Stres yapmışmıydınız transferden sonra? Gerci atres yapan arkadasımında tuttu herşey nasip kısmet birazda
Yok stres hiç yapmadım rahattım.. Rahim duvarı kalınlığı 7.7 ile transfer yaptılar para için.. İleri yaşta bu değer düşükmüş insan başına gelince öğreniyor maalesef

Sizin rahiminiz neden kalınlaşmamış hiç tedavi oldunuz mu?
Bende bilmiyorum. İlk defa yumurta donasyonu yaptırdım.. Onlar ne ilaç verdiyse uyguladım. Başka tedavi olmadım... 7.2 ile çağırdılar.. İki gün sonra Dr Şevket kalınlığa baktı 7.3 düşük 9-9.5 olmalı dedi. Bir hafta uzatıldı Estrofem de günde 6 ya çıkarttılar. 7.7 ile 3 embriyo transferi yaptılar...
12 gün sonra da test 9.64 ile pozitif çıktı düşük dediler 4 gün sonra bakın dendi. Negatif
Madem ki Rahim kalınlaşmadı transferi beden yaparsın ki
. Gönder beni yada çağırma iyice kalınlaşsın ondan sonra çağır.. Ben bu işlerin nasıl gittiğini bilmiyorum ki başıma gelince öğrendim

1 haftada 6 adet estrofemlede az kalınlaşmış bazı rahımler istenildiği gibi guzel kalınlaşmıyo malesef. Başka merkez mi düşünüyosunuz planınız ne?

Herkese Merhaba
Yillardir takip ediyorum bu siteyi ve artik hesap acma karari aldim. Defalarca kez denemem oldu. Sonunda donasyon ile bebek sahibi oldum.Bu konuda ihtisas yaptim diyebilirim.Herkes o kadar cok sey Yasamis ve yasiyorki iclerinde kendimi Gordum goruyorum. Merkez ismi Vermeden tecrubelerimi paylasabilirim. Nedense merkez ismi yazan ve merkezi oven Kim ise suclaniyor. Burasida ayri bir konu
Butun anne olmak isteyen arkadaslarima duaciyim be umarim bir an evvel bebislerine kavussunlar

Donasyon ile anne olmuşsunuz bizimle tecrubelerınızı paylaşırsanız cok umut vericı olur gercekten guzel seyler duymaya ihtiyacımız var

Nerelerde gördünüz ve kaç defa donasyon yaptınız en son nerde ve nasıl yaptiniz

Bilgilerinizi bizimle paylaşırmısınız çok mutlu oluruz

Ne mutlu size. Darısı başımıza. Tabiki hikayenizi dinlemeyi çok isteriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…