Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Rahimle ilgili değil
Daha çok immun sistemine benziyor dedi
Vicuda giren embriyoyu vicut mikrop görüp saldırıyor
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
İnşallah bunula çare olur derdime
İnşallah probleminin çözümü budur. Rabbim işlerini kolaylaştırsın🥰

Rahimle ilgili değil
Bildiyim kadarıyla ayda bir beni görmek istiyorlar mart ayına kadar kan tedavisi yapılıcak
Sifasi bulunsun insallahhh rabbimden dilerim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 insallah zazam insallah

Kızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Günler önce mesajını okuduktan sonra sana hiç teselli cümleleri kurmak istemedim..

O kadar güçlü bi kadın ki dedim bunun da üstesinden gelip tekrar ayağa kalkacak mücadelesi içi 🙏🏻 Tarihin bile belli olmuş.. Senin için; “Bundan daha iyi nasıl olur?” diyip güzel cevaplar bulman için dua edeceğim.. Biliyorum ki bi gün senin güzel mücadelende karşılığını bulacak 🥲

Rahimle ilgili değil
Daha önceki herhangi bir tedavinde immünosupresifler eşliğinde transfer denendi mi hiç sana acaba? Prograf ya da muadili daha güçlü bir ilaçla mesela?

Günler önce mesajını okuduktan sonra sana hiç teselli cümleleri kurmak istemedim..

O kadar güçlü bi kadın ki dedim bunun da üstesinden gelip tekrar ayağa kalkacak mücadelesi içi 🙏🏻 Tarihin bile belli olmuş.. Senin için; “Bundan daha iyi nasıl olur?” diyip güzel cevaplar bulman için dua edeceğim.. Biliyorum ki bi gün senin güzel mücadelende karşılığını bulacak 🥲
Amin canım La Lunam
İnşallah bu tedavi işe yarar

Hadi inşallah şifa olsun Zaza. Bu tedaviyi biliyorum daha önce dusuklerimle ilgili Seval Taşdemir ile görüşmüştüm lenfosit asisindan bahsetmişti. 3 doz şeklinde eşimin kanını alıp islemden geçirerek bana enjekte edileceğini söylemişti. Gebelik asisida deniyor sanırım.
Aynen lemfosit aşısı
İnşallah işe yarar

Rahimle ilgili değil
Şifa olsunnn inşallah 🙏🙏🙏Dualarım seninle her zaman🤲🤲🤲İnanıyorum ki emeklerinin ve bunca mücadelenin karşılığını alacaksın ❤️

Kızlar bugün dr Elenayla görüştüm
14 ocak kieve gidiyorum
Eşimin kanını alıcaklar ve monositleri bana vurucaklat
Vede rahime bakılıcak ve zoladex uygulanıcak
Insallah bu senin için son sefer ve bebeğini kucagina alacagin tedavin olsun.
Rabbim seni görsün yaninda olsun inşallah :KK200:

Canım Rabbim inşallah doğru zamanda en hayırlısını en saglıklısını en güzelini nasip etsin insallah bu kötü günleri o minik kalplerle unutursun inşallah yeterki umudumuzu kaybetmeyeleyim rabbim yardımcımız olsun🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Canım çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin duaların için inşallah 🙏🙏🙏❤️

X